Hát.... én a torony nélküli svédeket feladtam, hiába adják olcsón, nekem nem jönnek be.
A valódi harckocsi ágat tolom, de olyan papír......
Amennyire örültem karácsonykor a sok "lehetőségnek", olyan csalódott vok most.
Mondjuk az vígasztal, hogy a csajok ügyesek.......
MI az, hogy valódi harckocsi ágat tolod? A td létező jármű volt.
Még régebben olvastam egy viccet a Lago-ról : "Eltaláltál valamit?" "Nem, de már az összes lőszerem elfogyott"
Akkor nagyon jót nevettem rajta, főleg magamban mellé raktam a 4 másodperces szűkülési időt, amivel még egy bitang szovjet 152-es se büszkélkedhet...
DE! Tegnap megvettem, és egyáltalán nem olyan rossz, mint gondoltam. Fejlesztett toronnyal ráadásul 2 mp a szűkülés
Én az 57 mm-es meggymagköpővel használom a Lago-t, őszintén szólva eszembe se jutott mással használni. 91 AP 138 APCR átütés, 75-ös sebzés mellett. Ventillátor töltésgyorsító és optika van fenn, legénység 100% és az első skillsort húzzák.
1.04 vele a "damage ratio"-m, azaz valamivel többet sebzek mint amennyit kapok, 326 az áltagsebzésem (1223 a rekord), tankászt még nem sikerült mennem vele... ezzel a vassal egy 1100 körüli sárga wn8-ra elég mindez.
Tier4-ben jó pár hasonló kis vas van ( német medek valamint a cseh 39Short és a japán Chi-He és Ke-Ho is eléggé ilyenek ... ) - mindegyikkel élvezetes játszani.
Én az 57 mm-es meggymagköpővel használom a Lago-t, őszintén szólva eszembe se jutott mással használni. 91 AP 138 APCR átütés, 75-ös sebzés mellett. Ventillátor töltésgyorsító és optika van fenn, legénység 100% és az első skillsort húzzák.
1.04 vele a "damage ratio"-m, azaz valamivel többet sebzek mint amennyit kapok, 326 az áltagsebzésem (1223 a rekord), tankászt még nem sikerült mennem vele... ezzel a vassal egy 1100 körüli sárga wn8-ra elég mindez.
Tier4-ben jó pár hasonló kis vas van ( német medek valamint a cseh 39Short és a japán Chi-He és Ke-Ho is eléggé ilyenek ... ) - mindegyikkel élvezetes játszani.
Nem akartam/akarok belerakni free-t, ezért az alap löveg van (btw. nem sok kicsit egy négyes tankon egy modulért 3750 xp?) de a fejlesztett toronnyal egész korrekt.
Sziasztok Az Emil I-en jobb egyből ki freezni a nagy löveget és lánctalpat vagy az alappal is ellehet furikázni addig amíg meglesz az xp? Nem igazán akarok 65k free xp-t felhasználni rá.....
Sziasztok Az Emil I-en jobb egyből ki freezni a nagy löveget és lánctalpat vagy az alappal is ellehet furikázni addig amíg meglesz az xp? Nem igazán akarok 65k free xp-t felhasználni rá.....
Alap loveg + full gold, en azzal huztam ki a fejlesztettet. Az alap loveg golddal kb ugyanazt tudja mint a fejlesztett loveg alaploszerrel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995
Sziasztok!
Én csak arról szeretnék érdeklődni ,hogy mivel igy elkezdtem húzni a svéd ágat, és már össze is jött a 4 csajeból a legénység, egész jól megvagyok velük meg minden , és majd szépen tovább viszem őket a Leoba ,de utána az emilbe is át lehet vinni őket ? Vagy az aranyba kerül ,vagy nem is lehetséges?
Bocsi , nem vagyok még túl tapasztalt a témában , köszi előre!
Sziasztok!
Én csak arról szeretnék érdeklődni ,hogy mivel igy elkezdtem húzni a svéd ágat, és már össze is jött a 4 csajeból a legénység, egész jól megvagyok velük meg minden , és majd szépen tovább viszem őket a Leoba ,de utána az emilbe is át lehet vinni őket ? Vagy az aranyba kerül ,vagy nem is lehetséges?
Bocsi , nem vagyok még túl tapasztalt a témában , köszi előre!
200 arany / ember. Ennyiért viheted át őket másik tankba, ha 100%-os szinten akarod őket az új tankban is használni. Néha van féláras akció.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...