Jelenleg 32 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

9 éve 10 hónapja #158892 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995

Figyelem: Spoiler!

tényleg bosszantó, ha az embert egy gyengébb képességű játékos végzi ki, főleg artyval. Viszont én akkor is azt gondolom (attól függetlenül, hogy bot vagy nem bot), hogy jól döntött. Ha te lettél volna az ellennél, csak nyomtál volna egy nájszshotot neki, így viszont dögöljön meg a hintalova. Ez szerintem a legjobb szitu, amit ki lehetett hozni (itt csak egyszerűen a f..sz rossz végén voltál), az viszont tényleg cinkes, ha körözgetsz prokhorovkán a meddel, spotolva a lomha heavy, TD-k, és mégis te kapod az artytól.

Én azt tudom hogy jó döntést hozott csak pont az idegesít hogy ha egy td vagy egyéb járműben lett volna akkor nem fordulok a tankok után mert tudom hogy vár rám de így abszolút kiszámíthatatlanul csak bever egy full hp-s lövést. Ez a baj. Ezért kéne legalább arra kitalálni valamit hogy ne a semmiből basszon be hanem legalább valami figyelmeztetés. Mert így bizony nagyon sok alkalommal oylan játékos hoz le csatát akinek tankban ülve nem lenne rá lehetősége.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #158893 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Azért lőjük a light-okat ,hogy ne tudjanak spotolni... :woohoo: :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

9 éve 10 hónapja #158894 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

Én azt tudom hogy jó döntést hozott csak pont az idegesít hogy ha egy td vagy egyéb járműben lett volna akkor nem fordulok a tankok után mert tudom hogy vár rám de így abszolút kiszámíthatatlanul csak bever egy full hp-s lövést. Ez a baj. Ezért kéne legalább arra kitalálni valamit hogy ne a semmiből basszon be hanem legalább valami figyelmeztetés. Mert így bizony nagyon sok alkalommal oylan játékos hoz le csatát akinek tankban ülve nem lenne rá lehetősége.

Én aláírnám azt a mechanizmust, ami az AW-ben van. Sokkal jobb szerintem,m mint ez. Ebben igazad van, de hát mi lenne a WG-vel, ha a játékosok felének nem lenne sikerélménye? Sok játékos és cash mínusz... így viszont az "oszd meg és uralkodj elvvel" balanszra meg RNG-re (ide tartozik a nerf és buff is) hivatkozva fenntartják azt az állapotot, amivel csak ők járnak jól.

9 éve 10 hónapja #158895 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Én is reportolom őket, és sajnálom, hogy csak 10 report jut egy napra. Nálam kimerítik a sportszerűtlen játék fogalmát, ezért kapják a reportot.
Egyébként e a reportolgatós dolog nem ésszerűtlen. Orosz szerveren konkrétan minden meccs úgy kezdődik (legalábbis egy időben így volt), hogy mindkét oldalon kilövik az artykat, aztán tudnak nyugodtan játszani.
XVM fókusz pedig létezik ;) 2000 felett nagyságrendileg többször lőtt/próbált meglőni arty, mint 2000 alatt.

Az xvm fókusz létezik, ezt szerintem senki nem vitatja. Én továbbra is gyerekes, pitiáner dolognak tartom a reportot, még tőled is, pedig tisztelem mindazt amit letettél az asztalra ebben a játékban... és továbbra is megnéznék replayeket akár Bálinttól, akár Dávidtól, mert nem hiszem, hogy egyrészt minden meccsen fókuszt kapnak és nem hiszem, hogy sosem az ő hibájukból kapják ki őket.

Tegnap is amikor az RHM-et kibaszta a BC. 3 egylövéses tank volt 9:9 állásnál, ha azt a 3-at a full hp-val simán kistedem akkor nyerünk, így viszont engem kibaszott az egylövéses medünket pedig az a 3 megbaszta és kikaptunk mint a huzat.

Itt szerintem pont jól döntött az arty (már ha jól értem és te voltál a full hp-s RHM-ben), sokszor megy rajta a vita, hogy miért a low hp-s tankokat lövik az artyk. Egyértelműen max dmg-re kell törekedni, ha a helyzet mást nem kíván (pl. vannak olyan szituk, ahol sokat számít, ha egy löveget kiveszel).

