Jelenleg 118 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Dühöngő (2)

1 éve 5 hónapja #310051 Írta: gizmopp
Megválaszolva: gizmopp
nem a program nem engedi, te vagy nyomorék.
kétszeresen is, egyrészt mert nagyon szarul játszol, másrészt meg mert itt a fórumon senkitől egy büdös tanácsot nem fogadsz meg.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #310052 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor

1 éve 5 hónapja #310053 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Továbbra is szarsz bele, amit mondunk neked.

Megnéztem ezt a visszajátszásod is...

Az strv 103b oldalát kellett volna meglőnöd. Simán overmatcheli a löveged. Nem, te ehelyett, az amúgy is pirosnak írt beforgatott frontpáncélját lövöd meg, amiről nyilván lepattan...

A második lövésed az vagy talál vagy nem. Nem volt szerencséd.

A harmadik lövésednél az is3 tornyát lövöd, amit el is találtál. Ezen mit csodálkozol? 

Negyedik lövésednél toronyforgást követően lősz azonnal, így az is3 csukaorrának jobb felső felére esik a lövés=lepattan. Ezen se csodálkozom.

Ötödik lövésednél a már visszahúzódó is3 testét lövöd meg, ami során földbe csapódik a lövedék. Rizikós lövés volt, nem talált.

Hatodik lövésednél nem követted le a boroskólát, oda lőttél, ahol már nem volt. Kell ezt magyarázni? 

A hatból talán két lövés rng-ből ment el, a többi szimplán rossz döntések sorozata. 

Tehát mit vársz a játéktól? Ha nincs fogalmad a tankok páncéljáról, meg arról, hogy hogyan lőjj eredményesen, mit szeretnél elérni? 

Megint meg lett magyarázva, hogy nem a program nem enged, szimplán rossz döntéseket hozol. De persze ezen úriasan lépj át megint.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, Mikroby

1 éve 5 hónapja #310055 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina

Továbbra is szarsz bele, amit mondunk neked.

Megnéztem ezt a visszajátszásod is...

Az strv 103b oldalát kellett volna meglőnöd. Simán overmatcheli a löveged. Nem, te ehelyett, az amúgy is pirosnak írt beforgatott frontpáncélját lövöd meg, amiről nyilván lepattan...

A második lövésed az vagy talál vagy nem. Nem volt szerencséd.

A harmadik lövésednél az is3 tornyát lövöd, amit el is találtál. Ezen mit csodálkozol? 

Negyedik lövésednél toronyforgást követően lősz azonnal, így az is3 csukaorrának jobb felső felére esik a lövés=lepattan. Ezen se csodálkozom.

Ötödik lövésednél a már visszahúzódó is3 testét lövöd meg, ami során földbe csapódik a lövedék. Rizikós lövés volt, nem talált.

Hatodik lövésednél nem követted le a boroskólát, oda lőttél, ahol már nem volt. Kell ezt magyarázni? 

A hatból talán két lövés rng-ből ment el, a többi szimplán rossz döntések sorozata. 

Tehát mit vársz a játéktól? Ha nincs fogalmad a tankok páncéljáról, meg arról, hogy hogyan lőjj eredményesen, mit szeretnél elérni? 

Megint meg lett magyarázva, hogy nem a program nem enged, szimplán rossz döntéseket hozol. De persze ezen úriasan lépj át megint.

Szépen összefoglaltad, másnak legalább nem kell :-D
Annyival egészíteném ki, hogy ha nézné megannyi tankok mestere a kistérképet, akkor észrevenné, hogy egy kisebb td party alakult ki körülötte, ellenben a támadó medeknek nem volt fedezete. Ha kezdésnél elfoglalja a B-C 6-7-et onnan tud 2 oldalra orientálódni. De megint tipik td game-et láttunk, pozició foglalása után eltűnik a wasd gomb a billentyűzetről, képtelen megmozdulni. A többit már ismerjük, hisz többszáz oldal tele van vele!!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

1 éve 5 hónapja #310056 Írta: szecsibeni
Megannyi Lego tankok Möstere valóban a kistérképet se nézi, mert ha nézné, hamarabb tudna reagálni bizonyos dolgokra...

