Jelenleg 125 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 47 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Dühöngő (2)

1 éve 5 hónapja #310069 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni

Beni, ha nem 8x-os a célzás, hanem kisebb. Akkor még ennyit sem látsz az ellenséges tankból.
(Megfigyeltem, ha 32x-esre állítom, hiába hiszem, hogy profin becéloztam, általában még a közelébe sem talál.)
Ráviszed az ellenségre és lősz, a program meg dönt.
Avagy ennyit a célzásról.

Figyelek rád, lehet átsiklottam felette, hogy miféle taktikát ajánlottál, a legutóbb, a jgpze100 "semmi győzelemre"?

Semmilyen taktikát nem ajánlottam rá, mert mégis mit mondjak arra, amikor te is hibázol, meg a csapatod is szar és rommá vernek 2 perc alatt?

Nekem is van csomó ilyen csatám, hogy én megteszem, amit tudok, de ha szar a csapat, akkor ha megfeszülsz se fogsz győzni.

De továbbra se a lényeget veszed ki  a mondanivalókból, hanem csak mazsolázgatsz, ahogy bobitusz is mondta már...

Hogy jön ide a 8x-os meg még nagyobb célzás?
Ilyesmit még egyszer sem állítottam.
Leírtam, miben hibáztál a fent említett visszajátszás során a célzásban. Erre írogatsz itt a nagyításról, meg minden másról, azért, hogy véletlenül se te legyél a hibás már.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #310071 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Ott mi nyertünk, egy várromból indultunk és a mellette lévő bázist kellett védeni.
Arra kértem taktikát.

A célzással arra utaltam, hogy mondta valamelyik streamer, hogy kisebbre állítja, mert nagy nagyításban nem talál.
De ha kisebbre állítod, van, hogy csak a tankot látod épphogy, nemhogy a részeit, ahhoz tizedmiliméterrel kéne állítgatni az egeret.
Avagy a program dönt, hova lősz.

Ez a hamis messiás, főleg az új szöveges kép idézeteivel, nekem nem mérvadó.
Bármelyikőtökre jobban hallgatok!

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310072 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz

Ez a hamis messiás, főleg az új szöveges kép idézeteivel, nekem nem mérvadó.
Bármelyikőtökre jobban hallgatok!

Feltűnhetett volna hogy itt 99%-ban ugyan azt pofázza neked mindenki, de nem.

Mazsinál (Bagó) az a helyzet állhat fent hogy az ostobaság rosszindulattal párosul. Az egyik legrosszabb kombó, de ezek mellé még gátlástalan is.
Mivel nem magyarázod meg az állításod, úgy gondolom az ostobaságban van a híresen nagy tapasztalatod.

Melléklet:

Melléklet:

Itt van Mazsolás az újabb önigazolásod, meg a nagy tapasztalatod így tovább, lassan megfelezed az egyszeri véletlenül összekínlódott 1000wn8at.

5perces átlagidővel számolva kb.150 ezer percet vagyis 2500 órát töltöttél a el Wotban. Minden másodperc megérte, siker-siker hátán, láthatjuk itt a fórumon hónapok óta.

"A Dunning–Kruger-hatás az a jelenség, amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását.
  1. hajlamosak túlbecsülni a saját képzettségüket,
  2. nem képesek felismerni, ha más ért hozzá,
  3. nem képesek felismerni, hogy ők maguk mennyire nem értenek hozzá,
  4. ha fejlesztenek a saját szakértelmükön, képessé válnak annak felismerésére, hogy korábban nem értettek hozzá."  wiki

A 4. pontig Te soha nem fogsz eljutni, mert te már "kész vagy" nincs mit fejlődnöd.

"Elolvastad, megértetted az oktató cikket amit küldtem?"

Soha ne olvass utána semmi ilyesminek ezek után se, hisz minden téged igazol.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni, Mikroby

1 éve 5 hónapja #310073 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Pedig a gond az, kedves Bagó, hogy bobitusz pont hogy nagyon is mérvadó dolgokat küldözget.

