Jelenleg 134 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 44 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Dühöngő (2)

5 hónapja 1 hete #312665 Írta: Janimperator
Megválaszolva: Janimperator
mondjátok, bajtársak,
ti mit tennétek azzal aki KV-2-vel akar sniperkodni?
Toptier bunker td-vel hátul kempel a bokorban?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 1 hete #312666 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Helyette elmegyek sebezni és élvezni a játékot.

5 hónapja 1 hete #312670 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Azon kívül, hogy leszarod nem sokat tehetsz. 

5 hónapja 1 hete - 5 hónapja 1 hete #312686 Írta: werz
Megválaszolva: werz
Üdv mindenkienk!  Kellemes játékot!
Nem tudom milyen a széljárás nálatok, de én 3 napja egyfolytában veszítek.
Két hete még  48.17% voltam, most meg már 48.14% vesztettem vagy 100 csatát és alig nyertem.
Kinek milyen??

5 hónapja 1 hete - 5 hónapja 1 hete #312687 Írta: Mikroby
Nekem volt 90%os napom is de összességében olyan 55%. 52 csatára. 380ra meg 52%
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: werz

5 hónapja 1 hete #312688 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Megválaszolva: bagoneillezredes@gmail.com

Két hete még  48.17% voltam, most meg már 48.14% vesztettem vagy 100 csatát és alig nyertem.
Kinek milyen??

Valami van a levegőben vagy bütykölik a csatamotort, hiszen most még nekem is csupán ezt adja a program:

Mellékletek:

5 hónapja 1 hete #312689 Írta: Silent_wanderer
Megválaszolva: Silent_wanderer
Szia!
Ha konteózni akarnék, azt mondanám, azóta szívat a játék, mióta kötvényből kivettem a Tog II-t  :) (Szörnyű, hogy még a többi tankhoz képest is mennyivel kisebb a ráhatásom vele a győzelmekre.) Recent winratem pocsék, most váltottam EU 2-re, egyenlőre jobbnak tűnik.

5 hónapja 1 hete #312693 Írta: Mikroby
Én azt csinálom, hogy megyek 5-10 csatát, aztán ha nagyon idegesítő akkor abbahagyom. Ha megy, akkor meg tolom. Ennyire egyszerű. Mondjuk különösképp nem nézem a WRt a 40%ra elhúzom a szám, de nem hat meg. Majd legközelebb jobb lesz. 

5 hónapja 1 hete - 5 hónapja 1 hete #312694 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com

Kinek milyen??

Amíg T5-ben is éppencsak korrekt átlagsebzéseket lősz T8-ban, mindezt részben ráadásul egy metának számító T8-as prémtankban, addig nem is számítanék sok győzelemre.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, elmúlt 30 nap 62+% WR.

5 hónapja 1 hete #312695 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Mikroby, némi helyreutasítás elférne ezen esetben is, hogy egy kivételezett helyzetben, mondhatnám elit helyzetben lévő illető, aki ráadásul titkolja kilétét, hergeli a kisebb  értékelésű játékosokat.
Jómagam napok óta tapasztalom, mentálisan ugyanaz vagyok, alig talál a 4-5 skilles jól bevált tank, kb. 100 wn8-at estem vissza recentben, (nem mintha nekem számítana), tehát valami nem stimmel.

5 hónapja 1 hete - 5 hónapja 1 hete #312696 Írta: Mikroby
Nem látok hergelést, pusztán leírja a véleményét. Nem bántó, nem agresszív. 
Mivel titkolja a kilétét, nem tudható, hogy kicsoda. Minden további elmélet a te találmányod, nem tudom mitől lenne kivételezett. 
Továbbá nincs semmi gond, hiszen bőven 50% felett van elég sok embernek a WRe. 
Elhiszem, hogy te nem ezt tapasztalod, de beszéltünk már a negatív szériákról ezerszer. 
Nyugodt lehetsz, ha kell, közbe fogok lépni, megítélésem szerint még nem kell.

