Nehezet kérdezel mivel sikeresen kiválasztottál a legjobbak közül hármat. Másrészt a játékstílusuk is más és más, részleteiben:
- T62A - "szokásos" orosz med, kemény, jó gun, amolyan közelharcos-küzdős tank.
- BC - táras francia annak minden előnyével és hátrányával. Papír, szokni kell a táras mivoltát (mikor töltesz rá, stb...) a gun handling nem a legjobb szintén megszokást igényel. Magas burst dmg... Meccseket lehet vele eldönteni;
- TVP - tárac cseh, viszont itt csak 4-es a tár. Pontosabb mint a BC, gyorsabb intraklip, igazi távoli gyilkos. Papír ez is.
Nekem ezek közül a TVP-vel megy a legjobban. Aztán BC és mivel nem szeretem az orosz medeket (és most lehet ezért kövezni) és bevallom nem is tudok velük játszani a T62A-t tenném a végére - ez az én szubjektív véleményem.
Azt is hozzá kell tenni, hogy az E50M játékstílusához a T62A áll a legközelebb mivel nem táras. Gondolf át ilyenre van szükésged vagy inkább belevágsz a tárasokba (én a helyedben mindenképpen megfontolnám).
Sziasztok!
Tudom,hogy már kérdeztem,szóval tier 10es medet akarok (E50M van).
Ezek közül szeretnék egyelőre egyet T62A,TVP T 50/51 vagy Bat Chat. 25 melyik a "legjobb",igen tudom,hogy olyan nincs és idővel mindegyiket szeretném a garázsomban tudni de jelenleg nem sok időm van.
Ki melyiket ajánlja? 
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...