Jelenleg 47 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 4 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Svéd harckocsik

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225598 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Az udes 103 t9 td....

Alapgunnal 3k átlagot lehet vele hozni.
DE!!!

Amikor már 19%os winrate volt vele..meguntam vele azt a játékot amit amúgy kizárólagosan lehet vele játszani.

Td helyek, sunnyogás főbb útvonalak közelében támogatni. Átmozogni a>>>>> b- be , mad megint támogatni.

Amikor már a 99. Bot csapatot kapod és amúgy sem dominálsz, mert amit evvel lehet játszani az AAAAAA 100% csapatra utaltság.

Amikor vittünk 3.nak egy cseh t10 medet és ő lőtt a mi 3-3k sebzésünk mellé 4-5ezret, akkor nyertünk csak.

Gyak.3an elvittük a csatát a hátunkon.

Amikor a 3. tag nem volt, nem bírtunk nyerni. Aztán amikor megunod a bot-hadsereget és yolózol egy olyan TD-vel ami menet közben nem tud célzott lövést eladni, lerontod 2200-2500-re a kiosztott sebzést, de elkezdesz nyerni (IIIIIGEEEN YOLO STRV 100m-es 1v1 szituációk.... és azon ordibálsz, hogy vajon jó szögben hajtogatod-e le a TD-t 2 lövés között , hogy a jagdpze100-at pattintsd, meg a noob heavyket. és fele/harmada a lövéseknek így is olykor pattog).

Vagy amikor a 8as light elől 50-el tolatva randomlövéseket adsz le kissé felé fordulva, hogy az illúziót fenntartsd, hogy van esélyed megsebezni, de alig ér utol, és a hülyéjét, beviszed 1 perc rohanás után a csapat elé, aki ba**ik rád....

Igen, ez az STRV 103, ami ha lenne a csatában legalább 1 értelmes ember még a szakaszodon kívül, már lehozná a csaták 2/3-át, mert amúgy ügyes kis jármű...

De nem..

Álca mindennel a pusztán állva 66~% lövéskor visszaesik 12-13.%-ra.

Mert a TD-nek el kell venni az egyik jó tulajdonságát amitől életképes a kummantó TD.

De ha legalább szarrá skillezve lenne lövéskor egy ilyen tepsi jól vagy elfogadhatóan álcázott, egy 20 %körüli lövés utáni érétkkel , akkor volna értelme megkeresni a bokrokat.

Bár vannak olyan helyek amik segítenek, annyira nyilvánvalóak, hogy egy mezei BOT is tudja, hova lőjön vakon.

Vélemény: érdemes kihúzni, de CSAK!!! 2 nagyon acélos, vagy domináns járművel szakaszban !
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Frankenstein Bourne, Tindalos

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225603 Írta: Horgony1
Megválaszolva: Horgony1
Köszi az elemzést . Nekem még vagy 60K xp és megvan az Emil 2 -de akkor nem sietem el a dolgot. Majd szépen SH-ban összeszedem a maradék xp-t. Amúgy ha nem is alap tank ,de egyes mapokon jól használható lesz T8-ban ez Emil 1 cw-n az már biztos.

Úgy látom ez az Emil 2 sokakat eltántorít. Ezen nem is csodálkozom , mert már a nyolcas is olyan támogató havy akar lenni . Eddig azért tudtam eredményes lenni , mert ahogyan fentebb Phurges00 is írta
szakasztársakkal el lehet lenni . Már minden tomato lövi a testet amikor van rá lehetősége és rámesnek amint ellőttem a 4. skulót .Mire betöltök addigra egy hetes med szétszed .

