Ja, még egy gondolat, Check az alapján amit beraktál simán van esélyed a 3 ra. 1700 kombi nem a világvége....
Most még ezt mondod hogy 1700 nem a világ vége, majd 50-60 csata után beszéljünk róla újra

- Mintha a rulett asztalnál a pirosra vagy feketére raknál amikor elindulsz....ha sikerül eltalálod merre jönnek az emberek big win, ha nem akkor csúnyán lemaradsz mint a borravaló.
- Egyik csata 800-1000 kombi, a másik 2500-3000, én kb ezt az 1600 tudom tartani és ezután azt érzem hogy a többi nem rajtam múlik, hanem azon hogy sokszor a jó színre tegyek.
Szerintem ha el is érjük a 3GM-et akkor azután találkozunk az elme és ideg osztályon, egymás mellett lesz a szobánk, közvetlen a bagó-é mellett.......
Már lassan engem is kezd érdekelni a dolog... Legközelebb ezt veszem ki a twitch dropból! 
Ne legyél Bu*i cserélj be valamit erre, mondjuk egy 34 85M-et....
OFF: Tegnap megcsináltam a discord szervert (Pontosabban átalakítottam egy meglévőt)
Itt van lehetőség írkálásra, meg hang alapú szakaszozásra is. Ha valaki nem ismeri a Discordot, segítek, ezen a linken lehet csatlakozni:
discord.gg/eBMYsAzU
Ha valamiért nem tudsz csatlakozni, írj rám itt az oldalon privátban, és küld el a discord neved, megoldjuk. De várok minden nem Togloidát is.
Check:
Tegnap hazaértem fáradtan, és már nem "voltam szomjas".
3 csatát mentem, kb. 666 átlagsebzéssel. (ez is mond valamit)
Még keresem az elképzelést a tankkal, egyenlőre nem találom.
Angolul írom le a véleményem, mert autentikusabb:
...fuck...
...fuck,fuck,fuck.....
...fuck,fuck,fuck...fuck,fuck,fuck.....
szerk: A legnagyobb problémának azt látom, hogy alulskillezett a legénységem (2.5) valamint azt, hogy mire odaérnék valahová már jöhetek is vissza. kb sehová nem lehet eljutni ezzel a tankkal.
szerk2:
Mivel nem akarom, hogy folyton én írjak ide, berakom a discordra a továbbiakat.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...