A LEO meglepő tank. Igazából a statisztikája alapján nem kiemelkedő, de mégis nagyon izgalmas csatákat mentem vele. 1000 körüli sebzésem zöld, 1500 körüli WN8-nak számít. Sokszor élveztem vele a játékot, ami az utóbbi időben ritka. Viszont összehasonlításokat is csináltam, és nem értem, hogy mitől van ilyen érzésem. Még nem jöttem rá!
Például megvettem az amerikai tier 6-os T37-es könnyű tankot, amely hasonló átütéssel kisebb alfasebzéssel, de nagyobb DPM-et tud. Ez is csak tier 9-ig megy. Sok paraméterben hasonlóak. A HP különbség jelentős, de mégis hasonló játékélményre számítok. Meglátjuk.
A LEO-ról quickybaby készített egy jó bemutatót. A kisebb átütésű és gyorsabb ágyúval illetve a nagyobb ágyúval is. Mindegyik jó. Helyzettől függ, hogy melyik jobb, és más stílusban is kel velük játszani. A legjobb az lenne, ha a csata előtt szerelhetné fel az ember a kiválasztott ágyút, amikor már látja, hogy melyik pályát dobja be. De ez álom marad attól tartok.
Érdekes, hogy a Panther átütése alapból tud annyit, mint a LEO prém lőszere. ha lesz zsetonom, akkor vissza fogom venni ezt is, hogy a mostani tudásommal tudok-e hasonló eredményt összehozni a Pantherrel is. Meglátjuk. Nyilván más tankokkal is össze lehet hasonlítani, nekem ezek jutottak eszembe.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...