Srácok erről az Emil 1-röl mi a véleményetek ? Tegnap végre meglett és azt hittem , hogy na most kapok egy jó kis táras ht tankot . A Leo a kis ágyuval nagyon jó volt igazi sniper tank ,de ez az Emil valami förtelem. A testet már egy T7-es tank is simán belövi. A toronby jó pattogós és ugye ott a brutál Gundep mellé ,de ennyi . Alap átütés Apcr 217mm és agold is Apcr ami 240
Nem is lenne gond annyira az átütés ha nem lenne még pontatlan is mellé . Jó tudom 15 csata után mit várok ,de az vicces , hogy nem tudom a saját hp-m meglőni vele minden csatában .
Szia!
Még ne temesd! 15 csata után, gondolom a legények se 100%-osak benne...
Nekem is csalódás volt, DE!!!!!4444!!! varázsszó: APCR. Csodajólesz. Igaz, masszív 10+k kredit minusz körönként, de így egy teljesen használható ágyút kapsz. Persze drágán. De ha nincs freexp, akkor valahogy meg kell oldani. Mindenképpen top löveget húzd ki először, mert
1.: A lelke ez a gun az Emilnek.
2.: Az alap lánc elbír egy légkondit, meg egy célzásgyorsítót. (mert a fullos löveg könnyebb, mint a stock....)
Pontos célzás, és türelem. Másfél tárból megvan a saját hp-d. Nem egy sznájper tank, de nem is arra való.
Ha top tier vagy, simán, legelöl, ha van arty óvatosan., mert egy lövésből a hangárba tud zavarni. Valaki mindig legyen melletted -vagy Te legyél vki mellett- hogy újratöltés közben ne kapjanak széjjel. Az a 217-es pen pedig elég. IS3 felső lemeze sem akadály.
Remélem folytatod, mert iszonyat jó kis gép.
Ez egy tegnapi csata volt.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...