Az, hogy középtávról már csak arannyal lehet átlőni egy beforgatott KV1-et hülyeség. Nincs is betárazva olyanom de állandóan kapom a gold noob-ot cheten az átlőtt KV1-ektől. Még 8.6-elött is a lövések kb fele átvitte 200-250 méterről a beforgatott KV1-et, ilyen távon jelenleg a nagyobb pontosság miatt már 5 lövésből 4 átmegy. Az 50%-os határ kitolódott jó 100 méterrel. El Halufon igen eredményesen lehet vele sniperkedni, ki lehet lőni a domb túloldalán kempelő KV1-et, Churcillt. Ez persze teljes mértékben az új verzió hatása, és visszafelé is igaz, még trollal is eltalálnak 400 méterről is.
(Van a KV1-nek egy weak spotja a torony frontján. Korábban csak közvetlen közelről lőttem, mert nemigen lehetett eltalálni, jelenleg 150 méterről kilehet lőni a KV-t ha az egész teste takarva van, és felém van fordítva a tornya. Ugyanis 4 lövésből 3-al el lehet találni közepes távról is azt a gyenge pontot, erre mondjuk kb. 3 napja jöttem rá énis)
Stock állapotban, 100% alatti legénységgel nagyon vacak. Sőt nekem 250 csatával, fullosan is szar volt, nem is használtam. Aztán megvettem a T14-et, mentem azzal is 250 csatát. Aztán beültem 2-3 hét kihagyás után a T1 HT-be és zsinórban lőttem az 1200-1500 körüli sebzéseket. Csak pislogtam, hogy mi a fene van (nem azt mondom, hogy azóta minden kör ilyen, de sokkal jobb vagyok vele mint előtte). Grafikonon nagyon jól látszik, hogy meredek emelkedésbe ment minden fontos mutatóm a tankkal.
Most akkor a tank volt a szar és lett piszok jó 1 hónap alatt, vagy én voltam a béna korábban és tanultam meg úgy-ahogy játszani nehéz tankkal ebben az 1 hónapban? Szerintem az utóbbi. Nem tudom, hogy ez-e a legjobb 5-ös nehéz mivel ez az egyetlen nehéz ágam. De az tuti, hogy tier5 és 6-os tankokat áttudom vele lőni minden gond nélkül, és hozom is a saját HP fölötti átlag sebzést az utóbbi időben vele. Jelenleg több XP-t szerzek vele mint a T29-el, azzal még béna vagyok ezek szerint
M6-ot nagyon utáltam, rosszabb voltam vele mint a T1 HT-vel akkor amikor még azzal is szar voltam

150 csata alatt leeliteztem és megcsináltam a T29-et el is adtam a francba. Jelenleg gondolkozok a visszavételén, kíváncsi vagyok, vajon most mit tudhat a kezemben. KV1-en is gondolkozok amúgy, csak hát lomhább és az átütése is kisebb, meg az a célzás idő
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...