hmm, érdekes. pedig a 8ast nagyon szokták szeretni.
én azt javasolom, hogy az agyadban ürítsd ki az artákról szóló információkat tároló fiókot és kezdj egy új kartotékot, amiben berendezed asszerint őket (nemzetek szempontjából akár), amilyen feladatot el TUD látni.
például: melyek, amelyek inkább kritikus támogatóak, pontos lövések leadását tesz lehetővé, ki tud szedni tankot mert el is találja és be is üti (pl szovjet tüzérek AP lőszerrel már az S-51től elég durvák) vagy melyek azok, amelyek hatalmas területsebzéssel vannak megáldva és zárótüzet képesek adni egy területre, átjáróra, ilyesmi (pl, amerikai járművek, vagy a briteknél a 9-es és a 10-es).
lehet így könnyebb lesz megszeretni vagy megszokni őket. nekem ez a módszer egész jól működött. lőszertípusokkal is érdemes ezek végett játszogatni, AP, prémium repesz simán vállalhatóak mert az a dolga, hogy sebezze be, amit be kell. az arták azért mégsem a farmoló tankok kategóriájába tartoznak.
természetesen van azért olyan, amikor éktelen miss-eket produkál, de az én tapasztalatom alapján ez nem annyira jellemző.
(ps.: FV3805 nagyon hasonló az M53/M55höz, a sebzései nagyjából ugyan olyanok, gyorsabban tölt, gyorsabban céloz. ágyúkitéríthetősége nincs akkora, de hamar helyrerakja a célkört. egyedül a mobilitása nem hasonlít rá)
[és nem, az artyzás nagyon nem csak evés és klikk]
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...