Jelenleg 299 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 13 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 20 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 21 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 22 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Togloditák klubja

7 hónapja 3 hete #312093 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Óh ne add fel!
A legjobb buli abból adódik amikkor már azt hitted hogy nem megy de mégis igen!
Már majdnem a végére értél, ne most add fel.:)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 3 hete #312094 Írta: CheckEngine
Megválaszolva: CheckEngine
A mai nap mérlege:

Eddig 101 csatám van vele, a kombinált értékem 1550....itt-ott néztem 1400at írtak a 2. GM-hez, mégsem adta meg amit nem teljesen értek. Elvileg az utolsó 100 csatát kéne néznie nem? Akkor pedig megvan az elvárt érték....

Mára befejeztem mert tele ment TOG-al a szemem...

Mikroby, nálad hogy állnak a számok?
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721

7 hónapja 3 hete #312095 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Eddig 101 csatám van vele, a kombinált értékem 1550....itt-ott néztem 1400at írtak a 2. GM-hez, mégsem adta meg amit nem teljesen értek. Elvileg az utolsó 100 csatát kéne néznie nem? Akkor pedig megvan az elvárt érték....

A statban az assist a spotot és a láncolást együtt jelenti, viszont a gm-hez csak a nagyobbat kapod meg egy adott csatából. Szóval minél több olyan csatád van, ahol közel azonosat láncolsz és spotolsz, annál csalókább lesz, hogy bár sebzés + assist már kiadja az elvárt kombit mégsincs meg a kívánt %. Remélem érthető voltam. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, PZoli, CheckEngine, Mikroby

7 hónapja 3 hete #312096 Írta: fabyzol3

Ja, még egy gondolat, Check az alapján amit beraktál simán van esélyed a 3 ra. 1700 kombi nem a világvége.... 

Most még ezt mondod hogy 1700 nem a világ vége, majd 50-60 csata után beszéljünk róla újra :D :D :D

- Mintha a rulett asztalnál a pirosra vagy feketére raknál amikor elindulsz....ha sikerül eltalálod merre jönnek az emberek big win, ha nem akkor csúnyán lemaradsz mint a borravaló.

- Egyik csata 800-1000 kombi, a másik 2500-3000, én kb ezt az 1600 tudom tartani és ezután azt érzem hogy a többi nem rajtam múlik, hanem azon hogy sokszor a jó színre tegyek.

Szerintem ha el is érjük a 3GM-et akkor azután találkozunk az elme és ideg osztályon, egymás mellett lesz a szobánk, közvetlen a bagó-é mellett.......

Már lassan engem is kezd érdekelni a dolog... Legközelebb ezt veszem ki a twitch dropból! ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Mikroby

7 hónapja 3 hete #312098 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
TOG II híján csak az alábbiakkal tudok "mentális támogatást" adni a GM-húzásban megfáradt kollégáknak:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, bobitusz, fabyzol3, Mikroby

7 hónapja 3 hete #312099 Írta: Mikroby
Nekem még sehogy, alig pár csatát mentem, amit szeretnék is elfelejteni. Majd ha lesz 10-20 csatám megírom. 

7 hónapja 3 hete - 7 hónapja 3 hete #312101 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hálisten én nem ígértem senkinek semmit de azé próbálgatom a türelmem határait

Nekem régebbről má van 1 csíkom ami azé mutassa , hogy én is TOG-gal ütött vok 1kicsit
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

7 hónapja 3 hete #312102 Írta: Kopasz0721
Életképek

Következőnek kipróbálhatnánk a Mitsu-t a kis ágyúval
az legalább gyorsabban szedi a lánctalpát
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Mikroby

7 hónapja 3 hete - 7 hónapja 3 hete #312103 Írta: Mikroby

Ja, még egy gondolat, Check az alapján amit beraktál simán van esélyed a 3 ra. 1700 kombi nem a világvége.... 

Most még ezt mondod hogy 1700 nem a világ vége, majd 50-60 csata után beszéljünk róla újra :D :D :D

- Mintha a rulett asztalnál a pirosra vagy feketére raknál amikor elindulsz....ha sikerül eltalálod merre jönnek az emberek big win, ha nem akkor csúnyán lemaradsz mint a borravaló.

- Egyik csata 800-1000 kombi, a másik 2500-3000, én kb ezt az 1600 tudom tartani és ezután azt érzem hogy a többi nem rajtam múlik, hanem azon hogy sokszor a jó színre tegyek.

Szerintem ha el is érjük a 3GM-et akkor azután találkozunk az elme és ideg osztályon, egymás mellett lesz a szobánk, közvetlen a bagó-é mellett.......

Már lassan engem is kezd érdekelni a dolog... Legközelebb ezt veszem ki a twitch dropból! ;)

Ne legyél Bu*i cserélj be valamit erre, mondjuk egy 34 85M-et.... :)

OFF: Tegnap megcsináltam a discord szervert (Pontosabban átalakítottam egy meglévőt)
Itt van lehetőség írkálásra, meg hang alapú szakaszozásra is. Ha valaki nem ismeri a Discordot, segítek, ezen a linken lehet csatlakozni:
discord.gg/eBMYsAzU
Ha valamiért nem tudsz csatlakozni, írj rám itt az oldalon privátban, és küld el a discord neved, megoldjuk. De várok minden nem Togloidát is.