Szerk: ha nem megy nem kell erőltetni, ennyire egyszerű. 
Mellékletek:

5 hónapja 1 hete #312697 Írta: bazsikatoma
Megválaszolva: bazsikatoma
Mikor jó legjobb a játékélmeny ?! Kora reggel és késő este jobb,mint napközben. Hétköznap jobb,mint hétvégén. Ez mind a játékosállomány részére tudható be. Például 1 csatát nézünk 30 játékosból 5 embernek van jobb értékelése,mint 5000 (hétvégén). Ha ez a 5 ember egy csapatba kerül top tierbe,akkor nagyban befolyásolja a csaták kimenetelét. Mr scheffnek fel van telepítve egy mód,amiben a csata utáni eredményeknél mindenki neve mellett ott van,hogy milyen wn 8 rendelkezik. Hétvégén általában csupa piros és sárga mindenki és ott scheff, aki egyedül lila. Ezt a keveredést nem szabadna hagyni ilyen mértékben. Szerintem mindenképp olyan MM kéne,ami az elmúlt 1000 csata w8 veszi alapul. Lehet,hogy nincs igazam,de a wg igazán csinálhatna 2-3 hetes MM tesztet,ahol kipróbálják ezt is.

5 hónapja 1 hete - 5 hónapja 1 hete #312698 Írta: Mikroby
Mivel hétvégén és ünnepekkor több a játékos, logikusan több a piros sárga stb. is. 
Az, hogy Scheff milyen leosztást kap, az épp az MM-től függ. (olvass utána hogy müködik.) 

Mikor a legjobb a játékélmény? 
Ehhez definiálni kéne kinek mi a "jó". 
Én hétvégén játszom, ritkán hétköznap. 
Ha kezd kezelhetetlen é válni a dolog, kilépek és kész. 
A játékosok szegregációja semmire sem megoldás, ezt láthatod a rohamból is. 
Igazából az a lényeg, hogy a megoldásokat keresd, ne a problémákat. Ha nem megy a game megyek metszeni vagy valami. 
Nem tudjuk, az MM teszten miket tesztelnek, lehet hogy ezt is. 

5 hónapja 1 hete - 5 hónapja 1 hete #312699 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Mikor jó legjobb a játékélmeny ?! Kora reggel és késő este jobb,mint napközben. Hétköznap jobb,mint hétvégén. Ez mind a játékosállomány részére tudható be. ...

Ez attól függ milyen játékos vagy, milyen célból játszol, hogyan/mivel/miképp játszol.
Általános példák: speciális eventek alatt az adott szintű tankok átkerülnek egy másik mód mm-jébe, matematikailag beláthatók a következmények az adott időintervallumokra (Roham, Frontline, CW stb...)

Például 1 csatát nézünk 30 játékosból 5 embernek van jobb értékelése,mint 5000 (hétvégén). Ha ez a 5 ember egy csapatba kerül top tierbe,akkor nagyban befolyásolja a csaták kimenetelét. 
...
Ezt a keveredést nem szabadna hagyni ilyen mértékben. Szerintem mindenképp olyan MM kéne,ami az elmúlt 1000 csata w8 veszi alapul. Lehet,hogy nincs igazam,de a wg igazán csinálhatna 2-3 hetes MM tesztet,ahol kipróbálják ezt is.

Jelenleg nincs oda-vissza kölcsönhatás a statisztika és a játékos teljesítménye között. Ha a játékos jól teljesít, akkor jobb lesz a statisztikája, de attól hogy jó a statisztikája nem következik belőle a jó teljesítmény (ékes példája ennek a fiók adás vétel, ahol ezeket a fiókokat kb 2-3 csatából kiszűrjük kompetitív környezetben).

Mi történik, ha kölcsönhatás van (általános matematikai oldalról)?
Ha szelektáljuk a játékosokat egy adott tényező alapján, akkor szükségszerűen kialakul az, hogy ugyanannyi erőforráson kell osztozzon az alacsonyabban és magasabban rangsorolt csoport. A jobb játékosok statisztikája logikus módon visszaesne (hiszen egy erősen kompetitív környezetben átlagos, de átlag alatti teljesítmény is kihívást jelenthet - erre jó példa a cw a top 1% körül mozgó klánokban, ahol átlag feletti játékosok 20% győzelmi aránnyal teljesítenek), míg a rosszabbaké ezzel arányosan feljavulna (logikus módon kevesebb verseny lenne az ő oldalukon az "erőforrások" - hp, kill, assist - megszerzéséért, de a játék szabályai miatt osztozniuk kellene rajta, tehát mindenkinek több jut átlagosan).
A te gondolatodban felvetett 1 hónap után a többség betömörülne középre, valamint kialakulna egy-egy a teljesítménynek megfeleltethető alsó és felső réteg.
Tesztelni felesleges, mert az Onslaught/Roham rendszere egy az egyben ezt a modellt képzi le: Amennyiben a csapatod átlagán felül teljesítesz, hosszú távon felfele, amennyiben alatta, akkor pedig lefele haladsz. Egy ponton, ha elérted a teljesítményed határát ott megakadsz, mert a rendszer erre lett kitalálva.

