1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja#309482Írta: Janimperator
Megválaszolva: Janimperator
Werz:
"Értékelhetetlen lett ez a nap, De a nagy számok törvénye alapján sem lehetne ennyi."
Miért erolteted, ha nem megy? Ha már buktál pár meccset, felcseszted magad, hozod a rossz dontéseket (a harag rossz tanácsadó) inkább lépj ki, játssz valami mást, vagy csinálj valami hasznosat. Semmi értelme veszteséget veszteségre halmozni játékduhbol.
A másik dolog, biztos hogy jo tierben játszol? Semmi értelme eroltetni a magas tieres játékot, ha nem megy. Tier 6 után egy teljesen más játék kezdodik...probalkoz tier5 -6ban, ott még fun a játék
Az utóbbi 150 csatámat sikerült 1000wn8-al és 40% Wr-el abszolválni.
Szóval siralmas, 2 nap alatt mentem 150 csatát, és ez már egy minta.
Nyilván abba is hagyhattam volna, de nem érdekelt.
Ez egy szopóroller, ez van. Most lehetne itt sírni-ríni, de én sem voltam jó játékos.
Van amikor nem megy, és még a játék sem segít.
Akármit is csinálsz "nem adja".
Megint elkezdte hogy lassan tölti be a textúrákat, egy színes folt van a tankok helyén, mintha kimosták volna és kihipóztad a színeket, összemosódnak. Elvileg netes a gond, szóval a f*szom a telekomba.
A wotlife másnak is behalt? Lassan már nem tudok megnézni egy statisztikát, mondjuk lehet nem is baj.
Húzom most a 8-as tankot, ott kell játszanom. Nem adja. szar az egész, bármit csinálok.
De nem adja 6-osban sem. mindig úgy járok, hogy a 48.19%-ot elérem, akkor visszadob 48.15-re.. mindig. Tudom, igen, szar vagyok. de nagyon nem adja
irj emailt needmyboost.serBkukacwgpontru
+50% rng-t kapsz. Az emailbe leírod a nick-ed, és hogy mikortól kéred (pl 03.08). 7végére eső napokra nem kérheted, ez fontos!!
A képlet ami alapján számolnak, az pedig a prémnapjaid számát öszeszorozzák a prémtankjaid számával és az eredményt elosszák a regisztrációd óta eltelt napok számával. Ha eredmény 0, vagy 0 egész akármennyi, akkor nem kapsz semmit, minden egyéb esetben felfele kerekítenek (pl 1,2 az már 2, vagyis 2 napig kapod)
Hajrá!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: perretz, Mikroby, LesPgt, wot.replays.bagó.wot.replays
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...