Jelenleg 144 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Amerikai harckocsik

12 éve 2 hónapja #6714 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Az 5ös shermannal 3 amcsi 6. érzékes parancsnokot képeztem. Ezt a t1ht-vel sosem mertem volna bevállalni. Nem szerettem azt a tankot. Túl sok volt a rossz élmény vele, mire használható lett. Kv1-em is volt, azt sem szerettem. Lomha dög, és a troll ágyus sherman/pz4-eknek inyencfalat volt akkoriban. A bdr jó volt. Már-már szerethető. Arra legalább tettek egy rendes ágyút, ami elég nagyot csap ahhoz, hogy ne kelljen sokat kimenni az ellen elé. Nyilt terepen viszont a kv1, és a t1ht is megeszi a bdr-t. Churchillem nem volt, nem is lesz.

Szóval t1ht: A végén már nem annyira szenvedős, de mire a komák 100%-osak lesznek, és a nagy motor is meglesz, az ember haja kihullik. És mire a legénység 100%-os, már csak kb 10 csata, és megvan az m6, és ismét lehet söpörni a hajat vagy 30000 xp-nyi ideig. Ha ezt tudom, akkor a sherman felől indulok a t29-ért.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #6726 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Az, hogy középtávról már csak arannyal lehet átlőni egy beforgatott KV1-et hülyeség. Nincs is betárazva olyanom de állandóan kapom a gold noob-ot cheten az átlőtt KV1-ektől. Még 8.6-elött is a lövések kb fele átvitte 200-250 méterről a beforgatott KV1-et, ilyen távon jelenleg a nagyobb pontosság miatt már 5 lövésből 4 átmegy. Az 50%-os határ kitolódott jó 100 méterrel. El Halufon igen eredményesen lehet vele sniperkedni, ki lehet lőni a domb túloldalán kempelő KV1-et, Churcillt. Ez persze teljes mértékben az új verzió hatása, és visszafelé is igaz, még trollal is eltalálnak 400 méterről is.
(Van a KV1-nek egy weak spotja a torony frontján. Korábban csak közvetlen közelről lőttem, mert nemigen lehetett eltalálni, jelenleg 150 méterről kilehet lőni a KV-t ha az egész teste takarva van, és felém van fordítva a tornya. Ugyanis 4 lövésből 3-al el lehet találni közepes távról is azt a gyenge pontot, erre mondjuk kb. 3 napja jöttem rá énis)

Stock állapotban, 100% alatti legénységgel nagyon vacak. Sőt nekem 250 csatával, fullosan is szar volt, nem is használtam. Aztán megvettem a T14-et, mentem azzal is 250 csatát. Aztán beültem 2-3 hét kihagyás után a T1 HT-be és zsinórban lőttem az 1200-1500 körüli sebzéseket. Csak pislogtam, hogy mi a fene van (nem azt mondom, hogy azóta minden kör ilyen, de sokkal jobb vagyok vele mint előtte). Grafikonon nagyon jól látszik, hogy meredek emelkedésbe ment minden fontos mutatóm a tankkal.

Most akkor a tank volt a szar és lett piszok jó 1 hónap alatt, vagy én voltam a béna korábban és tanultam meg úgy-ahogy játszani nehéz tankkal ebben az 1 hónapban? Szerintem az utóbbi. Nem tudom, hogy ez-e a legjobb 5-ös nehéz mivel ez az egyetlen nehéz ágam. De az tuti, hogy tier5 és 6-os tankokat áttudom vele lőni minden gond nélkül, és hozom is a saját HP fölötti átlag sebzést az utóbbi időben vele. Jelenleg több XP-t szerzek vele mint a T29-el, azzal még béna vagyok ezek szerint :D

M6-ot nagyon utáltam, rosszabb voltam vele mint a T1 HT-vel akkor amikor még azzal is szar voltam :p 150 csata alatt leeliteztem és megcsináltam a T29-et el is adtam a francba. Jelenleg gondolkozok a visszavételén, kíváncsi vagyok, vajon most mit tudhat a kezemben. KV1-en is gondolkozok amúgy, csak hát lomhább és az átütése is kisebb, meg az a célzás idő :unsure:

12 éve 2 hónapja #6769 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Na b*szki, vettem egy Hellcatet, első meccs, elkezdek repeszteni vele mint állat, és hirtelen olyan furcsa volt a sebessége hogy véletlenül beleugrattam a tóba :ohmy: Nem valami jó kezdés :huh:

12 éve 2 hónapja #6772 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Épp emiatt kempeltem végig vele az elsö csatát. Mindegy mert úgy se éltem túl. A másodikon elmentem "támadni". Nekimentem egy tanknak és felrobbantam :(
becsületemre legyen mondva megint képregény módban játszottam a lag miatt.

12 éve 2 hónapja #6773 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
A jó Hellcat ismérvei:
- 6. érzék
- 100% álca
- Álcaháló
- Álcafestés
- Optika
- Töltésgyorsító
- Stabilizátor (vagy célzásgyorsító, nem tudom van-e rá stabi)
- Sniper beállítottság

Az álcájára és a jó ágyújára kell építeni a (sniper) taktikát (ugyanolyan a camoja mint a SU-152-nek).