Én nem védem az artykat, nem igazán szeretem már őket, mióta ekkora random faktor. Át kellene őket dolgozni, de sokszor feleslegesnek és túlzónak érzem a hisztit, ennyi az egész.

Ha jobban belegondolsz, akkor az egész report rendszernek nincs értelme.
Arany árusítás? Sértő név, klánnév? Tétlen/bot?
Ezeket sem igazán használja az ember. Jó, abba most ne menjünk bele, hogy a bot kategóriába hányan beleesnek statisztika szerint. Tudjuk, hogy a WoT-ban már van olyan, hogy bot nem bot.
Sportszerűtlen játék.
Nálam egyszerűen kimeríti a sportszerűtlenség kategóriáját az, ha egy tomato úgy kattint ki esetleg sok hp-ról, hogy az RNG segít neki.
Reggel is raktam fel egy screenshotot. 7x annyi azonos szintű artyval egy tomato-nak az átlag sebzése, mint az azonos szintű med tankkal. És egyik meccsen pont ő vágott ki fordulás közben... nekem ez egyszerűen sportszerűtlen. Szerinted mit tudna tenni ellenem NORMÁL járműben, ha 5-ös meddel 0,5 leadott lövése van meccsenként?
Meg úgy általánosságba véve elmondható, hogy inkább a gyengébb játékosok ülnek be artyba, nem pedig a jobbak. Irritáló egyszerűen, hogy az adott helyzetben szétszednéd őt, ha normál járműben ülne, ellenben artyval meg tud téged sebezni.
Engem itt az oldalon még az irritál kicsit, hogy 800-1000-1100 wn8 körüli játékosok állítják, hogy az arty márpedig nem lő meg olyan gyakran...
Pl. stefanitsr nem tudom, hogy hogy viselné el az artykat, ha mondjuk cirka 2x ennyi wn8-a lenne, mint most.
Nem azt mondom, hogy én olyan hű de durva xvm fókuszt kapok, de nagyságrendekkel többször lő/próbál meglőni, amióta 2000-et elhagytam.
És én nem annyira játszom heavy tankokkal. Fura, hogy e100-al alig lő meg, mert TUDOK helyezkedni vele. Ellenben meddel, light tankkal relatíve sokszor lő meg, mert ugye papír célpont = nagy sebzés + xvm. Csak sokszor olyan szituációkban, ahol nem számítasz rá, mert saját fejjel (van rálátás a játékra) gondolkodva teljesen mást lőnél meg a helyében. Ez az xvm fókusz.
Mondjuk nem tudom mennyire sportszerű az, hogy egy mod-on keresztül látja az arty player, hogy ki kell lőni.
Lehetne ezt ragozni, de egyszerűen unfair a többi osztályhoz képest.

9 éve 10 hónapja #158896 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Túlértékeljük azt a túl sok befizetést.... A noob akkor is játszani fog ha nem lő körönként neked 2 ammoracket az RNGvel

A játékosok 80%a nem fizet

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158897 Írta: Hun_Mercenary
Csak, hogy egy példát mutassak.
200 wn8-as volt az arty játékos. Ha normál tankban van, akkor 10 fps-el is hülyét csinálok belőle. Amúgy nem merek belegondolni, hogy milyen RNG-t kapott. És az a vicces, hogy engem sokszor így szed ki arty. Volt egy időszak, amikor gyakorlatilag nem mertem light tankkal rámenni artyra, mert instant fordulásból kicsapott.
Én az lttb-vel voltam. A minimapon lehet látni, hogy (szerintem) elég gyorsan haladtam, emlékeim szerint 70 km/h+-al. 950-ről szedett ki. Hogy lő direkt hitet, ha ilyen gyorsan mozgok?
Tekerjetek 4:30-hoz:
Videó - kicsapott az egysejtű

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158898 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Az életben is a frontvonal mögül lő a tüzérség azt is meg kellene szüntetni... :lol: Írjatok nekik levelet... :P
Mindig megjön a kedvem az artyzáshoz mikor így szidják őket. :silly:
Alig várom,hogy találkozzunk a játékban... :evil: :whistle: ;)
Miért nem artyztok ti is ahelyett,hogy panaszkodásra pazaroljátok (feleslegesen) az időt-energiát? :sick:

