en a simara szavazok. nem ad annyi pluszt idobe a taras.
Közelharcban? Dehogynem:D Én csak közelharcoltam vele.
en sokszor maradok egyedul, es akkor inkabb sniperkedek, oda meg nekem jobb a nem taras agyu. Vagy epp kozeptavolrol futtabol, mert ott pontosabb. DPM harcot nem szoktam a t37el jatszani, mert megis csak light tank. Nekem kell az h. folyamatosan lojjek.
Ez a T49 hatalmas troll tank Nem bírom letenni egyszerűen. Engem is elkapott az, amit rosszpénz
Volt vele egy pillanatom kb egy hete, hidden village-en megcéloztam vele egy jpz e100-at, fölé ment, de mögötte egy spotolatlan WT auf E100 volt. Kapott akkora sallert, hogy jaj.
De ilyen ellenséges lightok, leopard / leo proto-k, AMX30-ak, CDC-k, francia "heavyk", medek, ha ráérzel igazából csemegévé válnak. Élve meg tudod zabálni őket. Az autoloaderes srácok pl rácuppannak a foglaló light tankjaitokra, belibbensz mögé ahogy elvannak egymással, mehet is a farába a szeretetcsomag, és ha nincs szerencséje még le is ég.
en sokszor maradok egyedul, es akkor inkabb sniperkedek, oda meg nekem jobb a nem taras agyu. Vagy epp kozeptavolrol futtabol, mert ott pontosabb. DPM harcot nem szoktam a t37el jatszani, mert megis csak light tank. Nekem kell az h. folyamatosan lojjek.
Nem az a lényeg hogy túléld, hanem sokat sebezzél:D
erre mit mondjak?
wn8 dmg whore?
Miért te mire mész, hogy hány ellenfelet tudsz megrammelni? Te ramwhore:D
T20:
Venti,töltésgyorsító,optika van rajta. Stabilizátorra gondoltam először,de szerintem a páncél a rof és egyéb okok miatt nem indokolt. Vélemény?
Milyen skilleket ajánlotok hozzá? Eredetileg a Pershingbe (még kell kb 85K xp) menne a legényég,de ha így marad nem fogom eladni(kék tank stat)
Bármilyen vélemény jól jön.
T20:
Venti,töltésgyorsító,optika van rajta. Stabilizátorra gondoltam először,de szerintem a páncél a rof és egyéb okok miatt nem indokolt. Vélemény?
Milyen skilleket ajánlotok hozzá? Eredetileg a Pershingbe (még kell kb 85K xp) menne a legényég,de ha így marad nem fogom eladni(kék tank stat)
Bármilyen vélemény jól jön.
Köszi!
Én a venti helyett javasolnám a vstab-ot.
Skilleknek első körben 6.érzék + álca/javítás (én álcát használok, spotoláskor jól jön ha rejtve maradsz minél tovább), második körben vagy BiA, vagy látótávnövelés + sima utazás + pillanatkép, 3. körben ugyanez, lövésznek hasznos lehet még a célmegjelölő a spotoláshoz, sofőrnek a rammolás skill. Ez tipikusan olyan tank, amely annyira sokoldalú, hogy kb. minden skill hasznos, egyéne és játékstílusa válogatja.
Ez a T49 hatalmas troll tank Nem bírom letenni egyszerűen. Engem is elkapott az, amit rosszpénz
Volt vele egy pillanatom kb egy hete, hidden village-en megcéloztam vele egy jpz e100-at, fölé ment, de mögötte egy spotolatlan WT auf E100 volt. Kapott akkora sallert, hogy jaj.
De ilyen ellenséges lightok, leopard / leo proto-k, AMX30-ak, CDC-k, francia "heavyk", medek, ha ráérzel igazából csemegévé válnak. Élve meg tudod zabálni őket. Az autoloaderes srácok pl rácuppannak a foglaló light tankjaitokra, belibbensz mögé ahogy elvannak egymással, mehet is a farába a szeretetcsomag, és ha nincs szerencséje még le is ég.
Jaja, elég sok tankot lenerfel Pl. most raktam egy képet örömködő - 1 lövés 1600 hp-s lorrain halott.
Tegnap szakaszoztam doom-al, és Dodge-al. El hallouf-on egy wt pz4 egyszerűen kijött elém, hogy na most majd ő jól meglő. 990-et kapott a tornyába
Egész nagy perverzióval nézem csaták után, hogy milyen modulokat lőttem el vele
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...