Teljesen mindegy 7 csatából 1 nyertes... Mindig ez van. Ahogy elérema 48.2%-ot, utána azonnal csak vesztes meccsek vannak.. MA már 48,16%-on vagyok.. Periodikusan ez van.. Nem lehet véletlen.. Ennyi. Megint megnyertem a legszarabb átlag címet..
Na, mindenki reszkessen, most már azért is csak veszítek.
BYE BYE
Azon kívül amit a többiek leírtak, ne akard már 5 meg 7 meg 10 csata alatt "megváltani a világot"
Nekem is van olyan, hogy belépek, szar az egész nem megy, kilépek kész. 7 csata ennyi volt. Vannak negatív sessionok. Nem kell "túlgondolni".
Másnap visszalépek, 2500 wn8at tolok tizes tankkkal. (Ennyire jó nem vagyok amúgy).
A legkevésbé sem idegeskedek.
Azon tudsz változtatni, hogy milyen tankkal, felszereltséggel, melyik térképen hová mész, és ott mit csinálsz. A szerencséden nem. Vannak szar csaták, szar csapatok, balszerencse stb.
Ha azt megteszed amit tudsz, és kihozod a legtöbb sebzést ami neked jó akkor te megtetted amit lehet.
Határozz meg egy értéket, hogy mondjuk a Pudellel nem jössz ki 1000 dmg alatt.
Aztán ahogy játszol, és próbálsz megfelelni a magad alkotta szabályoknak (És nem engedd hogy a balszerencsés történések elbasszák a hozzáállásod) akkor egyre jobban rá fogsz érzeni hogy mi az amit tenned kell bizonyos térképeken és leosztásokban azért hogy az 1000 sebzésed meglegyen.
Úgy van ahogy mondják neked, minnél többet sebzel, annál jobban fog változni minden, wr, wn8 stb. A sebzés az alap.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...