Check:
Tegnap hazaértem fáradtan, és már nem "voltam szomjas".
3 csatát mentem, kb. 666 átlagsebzéssel. (ez is mond valamit)
Még keresem az elképzelést a tankkal, egyenlőre nem találom.
Angolul írom le a véleményem, mert autentikusabb:
...fuck...
...fuck,fuck,fuck.....
...fuck,fuck,fuck...fuck,fuck,fuck.....

szerk: A legnagyobb problémának azt látom, hogy alulskillezett a legénységem (2.5) valamint azt, hogy mire odaérnék valahová már jöhetek is vissza. kb sehová nem lehet eljutni ezzel a tankkal.

szerk2:
Mivel nem akarom, hogy folyton én írjak ide, berakom a discordra a továbbiakat.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CheckEngine

7 hónapja 3 hete - 7 hónapja 3 hete #312104 Írta: CheckEngine
Megválaszolva: CheckEngine

A statban az assist a spotot és a láncolást együtt jelenti, viszont a gm-hez csak a nagyobbat kapod meg egy adott csatából. Szóval minél több olyan csatád van, ahol közel azonosat láncolsz és spotolsz, annál csalókább lesz, hogy bár sebzés + assist már kiadja az elvárt kombit mégsincs meg a kívánt %. Remélem érthető voltam. ;)

Köszönöm szépen az információt. Eddig egyáltalán nem foglalkoztatott a GM mert szabadidő valamint kredit égető tevékenységnek gondolom, így hogy próbálom is már végkép annak tekintem. Ebből adódóan nem voltam tisztában ezzel a huncutsággal a számítás terén.

Így viszont teljesen biztos vagyok abban hogy számomra nem lesz meg a 3GM, mert 100 csata alatt nem igazán tudtam feljebb tornászni az értékeimet. Ugyan az utolsó kb 20 csata már az átlagomon felüli teljesítmény volt ami annak volt köszönhető hogy kitapasztaltam az egyes pályákon mi az ideális irány és hely a TOG-al....de ezt biztos nem akarom még tovább csinálni 100 csatán keresztül, valamint már plusz teljesítményem is kevés hozzá szerintem.  

A 2GM-et megcsinálom rá mert az már viszonylag közel van, jelenleg 81,69%-on vagyok a következő eredményekkel: 1350DMG és 210Assist, ezért is nem értettem miért nincs meg már a 2GM.....de akkor valószínűleg a 210Assistból nem jön ki 50 érték az általad említett számolási módszer alapján, hogy meg legyen az 1400.

Amúgy a Tiger 131-et betudod cserélni a TOG-ra ha már úgy is megvan rajta a 3GM-ed, később pedig kötvényért vissza tudod venni :D Amúgy kíváncsi lennék rá hogy nálam jobb játékos hogy halad vele és mi lenne a véleményed miközben húzod rá a GM-et :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Mikroby

7 hónapja 3 hete - 7 hónapja 3 hete #312105 Írta: Mikroby
Annyira nem kreditégető, mert 85-90%-nál szoktam "bekapcsolni" a pótkaját, meg az aranyat.
De lévén prémiumtank, a goldlőszert kb fedezi is ez tulajdonsága. (Nyilván egy tizes tanknál más a helyzet) Ezért is úgy csinálom, hogy hatos vagy az felett full gold, 5-ösöknél lövök simát.
Nézd Check, én meg fogom tudni rá csinálni, és te egy kicsit jobb játékos vagy mint én, szóval neked is menne. Azt megértem, hogy ha idegekkel nem bírod, ez egy jó tanknál is eléggé idegölő, de a képességeid adottak hozzá. (Álcaháló periszkóp stb:) )

Ezért is húzom elsősorban a látótávot.

Mellékletek:

7 hónapja 3 hete #312106 Írta: Kopasz0721
Az azé szerencse, hogy nem lett megkötve mikorra legyen meg a 3 csík
Szakaszolással lehet könnyíteni a feladatot esetleg...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

7 hónapja 3 hete #312107 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Ha van egy scout és egy TD szakaszban, ott világos, hogy miért működhet a közös gunmarkozás, de Tog-ok esetében nem egymástól veszik el a sebzést, ha egyáltalán odaférnek?

7 hónapja 3 hete - 7 hónapja 3 hete #312108 Írta: Mikroby

Ha van egy scout és egy TD szakaszban, ott világos, hogy miért működhet a közös gunmarkozás, de Tog-ok esetében nem egymástól veszik el a sebzést, ha egyáltalán odaférnek?

Helyzetfüggő. Most KLC-vel szakaszozom, kiegészítjük egymást, oké, mi már több éve játszunk együtt. Kettőnknek van alsó hangon 3200 HP-ja és olyan ágyú amivel le tudjuk darálni az ellenséget. A Kv-2 jelent néha gondot, mert van amikor 800at durrant belém, de van amikor csak 70 et,

Szerk: 
Ja amúgy így hogy még 65%-ot sem értem még el tökmindegy. 85% fölött már nem lesz mindegy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Tank_szemelyzete

7 hónapja 3 hete - 7 hónapja 3 hete #312109 Írta: fabyzol3

Köszönöm szépen az információt. 

Amúgy a Tiger 131-et betudod cserélni a TOG-ra ha már úgy is megvan rajta a 3GM-ed, később pedig kötvényért vissza tudod venni :D Amúgy kíváncsi lennék rá hogy nálam jobb játékos hogy halad vele és mi lenne a véleményed miközben húzod rá a GM-et :D

Nincs mit.
Már nem szoktam tankokat eladni, sem becserélni. Mondhatni gyűjtő vagyok.   (Bár valós pénzt eddig csak 3 tankért adtam. Karácsonyi lootboxokat nem számolom, mert ott ami kiesett abból a néhány ládából, amit vettem, csak a ráadás volt.)
Én már játszottam 10 csatát a TOG-gal a bagó accountján, visszakeresheted... Úgyhogy nem ő volt a felelős mind a 2000+ csatáért... 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, CheckEngine

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 4 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 16 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.