Jelenleg 33 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

9 éve 10 hónapja #158860 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Dávid nem kell elkerülni, sebezz addig míg elfogysz eleget . A csaták 2/3ában mindenképp meghalsz, csak nem mindegy mikor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, eldegor

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #158861 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Tünsz el a spot elöl. De arra recept nincs, hogy mondjuk X pályán arra a D-3 bokor - kitalált - lenne legalkalmasabb. Nincsenek pályaspecifikus igazságok, legalábbis ebből a szempontból. Kérdés ki spotol, honnan, és ebből hogy vonhatom ki magam , mielőtt az arty megtalál.

És malinovkán és prokhorovkán hogy bújkálsz a spot elől? 10 percig campelsz és meg sem mozdulsz egy olyan szikla mögött amiről reméled, hogy nem talál meg a light, hagyjuk már...

9 éve 10 hónapja #158862 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995
Persze, és akkor mindenki eltűnik a spot elől a 2 sarokban és egy fasza döntetlen lesz a meccsből 15 perc campel. Csodálatos taktika.

9 éve 10 hónapja #158863 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

Igen, a változó dolgokkal mindíg valakinek gondja van. Változik a játék, változik a világ.
Csak a primitív arty utálat nem.
Gond van a környezetvédelemmel, a migránsokkal, Angela Merkellel, Orbán Viktorral, a WV motorokkal, Putyinnal, Kinával, a magyar baloldallal, de mi ez artykhoz képeswt?
A lényeg! Opció a tehetelenségre - hülye vagyok kikerülni őket, akkor artyk ne is legyenek.

"A lényeg!", hogy egy WoTos weboldalon mindennel foglalkozol, csak az oldal témájával nem.

Tekintve komoly háttered a fórumon, javaslom mielőtt bármihez hozzászólsz, olvass vissza - már ha bírsz, a szövegértés nem túl bonyolult képességével.

9 éve 10 hónapja #158864 Írta: MDavid1995

Dávid nem kell elkerülni, sebezz addig míg elfogysz eleget . A csaták 2/3ában mindenképp meghalsz, csak nem mindegy mikor.

Igyekszem én és nem azzal van a bajom hogy meghalok hanem hogy néha olyan irreális találatot kap az ember az arty-től hogy az vicc. Ráadásul jópárszor ezen megy el a csata is. Tegnap is amikor az RHM-et kibaszta a BC. 3 egylövéses tank volt 9:9 állásnál, ha azt a 3-at a full hp-val simán kistedem akkor nyerünk, így viszont engem kibaszott az egylövéses medünket pedig az a 3 megbaszta és kikaptunk mint a huzat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: siposbalint0

9 éve 10 hónapja #158865 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Már Q-va unalmas ez az állandó arty rinyálás. Aki nem képes elfogadni a játék szabályait - teszem hozzá egyetlen artym sincs - húzzon máshová! Bálint testvér időnként ordenáré módon dühöng, mert rajta kívül még más is játszik, és elkövetik azt a felségsértést, hogy kilövik. Menj a WT-be és szidd a repülőket, vagy a W.Warships-be és az anyahajókat, csak minket hagyj már békén. Ha nem vagy képes megtanulni a pályákat és a járműveddel követendő taktikát, azért nem feltétlen a WG, vagy az artysták a hibásak. És ez vonatkozik Hun-Mercenary ra is.
Vagy, ha a probléma pszichés, forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez, benzikutasához - akihez akar - csak innen tünjön már al ez az ostoba hőbörgés.

De bírom az ilyen okostojásokat. Akkor mi lenne ha már te annyira kibaszottul felvilágosult vagy akkor írnál egy cikket arról hogy bizonyos tanktípusokkal bizonyos pályákon hogy lehet elkerülni az arty-kat. Ja, rájöttem, kurvára nem lehet mert nem tudod mikor céloz téged. Hihetetlen. Ja és igen mint ahogy Hunti is írta még a WG is tudja hogy az arty szar a játékban, szóval ennyit a nagy hegyibeszédről.

Miért ne lehetne elkerülni?
Múltkor láttam egy jagde100-at, aki Redshire mapon a bázis mögött campelt. Nem is lőtte meg az arty !!

Ha jól tudom az arty a kempelés ellen van nem?