1 éve 5 hónapja #310074 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Bagó kezdek már kételkedni benne hogy az alapvető tudás hiányossága folytán egyáltalán kijártad a 8 osztályt.
Ha egy lövegnek van egy fajta szórása, akkor az a távolság növekedésével szintén nőni fog.
Ugyanúgy, ha egy puskával célzol akkor a kezed remeg 1mm-t de a lövésnél ez a távolság növekedésével akár méterekre is rúghat.
EBBŐL KÖVETKEZIK, hogy minnél nagyobbra állítod a célzásodat, annál pontatlanabbnak TŰNIK a lövésed, és ha kisebbre állítod annál pontosabbnak TŰNIK, de valójában ugyanannyira pontos csak LÁTSZÓLAG más, mert más szempontból nézed és ez a meadott értékeken NEM VÁLTOZTAT.
Tehát ez egy optikai tulajdonság, amivel szépen átcseszted magad.
(Kár, hogy ezt sem fogod érteni)
A célzásról már meséltem, és a célkereszt szerepéről, a sok oktatóanyagban is megtalálható itt az oldalon, látszik, hogy egyszer csesztél elolvasni, vagy visszakérdezni ha nem érted.
Ezek után nem tudom mit vársz a többiektől, hiszen annyi energiát nem fektetsz bele, hogy egy kurva oldalt végigolvass, de mindenki hülye és "nem ért téged", mert nem látják a nagyszerűségedet (szerinted).
Én a helyedben átgondolnám, hogy hányas az a kabát, és hogy miért bünteti a jóisten az emberiséget a létezéseddel.
Nem mondom, lehet hogy civilben kitűnő mentős vagy, vagy tűzoltó, (nem hiszem) de akkor maradj meg annál amit értesz, és tudsz csinálni és ne szállj vitába olyan emberekkel akik min 2x 3x jobbak ebben a játékban,  ha egyszer azt sem tudod értelmezni miről hadoválnak neked.

1 éve 5 hónapja #310075 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Mikroby, túllicitáljuk egymást?
A te naivságod még általánost sem sejtet.
Ez nem az a valóság amit írtál, hanem egy játék, annak a valósága, ahol bármi megtörténhet, rng pl. .
Te nem tapasztaltad, ha teljes nagyításban, akár 32x-ben lősz, akkor még kevésbé találsz? Pedig azt hinnéd pontosabb vagy.
Ezt "nagyok" is, megemlítették már.

Beni, amivel segíthetsz, az a jobb taktika kifejtése az említett csatára.
És a célzás, nagyítás pontosságának a megvitatása.
A hamis messiást most se olvastam, csak átgörgettem, mert az eredményeim mutatta.
Bár nem tudhatta, hiszen nem igazi messiás, úgy határoztam, hogy addig nem nézem meg őket, míg az eltúlzott chat tiltás tart. Még 10 nap.
Akkor majd összehasonlítjuk a tiltásaim előtti értékekkel, tanulságos lesz, úgy hiszem.

1 éve 5 hónapja #310076 Írta: gizmopp
Megválaszolva: gizmopp
nem a program nem engedi, te vagy nyomorék.
kétszeresen is, egyrészt mert nagyon szarul játszol, másrészt meg mert itt a fórumon senkitől egy büdös tanácsot nem fogadsz meg.

1 éve 5 hónapja #310077 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

A hamis messiást most se olvastam, csak átgörgettem, mert az eredményeim mutatta.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, Mikroby

1 éve 5 hónapja #310078 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Bobitusz esete Bagóval, utólag színezett.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, bhaalhun, Tank_szemelyzete, szecsibeni, bobitusz, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310080 Írta: perretz
Megválaszolva: perretz
Közvélemény-kutatás (mert elveszett!)
Ki érzi úgy, hogy érdemes vitázni Bagó kollégával?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(akkor miért teszed? :))
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Mikroby

1 éve 5 hónapja #310081 Írta: Mikroby

Mikroby, túllicitáljuk egymást?
A te naivságod még általánost sem sejtet.
Ez nem az a valóság amit írtál, hanem egy játék, annak a valósága, ahol bármi megtörténhet, rng pl. .
Te nem tapasztaltad, ha teljes nagyításban, akár 32x-ben lősz, akkor még kevésbé találsz? Pedig azt hinnéd pontosabb vagy.
Ezt "nagyok" is, megemlítették már.

Beni, amivel segíthetsz, az a jobb taktika kifejtése az említett csatára.
És a célzás, nagyítás pontosságának a megvitatása.
Bár nem tudhatta, hiszen nem igazi messiás, úgy határoztam, hogy addig nem nézem meg őket, míg az eltúlzott chat tiltás tart. Még 10 nap.
Akkor majd összehasonlítjuk a tiltásaim előtti értékekkel, tanulságos lesz, úgy hiszem.

Ember, te annyira hülye vagy, hogy a föld sírva könyörög egy özönvízért, vagy valami atomért. Ezennel be is fejeztem a Bagóval való kontaktálást, mert igazatok van, csak az agyamat eszi, Te, ez egy agyrágóbogár bassza meg.

