A kérdésedre válaszolva, igen ez többnyire mindenkinél a "mi a tosz van" esete, csak többnyire ők (mi) butudjuk az rng-nek, és nem posztoljuk értelmetlenül tele a fórumot.
Mondjuk , annyira jó lenne ha végre lehetne vele JÁTSZANI, mondjuk most a második eltiltást kaptam a chattől mert érdekes cyril betűvel írogató játékosok miatt rengeteg csata megy el , én meg nem bírom cérnával. De olyan jó lenne ha az első két percben , mondjuk nem lenne már 5-0 vagy rosszabb , amúgy is úgy érzem , hogy a rengeteg prémium tank iszonyat elveszi a játékélményt, ez az xm izé valami iszonyat , kibújik és belevág 800 at. Az artyk dettó , egyszerűen nevetséges , imádom a ho-rit de az artyk úgy szemezgetik mint a cukorkát. Vicc az egész.
A frissítés óta ha elindítom a játékot és átváltok másik ablakra/böngészőre akkor ablakos módon indul el a wot (hiába állítom át teljes képernyőre). A másik ,hogy most nem látom a szerver választót az elején csak az 5. bukó csata után veszem észre hogy az eu1-re baszott be.... másnál is vannak ilyen furcsaságok?
Nem furcsaság, ezer éve így van.
Azt be kell állítanod , hogy akarsz e szervert kézileg választani amikor belépsz. N. Emlékszem pontosan hol.
Valamint ha alt enterrel lerakod kis ablakba amíg tölt, akkor igen alt enterrel kell visszavenned teljesbe.
(ha nem alt enterrel tetted le akkor is jó az alt +enter.)
Az adhat okot dühöngésre, hogy néha, miközben tölti be a csatát a program, megszakad a kapcsolat, utána pampog a program, hogy már van aktív csata, azt kilőve kapcsol be az aktuális csatába, majdnem egy perc hátrányban és még az xvm-et is kikapcsolja?
A következő csatánál az xvm újból működik magától.
Last edit: 5 hónapja 2 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Dühöngeni bármiért lehet, a kérdés, hogy értelme van e.
Vagy abból fakad a dühöngés, hogy nem ismerjük azt a játékot, amiben megannyi tank mestereként Basic információhiányból fakadóan telispammeljük a topicot? Ilyenkor nem érzem a jogosságát, de ez csak az én véleményem. Szabad országban élünk.
Ezt is értem, csak légyszi írjatok példát egy "értelmes" dühöngésre is!
(A jó múltkor írtad, hogy vettél egy autót, ha kapsz egy defektet vagy valami elromlik, az elméleted alapján nem jogos a dühöngés, hiszen azt tudhatja, aki ért hozzá, hogy bármi elromolhat bármikor, nemde?)
- A hatása: "Az alacsony képességű emberek rossz következtetéseket és rossz döntéseket hoznak, de alacsony képességeik miatt képtelenek felismerni hibáikat."
- Az elkövetett hibák megértésének elmulasztása a saját helyességének meggyőződéséhez vezet, és ezáltal a döntéseibe és önmagába vetett bizalom növeléséhez, valamint a felsőbbrendűség tudatosításához.
- A Dunning-Kruger-hatás tehát olyan pszichológiai paradoxon, amellyel gyakran találkozunk az életben: a kevésbé hozzáértő emberek tekintik magukat profinak, a hozzáértőbb emberek pedig kételkednek önmagukban és hát minél alacsonyabb a kompetencia szintje, annál nagyobb az önbizalom.
- Dunning és Kruger Charles Darwin híres mondásait idézve: „A tudatlanság gyakrabban szül magabiztosságot, mint tudást”
- Bertrand Russellt: „Korunk egyik kellemetlen jellemzője, hogy aki magabiztosnak érzi magát, az ostoba, és akinek van legalább némi képzelőereje és megértése, tele van kétséggel és határozatlansággal...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, perretz, szecsibeni, fabyzol3, Mikroby
Sajnos az ember egója az, ami elhiteti vele, hogy mindenhez is ért. Pedig valójában mindent is meg tud tanulni, hogy aztán értsen hozzá. Viszont a tanuláshoz meg alázat kell, és az egóban nincs semmi alázat. Így ha az ember korlátozza az egóját egy szintig, akkor kinyílik előtte a világ, és megérti, hogy valójában mennyi mindenhez (nem)ért. Így az első lépés a fejlődésre az egó korlátok közé szorítása. Az egó kell, az egó jó, de csak akkor ha öszhangban van a szellemmel. "
Mikroby
Last edit: 5 hónapja 2 hete by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni
Ezt is értem, csak légyszi írjatok példát egy "értelmes" dühöngésre is!
Demokrácia van. Dühöngj mindazért, ami számodra dühítő a játékkal kapcsolatban. Cserébe viszont fogadd el a számodra negatívnak ítélt vagy tűnő hozzászólásokat is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Kellene kis fejlesztés miszerint a dühöngő hozzászólás végén be lehetne jelölni, hogy segítséget, ötletet, építő jellegű kritikát, együttérzést szívesen veszek, vagy nem kérek. Utóbbi esetben ezt tiszteletben tartanánk, ez olyan mint amikor mi a gép előtt anyázunk, verjük a klaviatúrát, vagy az asztalt, de nem írogatunk magunk, vagy mások vélt, vagy valós hülyesége miatt. Nem kell és nem is lehet mindenkit megmenteni.
Aki viszont kér segítséget, megírjuk amit tudunk, de ha lepereg róla, mindenki eldönti, hogy legközelebb pazarolja-e a drága idejét segítségnyújtásra. Én csodálom a türelmeteket.
Szerintem a javaslattal elejét lehetne venni egy csomó parttalan vitának. (Lehet valami egyezményes mozaik szó is, vagy a végére: hszk, hsznk hozzászólást kérek/nem kérek)
Az ötlet jó, de sajnos csak hallgatólagos megállapodás alapján működhetne.
Amit vagy betart valaki vagy nem.
Bevallom, ha anyázok, verem a kalviaturát, ritka alkalom, de nem szoktam itt megosztani.
Vagy azért, mert tudom, hogy én csesztem el, vagy azért mert felesleges.
Viszont örülök, hogy sikerült magasabb szintre vinni a dühöngőt, köszönöm a kis filozófusoknak.
Az RNG néha ad, néha elvesz, ebben kár összesküvést keresni. A képen amúgy a löveg melletti lemezre céloztam, persze leesett az egyetlen helyre ahol pattanhat.
Mellékletek:
Last edit: 5 hónapja 2 hete by máté.tóth.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...