-üdv-

Azért nem artyzok mert én is utálom ha meglő, és én olyan avyok aki másokkal sem szeret kicseszni

Persze, mert a háborúk az úriemberek párviadala. Sosem volt igaz. Mikor Dzsingisz Kán - nem nézetm meg a helyes névhasználatot - egy éven át nem tudta bevenni Novgorod(?) városát, pestises hullákat katapultált be, hogy megfertőzze a várost. Itt nincs lovagiasság. Az Arty dolga, hogy kilőjön, ha nem képes, a saját csapata illeti usless titulussal.

Pontosítanék: Dzsingisz kán 1227-ben meghalt, Batu kán pedig 1237-ben indította az orosz hadjáratot, de Novgorodot a mongolok tudtommal nem ostromolták meg, a fő csapás Kijevet érte. Amire Te gondolsz, az 1346-ban történt, amikor a tatárok a Krím félszigeten Kaffa genovai kézben lévő erődjét ostromolták, ekkor katapultáltak a falak mögé oszladozó hullákat, a hazamenekülő genovaiak pedig gályáikon becipelték a ragályt Európába.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Filler1

9 éve 10 hónapja #158916 Írta: csuzda
Megválaszolva: csuzda
Mielőtt elkezdtem volna bárminemű WoTos fórumot olvasni, azelőtt észrevettem, hogy ha full tomato csapat van, akkor az arty jobban szeret engem lőni (megjegyzés:1.ahogy minden xwm-es [ahogy én is előszeretettel lövöm a nagyobb wn8as játékost] 2. pont átléptem az 1000es WN8at, úgyhogy nem vagyok még az a hűdenagy ember alig 3k csatával). Itt fórumon pedig többen is állítottátok, hogy ez létezik.

Amúgy semmi bajom nem lenne az artykkal, ha nem 3-4 lenne csatánként... Ez irtózatosan sok. 1 bőven elég lenne, 2 már frusztrál. De 5öt is el tudnék viselni ha változtatnának rajta egy nagyon egyszerű módon.
Van egy nagyon hasznos képességünk, a 6. érzék. Vagy vezessék be a 7. érzéket, vagy adják hozzá a hatodikhoz, hogy ha az arty célkeresztének x méteres körzetében vagyunk y másodpercig akkor jelezzen egy másik lámpa. Rengeteget javítani a játékon. Ezt többféleképpen lehetne optimalizálni, vagy úgy, hogy csak akkor jelezzen, ha be van töltve az arty. Vagy az arty teljes rám szűkölése előtt 0,5-1 másodperccel jelezzen csak. Ez bőven elég, hogy elhúzzak, és elég kicsi, hogy ha figyelmetlen vagyok akkor telibe találjon. Továbbra is lenne nyígás, hogy "dehát játszani kell ahhoz, hogy ezt elérjem", de legalább a normálisabb fele jobban élvezné a játékot. (Persze ehhez a WG-nek pénzt kell áldoznia a programozásra, így inkább felejtős téma).

Volt egy olyan csatám TOGgal, hogy városi pálya, mellettem egy kiégett ház. Oldalsó fala védett az artyktól, erre pont kifogtam két FV304-et, természetesen szakaszban. A ház oldalsó falának a tetején volt egy nagyobb lyuk, azon keresztül meglőtt először az első arty. 8 másodpercre lelőtte a láncom... Örültem neki, hogy csak ennyi. Erre 6 másodperccel a haverja is telibe lő... Viszi újból a láncot, a motorrel együtt. Ezután menjek fedezékbe... Lol... Miután 5ször láncoltak és 3szor vitték a motoromat is, inkább dezertáltam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: siposbalint0

9 éve 10 hónapja #158919 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Miért kell ennyire széthúzni a dolgot?
Vannak az arty haterek és az arty loverek.
Részemről minden artys nyomoronc retard. Az ő részükről mindenki aki jobb náluk, camper cheater unicum player.
Mind2 oldalnak van kifogása a másik ellen.
Továbbá ballista, nem te irtad azt a "kitűnően leírt" artys szöveget ahol kb 7 oldalon keresztül írod a hülyeséged?
PONT
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, viktor9421

9 éve 10 hónapja #158923 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Csuszda küldj nekem oldalanként azt a 3-4 et mert az a küldetésem h 3at nerfeljek le.
Azóta szökőűőévente van csak 1-2.