Bagó, nem, nincs igazad, dióhéjban, a negró világít a szádban ember.

1 éve 5 hónapja #310082 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
Jól látom végre ismét nyugalom van? Minden tank mestere itt is büntibe van?

Mellékletek:

1 éve 5 hónapja #310083 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
Én egy kicsit sajnálom, nem lehet(ett) egyszerű neki ezen a fórumon.

1 éve 5 hónapja #310084 Írta: Mikroby

Én egy kicsit sajnálom, nem lehet(ett) egyszerű neki ezen a fórumon.

Eredetileg én is sajnáltam, azért próbáltam meg neki segíteni.
Egyszerűen vannak emberek, akiknek nem tudsz jót tenni, napalmot nekik azt szevassz.

1 éve 5 hónapja #310085 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Persze, én is sajnálom valahol. De egyet ne felejtsetek el, segíteni csak annak lehet, aki azt el is akarja fogani, nem csak ímmel-ámmal úgy tesz. A wotinfo történetében szerintem nem volt még egy ilyen fórumozó, akinek ennyien próbáltak különféle úton-módon segíteni, de mondhatjuk mindenkinek beletört a bicskája. A segítő szándékúakkal volt itt a gond? Vagy magával az alannyal, aki látszólag szomjazott a tudásra, de sosem tudott felülkerekedni saját berögződésein? Mert én egy olyan játékost láttam, aki görcsösen ragaszkodik az elképzeléseihez (holott megerősíteni egyik elméletét sem tudta), így sosem tudott igazán a fejlődés útjára lépni, mert minden más elvonta a figyelmét. Persze tudom, egyszerűbb bűnbakokat gyártani, mint felismerni azt, hogy hol is van a hiba.
Senki sem úgy kezdte, hogy egyből mindent tudott és kapásból kék-lila értékeket prezentált. De itt a fórumozók nagy része, igyekezett úgy folytatni a "pályafutását", hogy ne egy bizonyos szinten stagnáljon 20-30e csatán keresztül. Leírtuk páran, többek közt én is, hogy honnan indultunk. Fejlődni csak türelemmel és alázattal lehet. Én a mai napig szívesen nézek streameket, nézek meg visszajátszásokat, amiket beküldtök az Örömködőbe és próbálok ezekből profitálni. Persze nem egyformák az igényeink, vannak a "just for fun" játékosok, akiket nem érdekli, hogy hogyan boldogulnak, mennyit tesznek hozzá a csatához. Ők azok, akik csak a miliő miatt játszanak, mert tankos játék, szeretnek lőni, szeretik a tankok hangját, illetve legázolni pár épületet és járművet. A WoT még ezeket a játékosokat is kiszolgálja. Aztán vannak az olyanok, akik megrekedtek egy szinten, nem képesek a fejlődésre, nem tudnak továbblépni, mert rossz helyen kutatnak segítség után, vagy nem is kérnek segítséget "majd én azt tudom" - típusú játékosok. Bagó talán megpróbált kilépni ebből a körből, az elején még úgy láttam valóban szomjazik is a tudásra, de egy-két pofon után alábbhagyott a lelkesedése és beakadt újra a régi lemez (a program "nem engedte"). Attól, hogy lecserélt pár általunk javasolt felszerelést és pakolt pár tankba eü csomagot és prémium lőszert - nem túl meglepő módon - nem lett varázsütésre jobb játékos.
Az előző dühöngő topicban fel is hívtam rá a figyelmet, hogy lényegében ő pályafutása során már többször is elérte az ezer csatás recent 1000 wn8-at, de valahogy aztán mindig visszabukdácsolt. Van egy tankosztály ami az ő komfortzónája, ezek a bunker TD-k. Van azért ebben a játékban 1-2 olyan még ezekből, ahol minimális erőfeszítés nélkül is működik - mondjuk úgy natívan - a páncél. Nem kell forgatni, szögelni, rejteni a hasát stb. Csak taposni kell a W-t és lőni. Ezekkel azért úgy ő is elboldogult, de kilépni a komfortzónájából komolyan sosem bátorkodott. Mert amíg ezekkel a tankokkal 10 csatából azért volt 2-3 "dicsőséges" - ahogy ő fogalmazott, addig más osztályú és szerepkörű tankokkal ez már nem volt meg, mert ott alkalmazni kellett volna azokat a dolgokat, amire a játék nem tanítja meg a játékost, magának kell kitapasztalnia vagy utánajárnia. Gondolok itt olyan dolgokra, mint a páncélkihasználás. Forgatás, szögelés, sidescrape, hulldown. Továbbá lövedéktípusok sajátosságai, normalizáció, lövedéksebességek, szükséges elécélzás, mire ne lőjek HEAT-tel stb. Hogy tudok sebezni egy alacsonyabb átütésű tankkal? Hol vannak gyengepontok az ellenséges tankokon? - Ezek mind olyan dolgok, amit nem nyújt eléd tálcán a játék, meg kell úgymond dolgozni érte, még ha ez annyit tesz csak, hogy elolvasok pár leírást, megnézek néhány videót. Nem 2-3 perc alatt elsajátítható "tuti tippek" hanem mélyebb utánajárást és gyakorlást igénylő területek. Hogy ezekhez Bagónak nem volt türelme, esetleg nem tudta értelmezni a leírtakat és látottakat vagy csak lusta volt? Nem tudom a választ. Ajánlom figyelmetekbe a Replay elemzős topicot, bár a verzióváltás után valószínűleg a Tiger II-es visszajátszásait már nem fogjátok tudni lejátszani, de nagyon tanulságosak. Tökéletesen rávilágítanak arra, hogy az előbb említett tanulható dolgokból szinte semmivel sincs tisztában. Egy-kétszer gondolom megpróbálta megvalósítani az általam/általunk leírtakat, de nem jött össze és feladta. Vissza a komfortzónába, a bunker TD-k világába. Vannak időszakok ebben a játékban, amikor az aktuális "mikrometa" kedvez nekik. Amikor érkezik egy olyan ág, vagy olyan ToT ami azt eredményezi, hogy a lassú, alacsony DPM-ű tankok túlsúlyba kerülnek a meccseken, vagy egyszerűen csak "kijön neki a lépés" na ilyenkor nem 10-ből 2-3 csatában működnek a bunker TD-i az ő skillcap-jével, hanem mondjuk 5-ben. És akkor innentől kezdve ez a mérce, ha változik a csaták tankösszetétele, túlsúlyba kerülnek a mobilisabb, nagyobb DPM-ű tankok, vagy olyan mapokat kap stb. akkor máris leáldozóban van a lassú, a csata képére alacsony hatásfokkal rendelkező tankoknak. A mérce 10-ből 5 csata volt, most már csak újra 10-ből 2-ben működik nála a Torta, T95 és JpE100 tehát máris lehet kombinálni, hogy hát pár hét alatt mitől lenne ő rosszabb játékos, amikor mindent ugyanúgy csinál, csakis egy rá megharagudott Lenin-fiú lehet az, aki a programkódba alantasan elrejtett ellenszéllel befolyásolja a csatáit. Na innen kéne őt valahogy visszarántani a valóságba, de úgy nehéz, ha ő elhiszi azt, hogy az csak az mi valóságunk, az övé teljesen más, mert más feltételek szab neki a program. Bagó saját maga gátja, de képtelen felismerni.

