Ez a netszolgáltatódtól, a szolgáltatás terheltségétől függ főképp.
Hát Mesteruram, nekem olykor még 100-ig is felmegy. Attól is függ, milyen napszakban játszol.
Sőt, tovább megyek, régebben a kevésbé acélos netemmel sokszor 2-300-as pinggel játszottam és hoztam kb. a mostani szintemet. a 60-80-as ping nem kimondottan zavaró.
Értelmes ember először mindig magában keresi a hibát, aztán ha nem talál akkor másban.
Itt annyi a te sarad, hogy nem vetted észre hogy szar a pinged.
Be lehet állítani kézzel, hogy melyik szerverre akarsz belépni, ha ez neked fontos.
Most fedeztem fel, hogy iszonyat magas a pingem csata közben.60-80 is akár, eddig a a töredéke volt, a szolgáltató meg 1-et mutat.
Lehet ez kínoz napok óta?
Mi a teendő vajon?
Alapvetően igazad van Mikroby, de itt a programról van szó.
Úgy tűnik a frissítés javította a problémát.
Persze nem minden téren, hiszen a win rét még téli állapotban van.
A pingnek már rég utánanéztem és mindig megelégedéssel konstatáltam alacsony mivoltát.
7 vereség, az azt jelenti, hogy hét csatát mentél. Mit vársz 7 csatától? Ha van 50%os WRed, ami szerintem nincs, akkor 10 csatát kell menj 5 győzelemhez. Kivéve, ha a rossz, vagy jószerencse faktor nem szól bele.
Szóval ha 20 csatából nem tudod az 5 győzelmet abszolválni, akkor van gond.
Begorombult a program, már voltam nagy ensken is, egy rakás...
Az előbb a módosított airfield is bemutatkozott nagy nehezen, (mert lagg, megszakadt, töltögetett), nincsenek már td bokrok, ez is egy rakás csupán.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...