9 éve 10 hónapja #158927 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Már Q-va unalmas ez az állandó arty rinyálás. Aki nem képes elfogadni a játék szabályait - teszem hozzá egyetlen artym sincs - húzzon máshová! Bálint testvér időnként ordenáré módon dühöng, mert rajta kívül még más is játszik, és elkövetik azt a felségsértést, hogy kilövik. Menj a WT-be és szidd a repülőket, vagy a W.Warships-be és az anyahajókat, csak minket hagyj már békén. Ha nem vagy képes megtanulni a pályákat és a járműveddel követendő taktikát, azért nem feltétlen a WG, vagy az artysták a hibásak. És ez vonatkozik Hun-Mercenary ra is.
Vagy, ha a probléma pszichés, forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez, benzikutasához - akihez akar - csak innen tünjön már al ez az ostoba hőbörgés.

De bírom az ilyen okostojásokat. Akkor mi lenne ha már te annyira kibaszottul felvilágosult vagy akkor írnál egy cikket arról hogy bizonyos tanktípusokkal bizonyos pályákon hogy lehet elkerülni az arty-kat. Ja, rájöttem, kurvára nem lehet mert nem tudod mikor céloz téged. Hihetetlen. Ja és igen mint ahogy Hunti is írta még a WG is tudja hogy az arty szar a játékban, szóval ennyit a nagy hegyibeszédről.

Miért ne lehetne elkerülni?
Múltkor láttam egy jagde100-at, aki Redshire mapon a bázis mögött campelt. Nem is lőtte meg az arty !!

Ha jól tudom az arty a kempelés ellen van nem?

A light, meg azért, hogy spotoljon. Mégis mindenki sebezni akar vele. :) Reportoljuk a lightokat is, kapjanak ők is bannt, tisztességtelenül játszanak. :whistle: Ja, nem mégse, ne bannoltassuk őket. Az érintene titeket is. Titeket pedig nem szabad bántani, meg rátoklőni sem, főleg artyva. Az AW máshogy oldotta meg az arty témát, ott az arty kicsit sebez, szinte alig splashel, a rendszer jelez ha rádlő az arty, mégis megy ott is az anyázás az artyk miatt! Ti valamiért mindig sírni fogtok, ha kivennék az artykat, boldogok lennétek, egy darabig, de aztán találnátok valami mást ami miatt sírhattok. Lightot, mert gyors, meg nem látni, meg spotol a rohadék! Heavyt, mert van páncélja! TDt, mert nagyot lő! A madarakat, mert csipognak! Mindegy mi az, csak legyen valami ami miatt lehet sírni.
És tessék egy ész érv az artyk mellett: kellenek a játékba, mert CSAK! Na mit szóltok? Legalább annyi értelme van, mint a Ti érveiteknek.[/quote

azt nem kéne idekeverni....

a light tankok azért a sebzésre mennek mert:
1. nincs értelmes spot pálya (3-4 kivétellel)
2. a csapatnak nehezére esik lőni a felspotolt ellenfelet

az tény hogy vannak akik csak azért játszanak light tankot hogy WN8-at növeljenek, de nem ez a legjellemzőbb

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158928 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

200 wn8-as volt az arty játékos. Ha normál tankban van, akkor 10 fps-el is hülyét csinálok belőle. Amúgy nem merek belegondolni, hogy milyen RNG-t kapott. És az a vicces, hogy engem sokszor így szed ki arty. Volt egy időszak, amikor gyakorlatilag nem mertem light tankkal rámenni artyra, mert instant fordulásból kicsapott.
Én az lttb-vel voltam. A minimapon lehet látni, hogy (szerintem) elég gyorsan haladtam, emlékeim szerint 70 km/h+-al. 950-ről szedett ki. Hogy lő direkt hitet, ha ilyen gyorsan mozgok?

