8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja#244647Írta: wrch
Megválaszolva: wrch
T-34-85 után merre induljak el a T-54 felé???
A T-43, T-44 "hagyományos", de elég rosszaknak tűnik.
Az A-44 és utána az Object 416 érdekes kihívás lehet. Mi a tapasztalatotok?
T-43 fejelthető lesz, T-44 szerintem elég király volt. Tud pattintani, sideolni, jó az ágyú, és mobilis. A T-54 pedig legenda. Pontos, gyors, páncélozott és nincs az a jármű, amire nem elég valamelyik lőszer átütése (90%-ban AP mindent bevisz). A másik ágat nem ismerem.
t-43 szerintem jó kis tank,nagyon mobilis troll páncélja van,lightokat vegzálni elég jól lehet vele.t-44 átlagos med szerintem a szintjén.a 44 egy lángoló hulladék elég fura játékstílussal az object meg inkább egy td mocskos jó álcával meg a t-54 ágyújával szóval az elég jó cucc.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wrch, MegaJani
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja#244920Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Fuuuu ez a T-43 eddig elég kellemes csalódás. Féltem az ágyútól, h elég lesz e T9-ben, de eddig nem nagyon hagyott cserben. Egy elémény volt, mikor toronnyal pattant rólam 2x is a Congueror. Mondjuk azt nem értem h miért csak 10/1szer lőttem be a kupoláját golddal, de sztem ő frusztráltabb volt. 0,35ös szórása van, ha célozni kell, fogat összeszorít, és odalő ahova célzol. Nem tudok most pontos adatot, h mintha a fjlagos teljesítménye is jobb lenne az T34-85höz képest. Eddig 5/4 tank. Ha ezzel megtanulok jól játszani, akkor a kistesójával legyőzhetetlen leszek, hiszen szinte ua, csak az csak T8ba megy
Melyiket ajánljátok az orosz közepesek közül? T62a vagy Object 140?Tudom,hogy mindegyik nagyon jó,van elemzés,stb,azt is ,hogy140 hamarosan buffot fog kapni.
Melyiket ajánljátok az orosz közepesek közül? T62a vagy Object 140?Tudom,hogy mindegyik nagyon jó,van elemzés,stb,azt is ,hogy140 hamarosan buffot fog kapni.
Nekem az obj140 van meg, de meg fogom venni a T62-t is. 140 addig szuper, míg lövöldözhetek a pontos és gyors ágyúmmal, de ahogy bekapok pár lövést, szinte biztos az ammo rack. Olyan szinten idegesítő, hogy agyfaszt lehet kapni. Közelről rám lőnek 2x, 80% hogy mindkét lövés ammo rack. Olyan mint a 113. Folyamatos ammo rack és közelharcban semmit nem ér a 90 sec javítócsomag újratöltés. T62 állítólag nem ilyen modul érzékeny.
Nekem az obj140 van meg, de meg fogom venni a T62-t is. 140 addig szuper, míg lövöldözhetek a pontos és gyors ágyúmmal, de ahogy bekapok pár lövést, szinte biztos az ammo rack. Olyan szinten idegesítő, hogy agyfaszt lehet kapni. Közelről rám lőnek 2x, 80% hogy mindkét lövés ammo rack. Olyan mint a 113. Folyamatos ammo rack és közelharcban semmit nem ér a 90 sec javítócsomag újratöltés. T62 állítólag nem ilyen modul érzékeny.
Most aztán már végképp nem tudom eldönteni,eddig mindenhol az Obj 140-et ajánlották,most teljesen elbizonytalanodtam. A T62A nem ennyire modulérzékeny?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...