1 éve 5 hónapja #310057 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Megannyi Lego tankok Möstere valóban a kistérképet se nézi, mert ha nézné, hamarabb tudna reagálni bizonyos dolgokra...

Ne felejtsd el, hogy ő nem ugyanazokkal a feltételekkel játszik mint mi. Lásd a videóit, nála a kistérkép az valóban KIS-térkép, mert a "program" alapból így állította be. Arra a maestro 30k csata alatt még nem jött rá, hogy azon nagyítani is lehet (default: ü és ó bill. asszem) és akkor nem nagyítóval kell keresgélni a piros és zöld tankok pozícióját.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni, fabyzol3, Mikroby

1 éve 5 hónapja #310058 Írta: mistadabolina

Mekkora kecseg vagy markológép!!!
Tankásszal zaklatod, mikor neki nem enged a program....szégyelld össze magad! Gyorsan és sokáig! ;-) 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310059 Írta: szecsibeni
Az összes szerencse (hátszél) "markológéphez" vándorolt    Csak így lehetett ász 

Bagónak nem jutott több. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, fabyzol3, Mikroby

1 éve 5 hónapja #310060 Írta: mistadabolina

Ne felejtsd el, hogy ő nem ugyanazokkal a feltételekkel játszik mint mi. Lásd a videóit, nála a kistérkép az valóban KIS-térkép, mert a "program" alapból így állította be. Arra a maestro 30k csata alatt még nem jött rá, hogy azon nagyítani is lehet (default: ü és ó bill. asszem) és akkor nem nagyítóval kell keresgélni a piros és zöld tankok pozícióját.

Ezt is többször és többen javasoltuk neki az eü csomaggal együtt. De a nagyobb térképpel ki van takarva neki a monitor jobb alja és zavarja a növényvilág megcsodálásában, vagy valami hasonló bődületes marhaság volt a válasza rá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, szecsibeni, bobitusz, Mikroby

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310062 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Vagánykodsz, hogy mennyit lősz tier 6-ban, de gyanítom nem játszol jgpze100-al, így nem hiteles amit mondasz.
Nagy dög, hamar felderítik, 20 mp alatt tölt be. Ezt te nem tapasztalod szerintem egyetlen tankodnál sem.

Hát igen Bagó ÍGY nem is játszom vele....csak dupla olyan jól....
Hozzáteszem, tudom van mit csiszolni ezen is, csak mondom, hátha átmegy. 2000 átlag dmg ami szar, de nem foglalkozztam vele annyit mint kellene.

ehhez képest neked kétszer annyi csatád van fele fele annyi teljesítménnyel, de megkövetlek, biztos én beszélek hülyeséget, már sokadjára.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310064 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Kár, hogy a lényeg nem tűnik fel nektek.
Láthattátok már dicsőséges csatáim is, meg effélét is, mint Westfield.
Az a gond, hogy túl nagy a kontraszt, egyszer sok a találat, másszor szinte semmi.
Ami úgy látszik nem rajtam múlik.
Avagy engem igazol Westfield is.
(Egyébként rég lövöldöztem onnan a bokroktól, úgy vettem észre, hamar felderítenek. A faluba szoktam besurranni és onnan pásztázom a dombokat többek közt. A bokros rész most sem vált be)
Ez a térkép nagyítás dolog a mániátok?
Pont elég nagy így is.
Mikroby, megkövetem magam, ügyes vagy!

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310065 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Az a gond, hogy túl nagy a kontraszt, egyszer sok a találat, másszor szinte semmi.
(Egyébként rég lövöldöztem onnan a bokroktól, úgy vettem észre, hamar felderítenek. A faluba szoktam besurranni és onnan pásztázom a dombokat többek közt. A bokros rész most sem vált be)
Mikroby, megkövetem magam, ügyes vagy!

