El vagy tévedve!
Aki játszani, kikapcsolódni szeretne, mondjuk munka után, az nem fog megannyi videót, oldalt böngészni, tanulni, max. csak néha.
Valószínűleg kiválaszt egyet, mint a wotinfo.
Aztán vagy van infó vagy nincs.
A statisztikámra rákeresve, ugye te sem gondoltad valójában, csupán haragból írtad, hogy nincs változás?
Bőven halványzöld vagyok, folytassuk a kiképzést parancsnok!
Áh bagó, öreg vagyok én már ehhez és ahogy mondtad is, el is vagyok tévedve. Lehet hogy nem is hozzád szóltam, hanem a valóban fejlődni akarókhoz, akik nem restek utánajárni a dolgoknak, ha valamit nem tudnak, és nem a fórumot kiabálják tele a hozzá nemértésükkel.
Amúgy meg tényleg "kicsekkoltam", heti 10-20 csatánál szerintem többet nem gurulok mostanság. Nincs időm már a játékra, arra meg pláne nincs, hogy szélmalomharcot vívjak egy fórumon. Megváltozott az élethelyzetem, ezért is a mérsékeltebb online jelenlét, de nincs ezzel baj, én ezt élvezem. Néha ide is visszatérek és olvasgatom a fórumot, de ennyi és nem több, nem szeretnék újra aktív lenni. Egyébként örülök, hogy zöld lettél, csak így tovább!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, bagoneillezredes@gmail.com
Én is ilyen wotinfót képzeltem el, ezért dolgozom.
Ezért lett felajánlva neked saját tér.
Sajnos mivel "csak" moderátor vagyok, így nincs rálátásom mindenre, de amit lehet megteszem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
A moderálást mondjuk nem teljesen értem.
Az előbb silean, ki humoros neveket próbált adni nekem, törölve lett.
Míg beni undorítósága (utolsó mondat), meg még lájkokva is lett...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
A megoldás az Bagó, hogy próbálok türelmes lenni.
A lájk puszta mellényomás következménye.
Az én értékítéletem szerint ha egy hozzászólás megüt egy mércét, akkor nem okvetlen törlöm, csak ha már nem az első.
Ha minden szart törölnék, itt ülnék reggelig, főleg ha aktív vagy.
Nyilván egyéni értékítéletem van, amire lehet panaszkodni, de ez van.
Nem muszáj megérteni sem.
Ha nagyon gáz, majd Jactor kibasz a csába.
Amit ma leműveltél, ahhoz képest örülj, hogy türelmes vagyok.
Amit általában művelsz, ahhoz képest örülj, hogy itt vagy még. Ezt sokan nem értik.
Last edit: 5 hónapja 3 hete by Mikroby.
Olyan wotinfót képzeltem el, ahova mindenkinek öröm betérni!
Kezdőktől a zsenikig!
Csupán néhány reform szükséges.
Egyetértek! Néhány ötlet:
- Ha valamit moderálni kell, az moderálni kell! (ne kérlelni a posztolót az önmoderálásra).
- Don't feed the troll (nem csak a troll-t kell moderálni, hanem azt is, aki eteti)
- A rezervátum létrehozása sosem megoldás.
Olyan wotinfót képzeltem el, ahova mindenkinek öröm betérni!
Kezdőktől a zsenikig!
Csupán néhány reform szükséges.
Egyetértek! Néhány ötlet:
- Ha valamit moderálni kell, az moderálni kell! (ne kérlelni a posztolót az önmoderálásra).
- Don't feed the troll (nem csak a troll-t kell moderálni, hanem azt is, aki eteti)
- A rezervátum létrehozása sosem megoldás.
Ha valamit moderálni kell, az moderálni kell! (ne kérlelni a posztolót az önmoderálásra)
Ez alatt mit értesz?
Rezervátum? Mármint egy külön szoba Bagónak?
De, nagyszerű megoldás lehetett volna. Mindenki előnyére.
Ne etesd a Trollt. Nagyszerű mondás, csak nem megoldható. Úgy, ahogy Bagó sem tud kibújni a bőréből, úgy más sem. Ez ennyire egyszerű.
De nem is az a célom, hogy mindenki moderálja magát, hanem az, hogy ne zavarjátok egymást. Könnyű megoldás lenne folyton törölgetni a topicot, de nem előre mutató.
Ezzel lehet egyetérteni, vagy sem, de ez van.
Pontosan ezt csinálom.
Pusztán mindig próbálok normális maradni, és nem visszaélni a helyzetemmel.
Az első a szép szó. Ha az nem használ, még mindig lehet moderálni.
Azért elég nehéz moderálni valakit, mert nehéz a felfogása.
Last edit: 5 hónapja 3 hete by Mikroby.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...