A Roham miatt a pozitív és negatív oldalai is elég könnyedén körbeírhatóak egy ilyen rendszernek:
+ Hosszútávon skill alapú, ergó előbb utóbb, lejátszott csataszámtól függően oda kerülsz, ahol ténylegesen vagy tudásban
+ A rossz játékosoknak több erőforrás áll rendelkezésre a saját ligájában, sokkal könnyebben tudnak átlag feletti teljesítményt elérni, a jó játékosok kompetitív környezetben játszhatnak, sok esetben izgalmasabb csatákon.
- A játékkörnyezet igen hamar monotonná vállhat, ami elveheti a kedvet a játéktól. Erősen kompetitív környezetben ez fárasztó, inkább abbahagynák sokan a játékot ha nincs elég jutalom.
- Fennáll a lehetősége a smurf-ölésnek, ami azt jelenti, hogy jobb játékos szándékosan lerontja a statisztikáját, vagy rosszabb fiókon játszik, hogy jobban élvezze a játékot, amivel párhuzamosan lerontja a rosszabbak "feljavított" környezetét.

Valószínűleg a Roham "ranked" jellege miatt még több minden felsorolható az egyes oldalakra, de szerintem ez is elég.
Még példákkal élve: 
  • Amennyiben a fenti környezethez van egy előzetes mérce, ám a jutalmak amik szimplán a csatákon túl elérhetőek nem érdekesek (ugyanannyi xp és kredit jár mindkettő mezőnyben), akkor érdemesebb rosszul szerepelni, hogy jobb mm-et szerezz. Ez kontraproduktív bármely játék előrehaladási rendszerével, ergó nagyobb/értékesebb jutalmakat kell a jobb játékosok jobb szerepléséért kiadni, ez viszont még nagyobb szakadékot teremt hosszútávon skill alapon.
  • Egy erősen kompetitív forma esetén (klános események) a statisztika - esemény alapú stat - alapján kapnak mm-et a résztvevők. Ugyanezen statisztikát, vagy erre mutató számokat éri meg tehát a toborzáshoz - közös játék - is használni. Amennyiben a statisztika visszahat a normál játék-beli teljesítményre (csúnya matematikai kifejezéssel elvesztené a trazitivitását ez az aspektusa a játéknak), akkor más "irányadó" felé kéne fordulnia az ebben résztvevőknek. Jelenleg még kikerülhető, hogy valakinek "interjún" kelljen résztvennie egy arányailag jó klánba/csapatba bekerülésért, de ha eljönne ennek az ideje merem állítani, hogy ledobná a közösség nagyobb része az ékszíjat, hogy mit merészelnek számonkérni egyesek.
Személyes megjegyzés: értsük meg, hogy én nem vagyok ellenére az ilyesfajta teszteknek, csak az általános meglátásom, ami ötlet így hirtelenjében kipattan valakinek a fejéből nem feltétlen tartalmaz utánajárást és/vagy logikai következtetést (ahogy ez vissza fog ütni a +/-1-es MM esetén is, az átlag alatti játékosok kárára)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bazsikatoma, Mikroby

5 hónapja 1 hete - 5 hónapja 1 hete #312700 Írta: bagoneillezredes@gmail.com

Nem látok hergelést, pusztán leírja a véleményét. Nem bántó, nem agresszív. Mivel titkolja a kilétét, nem tudható, hogy kicsoda. Minden további elmélet a te találmányod, nem tudom mitől lenne kivételezett. Továbbá nincs semmi gond, hiszen bőven 50% felett van elég sok embernek a WRe. Elhiszem, hogy te nem ezt tapasztalod, de beszéltünk már a negatív szériákról ezerszer. Nyugodt lehetsz, ha kell, közbe fogok lépni, megítélésem szerint még nem kell.  Szerk: ha nem megy nem kell erőltetni, ennyire egyszerű.  

Most fedeztem fel, hogy iszonyat magas a pingem csata közben.60-80 is akár, eddig a a töredéke volt, a szolgáltató meg 1-et mutat.
Lehet ez kínoz napok óta?
Mi a teendő vajon? 

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 11 órája 59 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 9 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.