12 éve 2 hónapja #6779 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Alig egy hete van meg, de már fejlődik. Arra már rájöttem, hogy a páncélra nem érdemes építeni. Olyan vékony hogy átfúj rajta a menetszél.

Valaki megjegyezte korábban, hogy mindenki aki hellcat-tel játszik, egy egy utolsó szemétláda (vagy valami hasonló) és csak kempelni meg hátba támadni tud. Akkor döntöttem el, hogy nekem is kell :evil:

12 éve 2 hónapja #6796 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Töltésgyorsító, célzásgyorsító és álcaháló van rajta, ezek a Wolverine-ről kerültek át. Így sajnos távcsövet/periszkópot már nem tudok venni, viszont a parancsnoknak és a rádiósnak már 62%-on van a látótávnövelő képessége, szóval amint elérik a 100%-os képzettséget, valamennyit biztos ez is számít majd. Annyi még, hogy valahogy végig kell szenvednem azt az időszakot, ameddig nincs meg a fasza löveg.

12 éve 2 hónapja #6937 Írta: Pitya78
Megválaszolva: Pitya78
Hàt nekem 2 napja van meg ès az utolsó elötti àgyú van rà föltève, de így is nyomtam vele egy Top gunt. Sztem jó lessz ez :cheer: ...

12 éve 2 hónapja #6942 Írta: Warthog
Megválaszolva: Warthog
Kell az összes legénységi tagnak az álca képesség, vagy elég csak egynek? Én is épp a Hellcatem húzom. Nagyon jó kis tank.
Az amcsi nehéztankok mennyire szenvedősek a T29-ig? Kipróbáltam munkatárs accján és szerelem volt első látásra (meg Top Gun, Mesterlövész, és Védő a legelső meccsen)

12 éve 2 hónapja #6943 Írta: Pitya78
Èn mindenkinek àlcàt adok elsőnek, aztàn meglàtom, hogy is tovàbb. Hiszen szerintem is erre èrdemes alapozni, mert tàvolsàg jól àll neki :P

12 éve 2 hónapja #6944 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Lehet csak 1 legénységi tagnak élcázást adni, de minél többön van annál hatásosabb.

12 éve 2 hónapja #6947 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia
Egy 4 tagú legénységnél, ha csak 1-nek van 100%s álcázása, akkor 100/4=25%-osan fog számítani.

12 éve 2 hónapja #6949 Írta: WikingTiger
Megválaszolva: WikingTiger
Felesleges mindnek álca, azért tessék megkukkantani észlelési távnak miket írnak neki - keress rá ;)

Minek egy olyan járműnek álcatulajdonságra pazarolni amit simán kiszúrnak akár 440ről is ??
Annál főleg ha magas tierű nehéztank sokkal előnyösebb hogy javítani tudják

Èn mindenkinek àlcàt adok elsőnek, aztàn meglàtom, hogy is tovàbb. Hiszen szerintem is erre èrdemes alapozni, mert tàvolsàg jól àll neki :P

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #6950 Írta: Pitya78
Azèrt ha ràpillantasz a camo tàblàra akkor nem olyan rossz az.
Ha nem làtnak akkor azèrt kissebb az esèlye, h talàlatot kapsz!
Ha meg egy bokorban spottolnak, èpp a kevès àlca miatt akkor ràb...szol.
A javìtàs szàmit persze , azoknàl a tankoknàl amik tudnak pattintani de ebbe a commander nagyobbat fingik szèt szakad egyböl..... :cheer: :cheer: :-)

ui: ha ezzel megyek mèg èn sem merek durrantani... :(

12 éve 2 hónapja #6958 Írta: WikingTiger
Megválaszolva: WikingTiger
Hát .. azért nem árt az ha tudod minek mennyi a felfedtávja :) e100ra soha ne tégy álcát, minek semmit nem ér :P csak elveszed akármelyik hasznosabb cuc helyét vele.

Álcát elsődlegesen a "bújós tankokra" szokás tenni
TD, némelyik scoutféleség - ha a hsználója nem csak a lóti - futi technikát használja és meg tudja állni, hogy nem puffogtat míg világít :P

Ám egy gyorsabb járatú medre vagy egy magas felépítményű tankra, totál felesleges.

Azèrt ha ràpillantasz a camo tàblàra akkor nem olyan rossz az.
Ha nem làtnak akkor azèrt kissebb az esèlye, h talàlatot kapsz!
Ha meg egy bokorban spottolnak, èpp a kevès àlca miatt akkor ràb...szol.
A javìtàs szàmit persze , azoknàl a tankoknàl amik tudnak pattintani de ebbe a commander nagyobbat fingik szèt szakad egyböl..... :cheer: :cheer: :-)

ui: ha ezzel megyek mèg èn sem merek durrantani... :(

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.