EZ tényleg vicc, hogy forgásból kikap az arty... light küldetésem pont 3 arty spot+dmg... persze általában 0-1-2 van benn, de ha volt 3 soha nem éltem túl ha rájuk mentem, az első, jó esetben a második úgy kib...t mint macskát szarni, akárhogy cikázok (MT-25, T71, 1390). Tény, hogy nem vagyok túl jó, de azért amikor keresztbe futok előtte az meg fordulás közben bekúrja, az ledobja a láncot nálam is. Ennek ellentéte persze, hogy artyban nem parázok annyira a lightoktól, mert közelharcban rohadt pontosak tudnak lenni.

Részemről minden artys nyomoronc retard. Az ő részükről mindenki aki jobb náluk, camper cheater unicum player.

Ez a wot első törvénye!? :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary

9 éve 10 hónapja #158929 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

EZ tényleg vicc, hogy forgásból kikap az arty... light küldetésem pont 3 arty spot+dmg... persze általában 0-1-2 van benn, de ha volt 3 soha nem éltem túl ha rájuk mentem, az első, jó esetben a második úgy kib...t mint macskát szarni, akárhogy cikázok (MT-25, T71, 1390). Tény, hogy nem vagyok túl jó, de azért amikor keresztbe futok előtte az meg fordulás közben bekúrja, az ledobja a láncot nálam is. Ennek ellentéte persze, hogy artyban nem parázok annyira a lightoktól, mert közelharcban rohadt pontosak tudnak lenni.

nekem múltkor 800 méterről sikerült fordulásból kilőni egy FCM-et null célzás nélkül M40/43-mal

még az is lehet, hogy én voltam jobban felháborodva kettőnk közül....
mert az ilyennek kb soha nem szabadna megtörténnie

9 éve 10 hónapja #158931 Írta: Hun_Mercenary

nekem múltkor 800 méterről sikerült fordulásból kilőni egy FCM-et null célzás nélkül M40/43-mal

még az is lehet, hogy én voltam jobban felháborodva kettőnk közül....
mert az ilyennek kb soha nem szabadna megtörténnie

Nekem az jutott eszembe, hogy a WG mindig ezzel a történelemhűséggel jön. Mármint, hogy egy csomó tankot ezért nerfeltek...
Hogy is van ez?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: viktor9421

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158942 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

Miért kell ennyire széthúzni a dolgot?
Vannak az arty haterek és az arty loverek.
Mind2 oldalnak van kifogása a másik ellen.
Továbbá ballista, nem te irtad azt a "kitűnően leírt" artys szöveget ahol kb 7 oldalon keresztül írod a hülyeséged?
PONT

Kedves Silean. Megtisztelsz, hogy feltételezed képes vagyok hét oldalt - még ha hülyeség is - összehozni az artykról, mikor egy darab sincs belőle a garázsomban és sosem játszottam velük.
Ha úgy tetszik, ugyanolyan szenvedő alanya vagyok az artyk munkásságának, mint bárki más.
A különbség mindössze annyi, hogy - sokakkal ellentétben - tudomásul veszem játékon belüli létezésüket, és nem hőzöngök olyasmi ellen, ami már akkor is létezett amikor beléptem a játékba. PONT.

Szetének köszönöm a pontosítást, korrekt mint mindíg. Csak a történés rémlett, nem néztem a részletek után.

Egyébiránt sajnálattal állapítom meg, hogy vulgarizálódik a fórum, színvonala csökken. Aki nem gondolja azt amit néhány - önjelölt hangadó - az nyomoronc, retard, hülye, fasz, noob, tomato, vérpisti, idióta, és sorolhatnám némelyek kényszeres jelzőhasználatát.
Én már régen nem írok-olvasok itt annyit, mint korábbban. Tény ez is több, mint kellene. Jó úton haladtok, hogy - néhányatok infantilizmusa mentén - szívós munkával egy belterjes, ócska irományhalmazzá degradáljátok a fórumot.
Ha jól gondolom, anno a fórum az azonos érdeklődésű játékosok egymást segítő, tapaszatalatait megosztó céllal jött létre. Ma másról sem szól, mint a másik minősítéséről.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, gaborn108

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.