A light, meg azért, hogy spotoljon. Mégis mindenki sebezni akar vele. :) Reportoljuk a lightokat is, kapjanak ők is bannt, tisztességtelenül játszanak. :whistle: Ja, nem mégse, ne bannoltassuk őket. Az érintene titeket is. Titeket pedig nem szabad bántani, meg rátoklőni sem, főleg artyva. Az AW máshogy oldotta meg az arty témát, ott az arty kicsit sebez, szinte alig splashel, a rendszer jelez ha rádlő az arty, mégis megy ott is az anyázás az artyk miatt! Ti valamiért mindig sírni fogtok, ha kivennék az artykat, boldogok lennétek, egy darabig, de aztán találnátok valami mást ami miatt sírhattok. Lightot, mert gyors, meg nem látni, meg spotol a rohadék! Heavyt, mert van páncélja! TDt, mert nagyot lő! A madarakat, mert csipognak! Mindegy mi az, csak legyen valami ami miatt lehet sírni.
És tessék egy ész érv az artyk mellett: kellenek a játékba, mert CSAK! Na mit szóltok? Legalább annyi értelme van, mint a Ti érveiteknek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Balista1, gaborn108

9 éve 10 hónapja #158866 Írta: Balista1
Na jól van, én kivonom magam ebből a hülye vissza-visszarérőtérő vitából. Az elmúlt évek bizonyították, hogy ez a süketek párbeszéde.
Hogy kivond magad a spot alól, annak nem a camp. az egyetlen megoldása. Odébb mozogsz, pozíciót váltasz.
Itt alapvető játékismeret hiányosságokról van szó, én pedig nem népnevelő szakon végeztem.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158867 Írta: MDavid1995

Már Q-va unalmas ez az állandó arty rinyálás. Aki nem képes elfogadni a játék szabályait - teszem hozzá egyetlen artym sincs - húzzon máshová! Bálint testvér időnként ordenáré módon dühöng, mert rajta kívül még más is játszik, és elkövetik azt a felségsértést, hogy kilövik. Menj a WT-be és szidd a repülőket, vagy a W.Warships-be és az anyahajókat, csak minket hagyj már békén. Ha nem vagy képes megtanulni a pályákat és a járműveddel követendő taktikát, azért nem feltétlen a WG, vagy az artysták a hibásak. És ez vonatkozik Hun-Mercenary ra is.
Vagy, ha a probléma pszichés, forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez, benzikutasához - akihez akar - csak innen tünjön már al ez az ostoba hőbörgés.

De bírom az ilyen okostojásokat. Akkor mi lenne ha már te annyira kibaszottul felvilágosult vagy akkor írnál egy cikket arról hogy bizonyos tanktípusokkal bizonyos pályákon hogy lehet elkerülni az arty-kat. Ja, rájöttem, kurvára nem lehet mert nem tudod mikor céloz téged. Hihetetlen. Ja és igen mint ahogy Hunti is írta még a WG is tudja hogy az arty szar a játékban, szóval ennyit a nagy hegyibeszédről.

Miért ne lehetne elkerülni?
Múltkor láttam egy jagde100-at, aki Redshire mapon a bázis mögött campelt. Nem is lőtte meg az arty !!

Ha jól tudom az arty a kempelés ellen van nem?

A light, meg azért, hogy spotoljon. Mégis mindenki sebezni akar vele. :) Reportoljuk a lightokat is, kapjanak ők is bannt, tisztességtelenül játszanak. :whistle: Ja, nem mégse, ne bannoltassuk őket. Az érintene titeket is. Titeket pedig nem szabad bántani, meg rátoklőni sem, főleg artyva. Az AW máshogy oldotta meg az arty témát, ott az arty kicsit sebez, szinte alig splashel, a rendszer jelez ha rádlő az arty, mégis megy ott is az anyázás az artyk miatt! Ti valamiért mindig sírni fogtok, ha kivennék az artykat, boldogok lennétek, egy darabig, de aztán találnátok valami mást ami miatt sírhattok. Lightot, mert gyors, meg nem látni, meg spotol a rohadék! Heavyt, mert van páncélja! TDt, mert nagyot lő! A madarakat, mert csipognak! Mindegy mi az, csak legyen valami ami miatt lehet sírni.
És tessék egy ész érv az artyk mellett: kellenek a játékba, mert CSAK! Na mit szóltok? Legalább annyi értelme van, mint a Ti érveiteknek.