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225605 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia
A TD ágat abbahagytam, Phurgess bácsi leírt mindent ( én meg szakasztársként láttam :) ), amit tudnom kellett róla. A Heavy vonalon reménykedtem, de az Emil 2-nél járva, és vele több, mint 100 csatájának tapasztalatával mindenkit inkább lebeszélnék erről az ágról. A 10s ki lesz fejlesztve ( 200K xp már megvan), de hogy nem veszem meg az biztos.
Lassú, nem pontos, kicsi átütés, lassú toronymozgás, gun depet ritkán lehet kihasználni, nagyjából minden belövi, ha tornyon kivül ( az csak szemből pattint) látszik belőle valami. A két lövés közti 3.3 sec egy vicc.
Ez egy támogató tank lenne, de nincs kit támogasson, mert mindenki "támogatni" akar a csatában. :)
Persze vannak aránylag jobb körök vele, de átlagban kellene hoznia a 3K sebzést, de ( nálam legalább is) nem hozza..
Az Emil 1 megmaradt a garázsban, az talán valamire jó lesz.
Én ezt tudtam eddig vele:

8 éve 8 hónapja #225608 Írta: Firemanhun
Megválaszolva: Firemanhun
Sziasztok! Mik a tapasztalatok a 4es vadásszal?
Épp azt húzom, de valami botrányosan sz.rnak érzem! Az első ágyú nagyon jó volt a 3ason, de itt már semmire sem volt jó, és nem az átütéssel volt gondom...Bíztam a másik 75ösben, mert pontosabb jobban átüt stb, azzal még rosszabb lett, aztán úgy voltam vele, hogy bár nem akartam, de felteszem a 105öst, gondoltam, ha már úgy sem találok el semmit, akkor legalább üssön nagyot, azzal volt 1 jó csatám elsőre, nyugtáztam, hogy nagyon jól döntöttem, azóta mentem vele kb még 10 csatát és azokon összesen nem volt annyi találatom, pedig a végén már észnél mentem a közelharcba, mert hát 1 lövés 1 tank még 1 pofon is belefér...Ennyire ellenem volt/van az rng(tegnap egyébként tényleg nem volt mellettem a wot istene) ezzel a tankkal, vagy tényleg ennyire semmit nem ér?

8 éve 8 hónapja #225611 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_

A TD ágat abbahagytam, Phurgess bácsi leírt mindent ( én meg szakasztársként láttam :) ), amit tudnom kellett róla. A Heavy vonalon reménykedtem, de az Emil 2-nél járva, és vele több, mint 100 csatájának tapasztalatával mindenkit inkább lebeszélnék erről az ágról. A 10s ki lesz fejlesztve ( 200K xp már megvan), de hogy nem veszem meg az biztos.
Lassú, nem pontos, kicsi átütés, lassú toronymozgás, gun depet ritkán lehet kihasználni, nagyjából minden belövi, ha tornyon kivül ( az csak szemből pattint) látszik belőle valami. A két lövés közti 3.3 sec egy vicc.
Ez egy támogató tank lenne, de nincs kit támogasson, mert mindenki "támogatni" akar a csatában. :)
Persze vannak aránylag jobb körök vele, de átlagban kellene hoznia a 3K sebzést, de ( nálam legalább is) nem hozza..
Az Emil 1 megmaradt a garázsban, az talán valamire jó lesz.

Muszáj megkérdeznem (és tényleg mindenféle bántó szándék nélkül), de honnan jött neked ez a 3k átlagsebzés az Emil 2-vel? A tízes tankjaiddal sem tudod megcsinálni, akkor miért várod el egy kilencestől? Esetleg a tankot gondoltad OP-nak és azt vártad, hogy könnyen összelövöd majd vele?

Szerintem ott hibázol, hogy támogató tankként akarod használni, erre utal a nagyon gyenge spot-arányod, bár ez általánosan jellemző nálad. A francia tárasok a sniper support tankok, nem a svédek. Ezekkel előre kell menni és közép illetve rövidtávon ütni az ellenfelet, kihasználva a tornyod páncélzat és és figyelve arra, hogy mindig szemben legyen az ellenfél. Lehet meg kéne próbálnod egy kicsit keményebben nyomulni a svédekkel, mert support tankoknak majdnem alkalmatlanok a közepes gyorsaságuk (nem tud annyira gyorsan helyet változtatni) és a pontatlan, lassan célzó ágyúik miatt.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225616 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Igazából 2 tárat könnyedén ki tud lőni. Sőt minden csatában mód van rá akár egy 3.-ra is.

A gond az a rettentően gáz löveg.

