Mikroby-val, dabolinával, karneval-lal, fabyzol-lal és a többiekkel (bocs, ha valakit kihagytam), az előző Dühöngő topicban hosszú oldalakon keresztül próbáltunk hatással lenni rá és segíteni neki, de nemhogy 1-ről a 2-re nem jutottunk vele, még nagyon 1,5-re se. Itt új topicban Ütő, bobitusz és szecsibeni is próbáltak segíteni...
2021. szeptember közepén írtam a hozzászólást (az akkori Dühöngő topic első oldalára), amiben kifejtettem, hogy nincs értelme olyanokkal foglalkozni, akik képtelenek bizonyos minimális kommunikációt/viselkedési formát fenntartani, és önnön hibáikat belátni, még rámutatás után sem.
Itt vagyunk 2 és fél évvel később, és ha csak trollkodásból is egy ponttól, de etettétek. Ha élveztétek - ebben bízom csak - akkor sem érzem helyesnek, hogy ez így hagyva volt, de ezt majd mindenki eldönti maga.
Nem ez volt az első, és nem is az utolsó fiókja, amivel bannolva lesz a fórumról, ebben biztos vagyok.
Korábban én is így gondoltam, ahogy te, hogy nem érdemes foglalkozni vele, hadd mondja csak. Persze mindig volt valaki, aki megpróbált rá észérvekkel hatni és így szépen gyarapodott is az oldalszám a Dühöngőben. De tegyük fel a kérést, hova vezet az a szemlélet, ha csak ráhagyjuk hogy: "hát hadd mondja, úgysem figyel rá senki" Dehogynem figyel, és pontosan ez a baj, hogy akik csak olvasói a topicnak és csak azt látják, hogy 1-2 ilyen egyén teleszemeteli a hozzá nem értésével és a tévképzeteivel az egész topicot, akkor az rájuk, olvasókra is hatással van. Ez nem kimondottan egy wot fórum specifikus probléma, hanem mondhatjuk társadalmi közöny "hadd mondja csak a bolond", viszont így azt érjük el, hogy egyre többen lesznek. Ha nincs mellette egy ellenvélemény, vagy nincsenek megcáfolva, megmagyarázva az égbekiáltó f*szságok, akkor azok elültetik magjukat a következő "dühöngő" agyában, aki, amikor első alkalommal beír a topicba, nem azt fogja leírni: hogy irgum-burgum, de szarul megy ma a játék, hanem a mintát átvéve, saját felelősségét hárítva elkezd - csúnya szóval élve - konteózni és már ő lesz a következő, aki nyiladozó értelmű kezdőkre (még csak olvasókra) hatással lesz. Én nem azt mondom, hogy akkor ne dühöngjön senki. Valakinek segít ha kiírja magából a csalódottságát, páran talán melléállnak, megveregetik a vállát, hogy ne aggódj, nem csak te foghatsz ki rossz szériát. Ahogy néhány napja werz kolléga 7 meccses vereségsorozatára válaszolva megjegyeztem, hogy én is buktam zsinórban 7-et, de aztán nem adtam fel és ezt követte 7 győzelem is. Szóval nincs ezzel baj, inkább ez a topic szóljon ilyesmiről, mint az összes többi, de azért itt sem kéne hagyni, hogy aki beleolvas tényként közölve szembesüljön olyan állításokkal, hogy valakit IP cím alapján szivat az MM, vagy épp hogy a nagyobb zoom-mal többet fogsz misselni.
Egy szó mint száz: Megérte leállni Bagóval? - Bagó miatt nyilván nem, mert látszólag semmit sem tanult. Tanulságként a többiek okulására volt értelme? - Hiszem, hogy igen.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...