Az E100 pont rossz példa, mivel annak ellenére hogy mi van leírva az E100 igen jól rejtőzködik. A mozgó E100 hamarabb észre veszi a mozgó IS7-et, az IS7 akkor veszi észre mikor az E100 rálő.
Nem a felfed táv számít, hanem az alap camo képessége a tanknak, mert azt szorozza az álcaháló, az álcafestés és az álca képessége a legénységnek.Az álcafestés és a legénység képessége pedig mozgás közben is működik.
Ha álcaképességet fejleszt az ember, akkor vagy mindnek adjon vagy egynek se (átlagot számol a progi a legénységnél),mert egyébként sz.rnak a pofon.
Wiking remelem nalad a skillek jo kuszán vannak a tankokon. Es ingyen sebzest biztosítassz sok ember számára ezáltal elősegítve az ő fejlődésüket. jó skill meg ez a radió jel erősség növeles. Meg a sasszem, esetleg az ezermester, de a legjobb az adrenalinroham első skilleknek ajanlott minden tankon.
szinte hihetetlen, amit állítasz.. szinte annyira , hogy el se hiszem
Van már tapasztalatom benne
De ezekszerint, nálatok valami spéci hack fut.. én nem használok semmi ilyet
Tehát átlagot számol a rejtőzés? Szóval Hellcat-ről lévén szó a parancsnoknak 6. érzéket adtam, a többieknek rejtőzést, akkor a parancsnok 0 skillje, lehúzza a többiek jelenleg 60%-os skilljét?
És akkor újra a T29 előtti amcsi heavy-k mennyire szenvedősek?
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#6974Írta: WikingTiger
Megválaszolva: WikingTiger
Háát ha neked ezek a "fun" skillek, jó játékot és élvezkedést velük. Én maradok a saját jól bevált skilljeimnél.
Amúgy megmosolyogtat mennyi iq100 alatti játékos futkos már...
Iskolaszünet lenne már?? Azt Apuci anyuci által összekapart rézhulladékon prémfiókot vásároltak?
Wiking remelem nalad a skillek jo kuszán vannak a tankokon. Es ingyen sebzest biztosítassz sok ember számára ezáltal elősegítve az ő fejlődésüket. jó skill meg ez a radió jel erősség növeles. Meg a sasszem, esetleg az ezermester, de a legjobb az adrenalinroham első skilleknek ajanlott minden tankon.
12 éve 2 hónapja#6976Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Az M3 Sherman olyan mint egy TD gyenge pennel, a T1 heavy és az M6...
Kicsit furcsa gépek, az elején mindkettőt utáltam, de nagyon jó gép mind a kettő, csak meg kell velük tanulni játszani, de ha van VK3601H-d akkor ismerős lesz a "heavyk ellen med vagyok, medek ellen heavy" stílus
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Warthog
Tehát átlagot számol a rejtőzés? Szóval Hellcat-ről lévén szó a parancsnoknak 6. érzéket adtam, a többieknek rejtőzést, akkor a parancsnok 0 skillje, lehúzza a többiek jelenleg 60%-os skilljét?
Igen, így van. De így működik a javítás és a tűzoltás képesség is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Warthog
Amúgy megmosolyogtat mennyi iq100 alatti játékos futkos már...
Iskolaszünet lenne már?? Azt Apuci anyuci által összekapart rézhulladékon prémfiókot vásároltak?
>megmosolyogtat mennyi iq100 alatti játékos futkos már
>minden mondata után 3-5 smiley
>szarkazmust nemhogy észreveszi de azt sem tudja hogy mi
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...