Jelenleg 34 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

9 éve 10 hónapja #158875 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Egyszer te is kicsúszol a gyermek korból. Jelenleg nem látom értelmét, hogy veled írást váltsak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #158876 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Az életben is a frontvonal mögül lő a tüzérség azt is meg kellene szüntetni... :lol: Írjatok nekik levelet... :P
Mindig megjön a kedvem az artyzáshoz mikor így szidják őket. :silly:
Alig várom,hogy találkozzunk a játékban... :evil: :whistle: ;)
Miért nem artyztok ti is ahelyett,hogy panaszkodásra pazaroljátok (feleslegesen) az időt-energiát? :sick:

-üdv-
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Balista1, eldegor

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158877 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

De a lényeget nem érted basszus. Kikaptunk azért mert egy abszolút kiszámíthatatlan arty lövéstől full hp-ról kikapták a tankom pedig 3 egylövéses tank volt ott. Érted már? A semmiből kibasz valaki az RNG miatt és így simán elmegy a meccs. Nem igaz hogy ezt ennyire nehéz felfogni. Ez nem valami kibaszott matektétel.

Csak neked volt kiszámíthatatlan... szerintem.
1. Rhm papír, ergo max dmg az artynak.
2. egyértelmű - még 9:9-nél is, hogy nem pazarol el lövést 1-2-300 hpra, mikor téged jó eséllyel hazavág 1shotból full hp-ról (szerintem még a botok sem).
3. Valószínűleg vártad az ellent, tehát ültél valahol, de ha mozogtál is... nem nehéz odakúrni a Borsignak, mert ha mögé lősz 10m-rel, akkor is fele hp.
4. Ha volt 3 1-1 lövéses tank, akkor azt bárki ki tudja szedni, de egy Borsigot nem tud kiszedni bárki full hp-ról.

Érted már? Szerintem 10/9 ember (de még bot) is ezt csinálta volna, szóval szerintem te nem érted.

De egy replay mindent megoldana. :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, eldegor

9 éve 10 hónapja #158878 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Hát kedves Bálint tudni illene, hogy bárki spottol, az arty is spottol - már ha a látótávolságában vagy - pedig azt sem tudod, hogy ott van. Ez tényleg nem matektétel, csak a játék része.
Grievous: sajnos a nehéztüzérség már csak ilyen. Messziről lö nagyot, cserébe elég pontatlan.
És tényleg befejeztem.

Én nem ismerem a spot rendszert? van 15k csatám és így is többet mentel lighttal mint a te 20on nem tudom hányezred. Tudok lighttal játszani és ismerem a spot rendzsert.

9 éve 10 hónapja #158879 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Az életben is a frontvonal mögül lő a tüzérség azt is meg kellene szüntetni... :lol: Írjatok nekik levelet... :P
Miért nem artyztok ti is ahelyett,hogy panaszkodásra pazaroljátok (feleslegesen) az időt-energiát? :sick:

-üdv-

Azért nem artyzok mert én is utálom ha meglő, és én olyan avyok aki másokkal sem szeret kicseszni

9 éve 10 hónapja #158880 Írta: csuzda
Megválaszolva: csuzda

Egyszer te is kicsúszol a gyermek korból. Jelenleg nem látom értelmét, hogy veled írást váltsak.

Nagyon jól tudod használni ezeket a lenéző, pszichológia hadviselésnek is tekinthető taktikákat. De ez kevés ellenem. Nem fogok lealacsonyodni hozzád, nem fogod kihozni belőlem, hogy elkezdjek személyeskedni. Kevés vagy te hozzám, mint a neved végén lévő szám az iskolákban való túléléshez.

9 éve 10 hónapja #158881 Írta: pitzen

-üdv-

Azért nem artyzok mert én is utálom ha meglő, és én olyan avyok aki másokkal sem szeret kicseszni

Pedig ez a játék arról szól... :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Kopasz0721

9 éve 10 hónapja #158882 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Akkor azért játszol már évek óta úgy hogy belépsz és hagyod magad kilőni nem HAC? hisz ha kilőnél valakit elrontanád a játékát...

:huh:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, Szete58, Kopasz0721

9 éve 10 hónapja #158883 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Már Q-va unalmas ez az állandó arty rinyálás. Aki nem képes elfogadni a játék szabályait - teszem hozzá egyetlen artym sincs - húzzon máshová! Bálint testvér időnként ordenáré módon dühöng, mert rajta kívül még más is játszik, és elkövetik azt a felségsértést, hogy kilövik. Menj a WT-be és szidd a repülőket, vagy a W.Warships-be és az anyahajókat, csak minket hagyj már békén. Ha nem vagy képes megtanulni a pályákat és a járműveddel követendő taktikát, azért nem feltétlen a WG, vagy az artysták a hibásak. És ez vonatkozik Hun-Mercenary ra is.
Vagy, ha a probléma pszichés, forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez, benzikutasához - akihez akar - csak innen tünjön már al ez az ostoba hőbörgés.