Képes közvetlen közelről olyanokat lőni, hogy az Orosz "kapáslövésre tervezett" lövegek elszégyenlik magukat .

Ezen ha javítanának....mert a tesztszerón 2 sec volt a célzásidő 2 sec a 2 lövés közötti idő... ott közelre és távolra is tisztességes találatokat lehetett lőni. Most ha nem vársz a célzással, csak kivágja a lövést randomban a tank irányába.

Én az Emil 1nél is az alapgun-t favorizáltam, amíg el nem lőttem 1 millió kreditet vele 1-2 nap alatt....

Azzal még lehetett lőni, de az utána lévő lövegek elkezdtek olyan irányba elmenni, mint ha kombinálnád az 50-100 lövegét az is3 ellőtt lövegével... :cry2:

8 éve 8 hónapja #225638 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Nem, nem olyan.
Még magam sem értem miért, de ami működött az Emil I-el, nem egészen úgy működik az Emil II-vel. Egyik se a kedvencem, jól se tudok játszani velük, de ha a nyers számok érdekelnek a következőképpen alakult nálam a két tank:
t8 - Emil I - átlag dmg 1976; WN8 2596
t9 - Emil II - átlag dmg 2004; WN8 2210

Ugyanúgy néznek ki, úgyanúgy vannak kialakítva, ugyanaz a szerepkörük - de valahogy mégse úgy működnek. (Egyelőre azt hiszem, az ágyú-karakterisztika a legfőbb ludas de még kigondlom).

Azért hozzátenném, hogy az Emil I-el lazán és énekelve hoztam a fenti közepes statot, míg az Emil II-vel vért izzadva, dühöngve és frusztrálva. Biztos bennem van a hiba, de ez az én sztorim, nálam ez így néz ki.

Már csak 50k xp a Kranvagn, meglátjuk az milyen lesz.

A kisebbik ágyúval hatékonyabb - azzal próbáltad?

Persze, a nagyobbra elég volt csak ránéznem és elment az életkedvem is. De mondom, ami leginkább kiakasztott a tank haszontalanságán kívül az a hetes medek általános problémája a játékban. Nevezetesen az, hogy rohadt keveset mennek saját tierben. Beülsz egy hatos, nyolcas, kilences medbe és virul a fejed, hogy már megint top tier vagy, de a hetes közepes tankok? Nagyon ritkán. De még ez sem lett volna baj mondom, ha legalább egyvalamiben kiemelkedő a tank, de én nem bírtam megtalálni azt a valamit.

Tettigonia
Azért majd írd meg, hogy mekkorát csalódtál a Leoban :trollol:
A Panther meg vicces tank, nálam sokkal-sokkal többet ér, mint egy Leo.

F3rmi
Ami az Emil 2-t illeti, ugyan még nem mentem vele, de funkciójában mindhárom svéd heavy azonosan van kialakítva. Erős torony szemből és táras ágyú. Igazából nem tudom miért vagy meglepődve az Emil 2-n mikor az 1 is ugyanilyen volt csak gyengébb toronnyal.

8 éve 8 hónapja #225640 Írta: BiO_rOo_BOT
Pontosan - én is úgy gondolom, hogy az egész ott romlott el nekem, amikor feltettem az Emil II-re a nagyágyút :-( Amíg stock gun + goldot lőttem vele, még működött normálisan, legalábbis normálisabban. Utána kezdődött a szívás.

Igazából 2 tárat könnyedén ki tud lőni. Sőt minden csatában mód van rá akár egy 3.-ra is.

Képes közvetlen közelről olyanokat lőni, hogy az Orosz "kapáslövésre tervezett" lövegek elszégyenlik magukat .

Ezen ha javítanának....mert a tesztszerón 2 sec volt a célzásidő 2 sec a 2 lövés közötti idő... ott közelre és távolra is tisztességes találatokat lehetett lőni. Most ha nem vársz a célzással, csak kivágja a lövést randomban a tank irányába.

Én az Emil 1nél is az alapgun-t favorizáltam, amíg el nem lőttem 1 millió kreditet vele 1-2 nap alatt....