Ezzel csak az a baj, hogy a light ha spotol akkor tudom hogy egy 450-500 méteres behatárolható sávon belül van hozzám képest, ergó ki lehet számolni melyik bokorban áll. TD-nél ugyanez a helyzet, ha be is basz egy 800-at akkor is legalább tudom hogy ugyanazon a sávon mozog mint én ergó el tudom kerülni, ráadásul akkor őt is be lehet határolni hogy kb hol van. Arty ellen ezt hogy csinálod?

9 éve 10 hónapja #158868 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Na jól van, én kivonom magam ebből a hülye vissza-visszarérőtérő vitából. Az elmúlt évek bizonyították, hogy ez a süketek párbeszéde.
Hogy kivond magad a spot alól, annak nem a camp. az egyetlen megoldása. Odébb mozogsz, pozíciót váltasz.
Itt alapvető játékismeret hiányosságokról van szó, én pedig nem népnevelő szakon végeztem.

Nekem van játékismereti hiányosságom? Nézz rá kettőnk statjára, neked az utolsó kb 300 meccseden a wn8-ad 900 körül van, az enyém meg 2000+
Ez most nem jött be...

9 éve 10 hónapja #158869 Írta: MDavid1995

Ja, spot alatt 30-al aztán faszán lehet prokhorovkán pozíciót váltani. Szinte csak úgy teleportálok. hagyjuk ezeket a játékismereti hiányosságokat mert eddig csak idióta ötletekkel álltál elő használhatóval eggyel sem.

9 éve 10 hónapja #158870 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Csak ez nem minden tankkal játszható meg minden pályán. Artyk elől kitérni a frontvonalon leginkább városi pályákon/városrészeken lehet.

Ha az artyk csak a szintnek megfelelő sebzést lőhetnének kevesebb töltésidőért, akkor annyira nem lenne baj (habár az a gond, hogy a pálya másik végéről lő, az még mindig fennállna)

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158871 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

Én is reportolom őket, és sajnálom, hogy csak 10 report jut egy napra. Nálam kimerítik a sportszerűtlen játék fogalmát, ezért kapják a reportot.
Egyébként e a reportolgatós dolog nem ésszerűtlen. Orosz szerveren konkrétan minden meccs úgy kezdődik (legalábbis egy időben így volt), hogy mindkét oldalon kilövik az artykat, aztán tudnak nyugodtan játszani.
XVM fókusz pedig létezik ;) 2000 felett nagyságrendileg többször lőtt/próbált meglőni arty, mint 2000 alatt.

Az xvm fókusz létezik, ezt szerintem senki nem vitatja. Én továbbra is gyerekes, pitiáner dolognak tartom a reportot, még tőled is, pedig tisztelem mindazt amit letettél az asztalra ebben a játékban... és továbbra is megnéznék replayeket akár Bálinttól, akár Dávidtól, mert nem hiszem, hogy egyrészt minden meccsen fókuszt kapnak és nem hiszem, hogy sosem az ő hibájukból kapják ki őket.

Tegnap is amikor az RHM-et kibaszta a BC. 3 egylövéses tank volt 9:9 állásnál, ha azt a 3-at a full hp-val simán kistedem akkor nyerünk, így viszont engem kibaszott az egylövéses medünket pedig az a 3 megbaszta és kikaptunk mint a huzat.

Itt szerintem pont jól döntött az arty (már ha jól értem és te voltál a full hp-s RHM-ben), sokszor megy rajta a vita, hogy miért a low hp-s tankokat lövik az artyk. Egyértelműen max dmg-re kell törekedni, ha a helyzet mást nem kíván (pl. vannak olyan szituk, ahol sokat számít, ha egy löveget kiveszel).

Én nem védem az artykat, nem igazán szeretem már őket, mióta ekkora random faktor. Át kellene őket dolgozni, de sokszor feleslegesnek és túlzónak érzem a hisztit, ennyi az egész.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, eldegor

9 éve 10 hónapja #158872 Írta: MDavid1995

Én is reportolom őket, és sajnálom, hogy csak 10 report jut egy napra. Nálam kimerítik a sportszerűtlen játék fogalmát, ezért kapják a reportot.
Egyébként e a reportolgatós dolog nem ésszerűtlen. Orosz szerveren konkrétan minden meccs úgy kezdődik (legalábbis egy időben így volt), hogy mindkét oldalon kilövik az artykat, aztán tudnak nyugodtan játszani.
XVM fókusz pedig létezik ;) 2000 felett nagyságrendileg többször lőtt/próbált meglőni arty, mint 2000 alatt.