De bírom az ilyen okostojásokat. Akkor mi lenne ha már te annyira kibaszottul felvilágosult vagy akkor írnál egy cikket arról hogy bizonyos tanktípusokkal bizonyos pályákon hogy lehet elkerülni az arty-kat. Ja, rájöttem, kurvára nem lehet mert nem tudod mikor céloz téged. Hihetetlen. Ja és igen mint ahogy Hunti is írta még a WG is tudja hogy az arty szar a játékban, szóval ennyit a nagy hegyibeszédről.

Miért ne lehetne elkerülni?
Múltkor láttam egy jagde100-at, aki Redshire mapon a bázis mögött campelt. Nem is lőtte meg az arty !!

Ha jól tudom az arty a kempelés ellen van nem?

Persze. Ezért az hozták be. Az már más kérdés, hogy campeléssel a legkönnyebb kivédekezni :lol:

9 éve 10 hónapja #158884 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

...én olyan avyok aki másokkal sem szeret kicseszni

/bow a lovagiasságodért, de ez a játék nem a másokkal (másikkal) való kicseszésről szól? Mert ha nem, akkor engem itt jól átvertek...

Más: a témát át kellene nevezni lassan Újszülött- és csecsemőosztályra*, lassan már annyi itt a sírás... :P

* Ⓒ Doktoruur
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Balista1

9 éve 10 hónapja #158885 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995

De a lényeget nem érted basszus. Kikaptunk azért mert egy abszolút kiszámíthatatlan arty lövéstől full hp-ról kikapták a tankom pedig 3 egylövéses tank volt ott. Érted már? A semmiből kibasz valaki az RNG miatt és így simán elmegy a meccs. Nem igaz hogy ezt ennyire nehéz felfogni. Ez nem valami kibaszott matektétel.

Csak neked volt kiszámíthatatlan... szerintem.
1. Rhm papír, ergo max dmg az artynak.
2. egyértelmű - még 9:9-nél is, hogy nem pazarol el lövést 1-2-300 hpra, mikor téged jó eséllyel hazavág 1shotból full hp-ról (szerintem még a botok sem).
3. Valószínűleg vártad az ellent, tehát ültél valahol, de ha mozogtál is... nem nehéz odakúrni a Borsignak, mert ha mögé lősz 10m-rel, akkor is fele hp.
4. Ha volt 3 1-1 lövéses tank, akkor azt bárki ki tudja szedni, de egy Borsigot nem tud kiszedni bárki full hp-ról.

Érted már? Szerintem 10/9 ember (de még bot) is ezt csinálta volna, szóval szerintem te nem érted.

De egy replay mindent megoldana. :whistle:

Mozgásban voltam mivel hátulról próbáltam bekerülni őket egy Obj 140-el hogy megnyerjük a csatát amikor kikúrt full mozgás közben telitalálattal. Pont ez a probléma hogy egy full bot volt mégis így döntötte el a csatát és ez bizony elég gáz mivel tankban ülve már valószínű meg se élte volna a végét.

9 éve 10 hónapja #158886 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

-üdv-

Persze, mert a háborúk az úriemberek párviadala. Sosem volt igaz. Mikor Dzsingisz Kán - nem nézetm meg a helyes névhasználatot - egy éven át nem tudta bevenni Novgorod(?) városát, pestises hullákat katapultált be, hogy megfertőzze a várost. Itt nincs lovagiasság. Az Arty dolga, hogy kilőjön, ha nem képes, a saját csapata illeti usless titulussal.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158888 Írta: Hun_Mercenary
Azoknak ajánlanám, akik még mindig a light mechanizmust hasonlítgatják az arty működési elvével:
Dunning-Kruger hatás
Nem olvastam végig a több oldalast agymenést.
Azért vicces, hogy 800 körüli wn8-al magyaráz valaki itt az arty helyzetről. Majd ha beül egy 2000 körüli, netán 2000+-os accba, akkor átértékelné az egészet.
Ha azok, akik kicsit jobban átlátják a játékot, sőt még maguk a FEJLESZTŐK is elismerik, hogy szar az egész rendszer úgy ahogy van, akkor lehet, hogy szar.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995, viktor9421, csuzda

9 éve 10 hónapja #158890 Írta: Hun_Mercenary

-üdv-

Minek artyzzak? Normál járművel is le tudom sebezni a hp-mat ;)

9 éve 10 hónapja #158891 Írta: pitzen
Figyelem: Spoiler!

tényleg bosszantó, ha az embert egy gyengébb képességű játékos végzi ki, főleg artyval. Viszont én akkor is azt gondolom (attól függetlenül, hogy bot vagy nem bot), hogy jól döntött. Ha te lettél volna az ellennél, csak nyomtál volna egy nájszshotot neki, így viszont dögöljön meg a hintalova. Ez szerintem a legjobb szitu, amit ki lehetett hozni (itt csak egyszerűen a f..sz rossz végén voltál), az viszont tényleg cinkes, ha körözgetsz prokhorovkán a meddel, spotolva a lomha heavy, TD-k, és mégis te kapod az artytól.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.