Én is reportolom őket, és sajnálom, hogy csak 10 report jut egy napra. Nálam kimerítik a sportszerűtlen játék fogalmát, ezért kapják a reportot.
Egyébként e a reportolgatós dolog nem ésszerűtlen. Orosz szerveren konkrétan minden meccs úgy kezdődik (legalábbis egy időben így volt), hogy mindkét oldalon kilövik az artykat, aztán tudnak nyugodtan játszani.
XVM fókusz pedig létezik
2000 felett nagyságrendileg többször lőtt/próbált meglőni arty, mint 2000 alatt.
Az xvm fókusz létezik, ezt szerintem senki nem vitatja. Én továbbra is gyerekes, pitiáner dolognak tartom a reportot, még tőled is, pedig tisztelem mindazt amit letettél az asztalra ebben a játékban... és továbbra is megnéznék replayeket akár Bálinttól, akár Dávidtól, mert nem hiszem, hogy egyrészt minden meccsen fókuszt kapnak és nem hiszem, hogy sosem az ő hibájukból kapják ki őket.
Tegnap is amikor az RHM-et kibaszta a BC. 3 egylövéses tank volt 9:9 állásnál, ha azt a 3-at a full hp-val simán kistedem akkor nyerünk, így viszont engem kibaszott az egylövéses medünket pedig az a 3 megbaszta és kikaptunk mint a huzat.
Itt szerintem pont jól döntött az arty (már ha jól értem és te voltál a full hp-s RHM-ben), sokszor megy rajta a vita, hogy miért a low hp-s tankokat lövik az artyk. Egyértelműen max dmg-re kell törekedni, ha a helyzet mást nem kíván (pl. vannak olyan szituk, ahol sokat számít, ha egy löveget kiveszel).
Én nem védem az artykat, nem igazán szeretem már őket, mióta ekkora random faktor. Át kellene őket dolgozni, de sokszor feleslegesnek és túlzónak érzem a hisztit, ennyi az egész.
Ha jobban belegondolsz, akkor az egész report rendszernek nincs értelme.
Arany árusítás? Sértő név, klánnév? Tétlen/bot?
Ezeket sem igazán használja az ember. Jó, abba most ne menjünk bele, hogy a bot kategóriába hányan beleesnek statisztika szerint. Tudjuk, hogy a WoT-ban már van olyan, hogy bot nem bot.
Sportszerűtlen játék.
Nálam egyszerűen kimeríti a sportszerűtlenség kategóriáját az, ha egy tomato úgy kattint ki esetleg sok hp-ról, hogy az RNG segít neki.
Reggel is raktam fel egy screenshotot. 7x annyi azonos szintű artyval egy tomato-nak az átlag sebzése, mint az azonos szintű med tankkal. És egyik meccsen pont ő vágott ki fordulás közben... nekem ez egyszerűen sportszerűtlen. Szerinted mit tudna tenni ellenem NORMÁL járműben, ha 5-ös meddel 0,5 leadott lövése van meccsenként?
Meg úgy általánosságba véve elmondható, hogy inkább a gyengébb játékosok ülnek be artyba, nem pedig a jobbak. Irritáló egyszerűen, hogy az adott helyzetben szétszednéd őt, ha normál járműben ülne, ellenben artyval meg tud téged sebezni.
Engem itt az oldalon még az irritál kicsit, hogy 800-1000-1100 wn8 körüli játékosok állítják, hogy az arty márpedig nem lő meg olyan gyakran...
Pl. stefanitsr nem tudom, hogy hogy viselné el az artykat, ha mondjuk cirka 2x ennyi wn8-a lenne, mint most.
Nem azt mondom, hogy én olyan hű de durva xvm fókuszt kapok, de nagyságrendekkel többször lő/próbál meglőni, amióta 2000-et elhagytam.
És én nem annyira játszom heavy tankokkal. Fura, hogy e100-al alig lő meg, mert TUDOK helyezkedni vele. Ellenben meddel, light tankkal relatíve sokszor lő meg, mert ugye papír célpont = nagy sebzés + xvm. Csak sokszor olyan szituációkban, ahol nem számítasz rá, mert saját fejjel (van rálátás a játékra) gondolkodva teljesen mást lőnél meg a helyében. Ez az xvm fókusz.
Mondjuk nem tudom mennyire sportszerű az, hogy egy mod-on keresztül látja az arty player, hogy ki kell lőni.
Lehetne ezt ragozni, de egyszerűen unfair a többi osztályhoz képest.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...