Jackal: annyi történt a T57-el a nerf óta, hogy mocskosul be kell célozni minden közepes-nagy távra leadott lövést, meg menet közben az ágyú kb használhatatlan.
Ammorack és toronygyűrű sérülékeny, meg ritkán az ágyú ha oldalról elől kapják el a tornyot. Amúgy ennek az alváza is (mint a T54E1-nek, M103-nak, E5-nek) elől ammorack hátul meg motor így olykor a motor is kapja de az ammorack a jellemző. A toronygyűrű meg azért, mert szemből hull-down-ban az lőhető be. De beragadni nem szokott nagyon sűrűn.
Nem feltűnően gyúlékony, de én auto tűzoltóval tolom, szerintem kezdésnek ne pótellátmányozz, hátha megszokod így is.
Én összesen 4db HEAT-et hordok benne, de a 300+ meccsem alatt egyszer lőttem el csak.
Vstab/gld/venti. Ez az egyetlen tankom asszem, amin még használom a gld-t, nem is tudom miért, lehet rá kéne tenni egy optikát helyette.
Mirageal addig vitatkoztunk az 50B kapcsán a GLD vs. optikán, hogy próbából áttettem GLD-re és tudod mit vettem észre? Semmit:D Sőt annyira semmit, hogy rajta felejtettem a GLD-t és azt hittem optika van rajta. Ennek két oka van:
- a tank így is úgy is jól lő közép távra, ami messze van, arra meg alapból csak beszűkülve lehet lőni a szórás nerf óta
- annyira gyors, hogy azt a 40 métert, amit ad az optika, pikk-pakk megteszi
Na pont ez a kettő nem igaz a T57-re, nem gyors és nem is szűkül (éjszaka kipróbáltam a tesztszerveren).
Amit én tapasztaltam, az-az, hogy közel kell menni a tömeghez (51-150 méter), bebújni egy hard cover mögé, megvárni míg elkezdődik a balhé, kijönni, kitárazni, amivel meghal egy ellenfél, majd menni egyből a következőre és forgatni, mert annyira kicsi a tárazási idő (ellátmánnyal asszem 19,7), hogy mire észre vesznek, meg rád fordulnak, max egyet lőnek (medekre meg alapból nem ezzel mész rá, mert leforognak), te meg 4 vs. 1-ben cseréled mindig a HP-t, aztán mész a következőre és ezt ismétled. A tornya egyébként eléggé troll a hülye szögek miatt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...