Az xvm fókusz létezik, ezt szerintem senki nem vitatja. Én továbbra is gyerekes, pitiáner dolognak tartom a reportot, még tőled is, pedig tisztelem mindazt amit letettél az asztalra ebben a játékban. Én továbbra is megnéznék replayeket akár Bálinttól, akár Dávidtól, mert nem hiszem, hogy egyrészt minden meccsen fókuszt kapnak és nem hiszem, hogy sosem az ő hibájukból kapják ki őket.

Tegnap is amikor az RHM-et kibaszta a BC. 3 egylövéses tank volt 9:9 állásnál, ha azt a 3-at a full hp-val simán kistedem akkor nyerünk, így viszont engem kibaszott az egylövéses medünket pedig az a 3 megbaszta és kikaptunk mint a huzat.

Itt szerintem pont jól döntött az arty (már ha jól értem és te voltál a full hp-s RHM-ben), sokszor megy rajta a vita, hogy miért a low hp-s tankokat lövik az artyk. Egyértelműen max dmg-re kell törekedni, ha a helyzet mást kíván (pl. vannak olyan szituk, ahol sokat számít, ha egy löveget kiveszel).

Én nem védem az artykat, nem igazán szeretem már őket, mióta ekkora random faktor. Át kellene őket dolgozni, de sokszor feleslegesnek és túlzónak érzem a hisztit, ennyi az egész.

De a lényeget nem érted basszus. Kikaptunk azért mert egy abszolút kiszámíthatatlan arty lövéstől full hp-ról kikapták a tankom pedig 3 egylövéses tank volt ott. Érted már? A semmiből kibasz valaki az RNG miatt és így simán elmegy a meccs. Nem igaz hogy ezt ennyire nehéz felfogni. Ez nem valami kibaszott matektétel.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158873 Írta: Balista1
Hát kedves Bálint tudni illene, hogy bárki spottol, az arty is spottol - már ha a látótávolságában vagy - pedig azt sem tudod, hogy ott van. Ez tényleg nem matektétel, csak a játék része.
Grievous: sajnos a nehéztüzérség már csak ilyen. Messziről lö nagyot, cserébe elég pontatlan.
És tényleg befejeztem.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158874 Írta: csuzda
Megválaszolva: csuzda

Igen, a változó dolgokkal mindíg valakinek gondja van. Változik a játék, változik a világ.
Csak a primitív arty utálat nem.
Gond van a környezetvédelemmel, a migránsokkal, Angela Merkellel, Orbán Viktorral, a WV motorokkal, Putyinnal, Kinával, a magyar baloldallal, de mi ez artykhoz képeswt?
A lényeg! Opció a tehetelenségre - hülye vagyok kikerülni őket, akkor artyk ne is legyenek.

"A lényeg!", hogy egy WoTos weboldalon mindennel foglalkozol, csak az oldal témájával nem.

Tekintve komoly háttered a fórumon, javaslom mielőtt bármihez hozzászólsz, olvass vissza - már ha bírsz, a szövegértés nem túl bonyolult képességével.

Személyeskedés nélkül már nem is tudsz fórumozni? Attól, hogy pár napja regisztráltam, és ez volt az első hozzászólásom ne nézzél már le légyszíves. Ennyit tudsz? Beszólogatni másoknak? De érvelés már nem megy... Tudod miért ez volt az első hozzászólásom? Azért mert nem bírtam azt, hogy egy nagyképű ember mondogatja meg a semmit a többieknek. Szálljál már le a magaslóról.
Rávilágítok neked arra, hogy ez egy játékkal foglalkozó oldal, nem pedig politikusokkal, márkákkal foglalkozó. te (szándékos kis t) még rosszabb vagy mint a nyelvtannácik, ők legalább olyan dolgokba kötnek bele, amit tudnak bizonyítani. te (ismételt kis t) pedig csak arra vagy jó mint okoskatörp.

On:

(nem tudom úgy beilleszteni, hogy 4:41-nél kezdődjön)
Gyerünk okoska, magyarázd meg a terepviszonyoknak megfelelően, hogy annak a tanknak hova kellett volna állnia, hogy túlélje az arty lövését. Már most várom előre, hogy azt mondd, hogy ez 100 millióból egyszer történik meg. Erre pedig az a válaszom, hogy a lottót is megnyeri valaki. Remélem a következő te leszel, és nem fogod tovább itt rontani a levegőt.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.