Azzal még lehetett lőni, de az utána lévő lövegek elkezdtek olyan irányba elmenni, mint ha kombinálnád az 50-100 lövegét az is3 ellőtt lövegével... :cry2:

8 éve 8 hónapja #225654 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Pontosan - én is úgy gondolom, hogy az egész ott romlott el nekem, amikor feltettem az Emil II-re a nagyágyút :-( Amíg stock gun + goldot lőttem vele, még működött normálisan, legalábbis normálisabban. Utána kezdődött a szívás.

Ne szivassatok már :D
Azért ez a kettes Emil használható annyira, mint az Emil? (T30 a löveg mellett simán belőtt...) Így tokkal, vonóval? Mobilitás, tornyozás, ilyesmi.

8 éve 8 hónapja #225675 Írta: BiO_rOo_BOT
Nem szivatlak - 100 csatát toltam le az Emil II-vel, véleményem a fentiekben.
Lehet hogy csak sokat vártam tőle, mert ez egyáltalán nem olyan mint vártam. Egy átlagos táras tank adamantium toronnyal, közepes ágyúval, és egy csomó hátránnyal.
A tegnap éjszaka végén mentem egy-egy összehasonlító kört a 50B-vel és T57 Heavyvel - mit mondjak, felüdülés volt :-)
Kranvagen-t még meglátom milyen lesz...

Azért ez a kettes Emil használható annyira, mint az Emil? (T30 a löveg mellett simán belőtt...) Így tokkal, vonóval? Mobilitás, tornyozás, ilyesmi.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225711 Írta: bfreshfishb

Lehet hogy csak sokat vártam tőle, mert ez egyáltalán nem olyan mint vártam. Egy átlagos táras tank adamantium toronnyal, közepes ágyúval, és egy csomó hátránnyal.
A tegnap éjszaka végén mentem egy-egy összehasonlító kört a 50B-vel és T57 Heavyvel - mit mondjak, felüdülés volt :-)

Naa megvettem én is az Emil2-t. Egyenlőre a top löveg és torony forgás felüdülés (célzásidő, pontosság) az Emil után. Nem vert be senki szemből, ráfordulok az ellenfélre és nem kell várni, hogy beszűküljön... Nagyon hasonlít a ágyú a hatos prém "stílusára" Szuper. Azt nagyon szeretem, szerintem ezzel is barátságot kötök.:) Ja, nagyon durván artymágnes...

8 éve 8 hónapja #225814 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Hali skacok!
Ma meglesz az EMIL 1-em.Mit ajánlotok,mit pakoljak rá?A szellőzés gondolom alap. :thx2:

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225824 Írta: bfreshfishb

Hali skacok!
Ma meglesz az EMIL 1-em.Mit ajánlotok,mit pakoljak rá?A szellőzés gondolom alap. :thx2:

Ha van annyi free XP-d, hogy megvedd a top löveget, akkor azzal azthiszem kb fél tonnát nyersz, ami miatt minden felfér rá:
-célzásgyorsító
-stabilizátor
-légkondi

Én ezekkel használom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN

8 éve 8 hónapja #225864 Írta: BiO_rOo_BOT
Ventillator + Vert.Tsba + Célzásgyorsító. (plusz én pótkajával használtam)

Hali skacok!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN

8 éve 8 hónapja #225865 Írta: BiO_rOo_BOT
Szóval meglett a Kranvagn, és hírem van - ez sokkal, de sokkal jobb mint az Emil II !!!
Visszakapta azt az ágyúkarakterisztikát amit megszerettem és működött az Emil I-en és ami el van b***va az Emil II-n.

Egyelőre nagyon jól működik - két csata, 2.9k átlag dmg :-D 100% WR :-D
Féltem hogy megbánom a fejlesztést de egyelőre tetszik. Fürgébb, gyorsabban tölt, intraclip is gyorsabb, jobban veszi a kapáslövéseket, gyorsabban fordu la torony, stb...

Összességében Emil II-vel megszenvdtem de ezen az ágon nekem a Leo a nagy kedvenc, Emil I is jó, és Kranvagn is. Emil II szerintem gyengére sikerült.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 1 órája 39 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 6 órája 4 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 18 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.