Pótkaja ügyben érdeklődöm.
Eddig még nem használtam semmilyen tankkal pótellátmányt.
Alapvető irányok érdekelnének, pl.:
- a tázoltókészülék helyén csak akkor használsz pótellátmányt, ha mondjuk minden legénységi tag megszerezte a tűzoltás skillt? vagy egyszerűen beletörődik az ember, hogy egyszer-egyszer megesik, hogy leég a tankja?
- ha a gyógyítófelszerelés helyére teszed a pótellátmányt, akkor a parancsnoknak kifejleszted előtte az ezermester skillt?
Beletörődöm. Több értéket tulajdonítok neki, mint veszteséget annak a pár égésnek. - Égésnek randomban, amikor valódi jelentősége van. Tehát, ha gyulladsz is, azon belül mennyiszer megy el rajta a meccs vagy akár csak jelentős sebzés?
Miközben minden egyes lövésnél, minden megtett 100 méteren ad egy keveset. Ha más nem, egy kevés extra kényelmet.
Másik oldalról, persze fel lehet tenni, hogy OK, de milyen gyakran találsz el vagy látsz meg valamit éppen emiatt? Vagy szerepe, hogy pár tizeddel hamarabb lősz? Mennyit tudsz ledolgozni ezzel az árából?
Van azért ellenpéldám is. T62A eléggé ég, ott azért már sokszor nagyon fáj

. Megnéztem vele az aktuális a matchmakinget, de most félre fogom tenni, amíg nem nyitom meg a csapattal máshol a hatodik, tűzoltós skillsort. Jobban kacsintgatok a nagy javító fele is, bár beleolvastam pár fórumba, és akik tesztelgették gyakorlóban, arról számoltak be, hogy az FF magas százalékon, amellett, hogy gyorsabban eloltották, hogy hozzávetőleg fele annyit is sérült a tank egységnyi idő alatt, a lehetséges modulsérülést is nagyrészt kiküszöbölte.
- Nem nagyon látom, hogy a stun-móka jövetelével hol hagynám ki először a gyógyítót.
(Én korábban egyébként is csak az Obj.416ot játszottam medkit nélkül. A 113at terveztem volna Ezermesterrel, de a stun miatt lemondtam erről a megoldásról.)
Sajnos a stun tovább szűkíti az eddig is igencsak szegényes lehetőségeket. Ahogy az újratöltődő csomagok is. Egyrészt, nagyon ritkán fog már bárki pl két javítót használni, másrészt, pár egyébként sem túl releváns skill is tovább gyengül. Tényleg ideje lenne reformálni ezt a részt is.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...