Már Q-va unalmas ez az állandó arty rinyálás. Aki nem képes elfogadni a játék szabályait - teszem hozzá egyetlen artym sincs - húzzon máshová! Bálint testvér időnként ordenáré módon dühöng, mert rajta kívül még más is játszik, és elkövetik azt a felségsértést, hogy kilövik. Menj a WT-be és szidd a repülőket, vagy a W.Warships-be és az anyahajókat, csak minket hagyj már békén. Ha nem vagy képes megtanulni a pályákat és a járműveddel követendő taktikát, azért nem feltétlen a WG, vagy az artysták a hibásak. És ez vonatkozik Hun-Mercenary ra is.
Vagy, ha a probléma pszichés, forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez, benzikutasához - akihez akar - csak innen tünjön már al ez az ostoba hőbörgés.
De bírom az ilyen okostojásokat. Akkor mi lenne ha már te annyira kibaszottul felvilágosult vagy akkor írnál egy cikket arról hogy bizonyos tanktípusokkal bizonyos pályákon hogy lehet elkerülni az arty-kat. Ja, rájöttem, kurvára nem lehet mert nem tudod mikor céloz téged. Hihetetlen. Ja és igen mint ahogy Hunti is írta még a WG is tudja hogy az arty szar a játékban, szóval ennyit a nagy hegyibeszédről.
Miért ne lehetne elkerülni?
Múltkor láttam egy jagde100-at, aki Redshire mapon a bázis mögött campelt. Nem is lőtte meg az arty !!
Ha jól tudom az arty a kempelés ellen van nem?
A light, meg azért, hogy spotoljon. Mégis mindenki sebezni akar vele.

Reportoljuk a lightokat is, kapjanak ők is bannt, tisztességtelenül játszanak.

Ja, nem mégse, ne bannoltassuk őket. Az érintene titeket is. Titeket pedig nem szabad bántani, meg rátoklőni sem, főleg artyva. Az AW máshogy oldotta meg az arty témát, ott az arty kicsit sebez, szinte alig splashel, a rendszer jelez ha rádlő az arty, mégis megy ott is az anyázás az artyk miatt! Ti valamiért mindig sírni fogtok, ha kivennék az artykat, boldogok lennétek, egy darabig, de aztán találnátok valami mást ami miatt sírhattok. Lightot, mert gyors, meg nem látni, meg spotol a rohadék! Heavyt, mert van páncélja! TDt, mert nagyot lő! A madarakat, mert csipognak! Mindegy mi az, csak legyen valami ami miatt lehet sírni.
És tessék egy ész érv az artyk mellett: kellenek a játékba, mert CSAK! Na mit szóltok? Legalább annyi értelme van, mint a Ti érveiteknek.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...