Az látszik, hogy Westfieldről fogalmad nincs.
Eleve a HT sornál a bokrokhoz valami nagyon jó álcás TD-vel lehet beállni (Strv, stb.) és akkor sem mindegy hogyan döntöd a fákat, mert ha nem jól, akkor garázs.
A faluba bemenni totál felesleges, max 10 esetből 3x sül el jól.
Jagde-val án tolnám a HT sort, figyelve arra, hogy ne lássanak az alsó lemezre, és legyen támogatottságom, amíg töltök. Az a terep (C-D 2-3) tökéletesen alkalmas erre.
A térkép nagyítása alapvető dolog, hogy lásd, hogy mit történik. Ha lehetne, úgy megnagyítanám, hogy kitakarja a fél képet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310066 Írta: szecsibeni
Most őszintén, mondd már meg, hogy mi a tökömben igazol a westfieldes szerencsétlenkedésed? 

Nem is értem. LEÍRTAM VILÁGOSAN, KIELEMEZTEM A TE KEDVEDÉRT, hogy miért rontottad el a lövéseidet Westfielden. Leadtál 6 lövést, abból 4-et te basztál el, 1 lövésed talán bemehetett volna, 1 pedig rng volt. Barátok között is, a lövéseid 67%-át te rontottad el. Ebben mi a tököm igazol téged? Hogy a program nem enged? Mi a faszt nem enged a program? 

Milyen kontraszt? 

Minden meccsben, amit feltöltesz, tisztán kivehető, hogy fogalmad sincs a páncélok működéséről, hogy hogyan célozz a tankok elé, a lőszer sebességről stb. stb. 
Aztán ezen hiányosságaidból kifolyólag születnek meg ezek a beböfögéseid, hogy nem enged a program.

Igen, hamar felderítenek, ha nem használod a bokrokat, meg a fák adta álcázási bónuszt megfelelően. Érdekes, ha én állok oda wtpz4-gyel, viszonylag ritkán derítenek fel...

Most nem tudom, hogy levegőnek nézed a mondanivalómat, nem érted, ki van cenzúrázva, vagy szimplán leszarod, esetleg ez így mind együtt, de egyszer könyörögve kérlek, válaszolj már, vagy reflektálj már arra, amit leírok/leírunk.
Ne a magad faszságaid hajtsd.

Amennyi agysejtem elpusztítom a visszajátszásaid megnézésével, legalább reagálnál valamit arra, amit leírok.  
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Nortonor, Tank_szemelyzete, bobitusz, KLC_KTE, Mikroby

1 éve 5 hónapja #310067 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Beni, ha nem 8x-os a célzás, hanem kisebb. Akkor még ennyit sem látsz az ellenséges tankból.
(Megfigyeltem, ha 32x-esre állítom, hiába hiszem, hogy profin becéloztam, általában még a közelébe sem talál.)
Ráviszed az ellenségre és lősz, a program meg dönt.
Avagy ennyit a célzásról.

Figyelek rád, lehet átsiklottam felette, hogy miféle taktikát ajánlottál, a legutóbb, a jgpze100 "semmi győzelemre"?

1 éve 5 hónapja #310068 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz

Figyelj már te mazsolázó

Melléklet:

Elolvastad, megértetted az oktató cikket amit küldtem? (nem)  WOTINFO SEGÉDLET
Elolvastad, felfogtad amit az effektív páncélról írtam/írtunk? (nem)
Elolvastad, megfogadtad, amit a replayeidhez írtunk? (nem)

A JagdE100 roham TD Ha 1000-2000 csata alatt nem vált be ahogy használod akkor szerinted majd ezután befog? vagy te elégedett vagy a 1100dmg átlaggal? (ezt a TD-t amúgy simán hanyagolni kellene a mostani metaban, de szopasd magad tovább)

A sokat hangoztatott TAPASZTALATOD még mindig nem tudjuk mire terjed ki, most kérdezem meg negyedjére szerintem, de mazsolázzál csak tovább, meg vagdossad a replayekből az ostoba lövéseidet. 

Te igazolod a saját fogalmatlanságod szinte minden hozzászólásoddal és replayeddel.

"Kár, hogy a lényeg nem tűnik fel nektek."

Szóval a lényeg k*rvára feltűnik itt mindenkinek szerintem.
És te beszélsz itt mások hitelességéről?
Te csak "beszélsz-beszélsz" de közben nem mondasz SEMMIT. Mazsola.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Nortonor, bulbasaur55, Tank_szemelyzete, szecsibeni, KLC_KTE, Mikroby

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 1 órája 10 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 9 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 13 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.