Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy érdemes-e kihúzni a Svéd nehéz ágat ? Nem merek nekivágni, mert sokan azt mondják, hogy NERF
lesz a vége ennek az egész történetnek. Nagyon tetszik a IX-es és X-es nehéz tank, és úgy látom, hogy pénzügyileg (free XP-re) érdemes befektetnem némi aranyat. Jó páncél, mozgékonyság, jó ágyú, minden megvan ami kell egy tanknak. Akkor sokan miért nem szeretik? Azon kívül, hogy "azért mert ópé, és mert nekem nincs meg a garázsban"

Szia!
Én most költöttem el több mint 500k free xp-t, miután az aranyat 1:35 arányban beváltottam.
Én is sokat agyaltam, hogy mire költsem. Végül az lett, hogy a Skoda T25-tel kifejlesztettem a T 34-100-at, és ott free-ből ugrottam a modulokat, a TVP VTU-t, és eljutottam a Skoda T50-ig, ami majdnem fullos lett.
Ezenkívül kifejlesztettem a svéd ágon a LEO-t. Ez utóbbi kb 130 ezer xp. Szerintem a Közepes tankok elég jók, már a LEO előttiek is. Ha van időd, akkor játssz velük, és később free xp-ből vedd meg a modulokat. A LEO-val annyira élvezetes a játék, hogy pár nap alatt már minden modul ki van fejlesztve rajta és a fele xp összejött már az EMIL-re is. Szóval ez az ág nem szenvedős annyira, mint a svéd TD ág, vagy a cseh 7-8.
Szerintem egy ideig nem lesznek nerfelve, mert az előzetes adatokhoz képest már 2x-szer módosítottak rajtuk, mielőtt bekerültek a 9.17-es patchben.
Sikerült megszereznem az első jelet a csőre.
A T50-el nem találkoztam RHM-mel, de a LEO 105 milis HE lőszere 377-et sebzett egy RHM-be, így Volvo készülhetsz a következő találkozóra

A Skoda T50 is jó lesz
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...