Mikroby-val, dabolinával, karneval-lal, fabyzol-lal és a többiekkel (bocs, ha valakit kihagytam), az előző Dühöngő topicban hosszú oldalakon keresztül próbáltunk hatással lenni rá és segíteni neki, de nemhogy 1-ről a 2-re nem jutottunk vele, még nagyon 1,5-re se. Itt új topicban Ütő, bobitusz és szecsibeni is próbáltak segíteni, de az Ütő által felajánlott szakaszolás lehetőségét sem fogadta el, ahogy bobitusz tényleg nulláról induló, nyugodt hangvételű kérdéseire sem tudott választ adni egy ízben sem. Így aztán tényleg nehéz. A végén szerintem már csak dacból sem volt hajlandó a józanészre hallgatni, csak mantrázta a berögződéseit, melyek ezáltal rá is égtek.

Gondolom azért vendégként olvassa még a topicot. Bagó, remélem így a kommentelgetés, replayfeltöltés és videós "bizonyítékok" készítése helyett most lesz időd tényleg a lényeggel foglalkozni és a fejlődésre koncentrálni. A Replay elemzős topicban általam leírtakat továbbra is tartom, lépj ki a komfortzónádból! Először szar lesz, elhasalsz majd nem egyszer, nem kétszer, de fejlődni csakis úgy fogsz, ha leszeged a fejed és csak azokra a dologokra fókuszálsz, amire hatással tudsz lenni. Olvass és tanulj, nézz streameket, videókat. A tartalmat nézd, ne az alatta kommentelő szélsőérték által beírt - saját sikertelenségét magyarázni akaró tömeg - ostobaságait.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, bhaalhun, Tank_szemelyzete, bobitusz, fabyzol3, Mikroby, LesPgt

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 18 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 28 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.