Jelenleg 86 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 4 hónapja #121857 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Ha kedves az életed és a mentális egészséged, NE VEDD MEG A JGE100-T!!!!!!!!!! TÉNYLEG NE!!!

Én is a legényeket átképzem a WT vonalra belőle és lehet, hogy el is adom a picsába, mert csak porosodni fog a garázsban. Semmi értelme annak a járgánynak.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #121863 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Két fontos dolgot nem említettetek a TD-kkel kapcsolatban:
- nem illik bele a metaba, mert lassú mind, rádszaladnak, egyet lőttél, meghaltál
- NINCS PÁLYA ahol TD-zni lehetne: Kharkov, Stalingrad, Himmelsdorf stb... és ezeknek a klónjai, vagy kivették a bokrokat

10 éve 4 hónapja #121870 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

- nem illik bele a metaba, mert lassú mind, rádszaladnak, egyet lőttél, meghaltál
- NINCS PÁLYA ahol TD-zni lehetne: Kharkov, Stalingrad, Himmelsdorf stb... és ezeknek a klónjai, vagy kivették a bokrokat

Nagyjából igazad van, de az összes TD-re rásütni a használhatatlan jelzőt egy kicsit túlzás. A 10-esek tényleg nem jók, de 9-esen pl az Obj.704 nagyon jó kis TD, azzal pl élvezetes játszani, de nincs az az isten, hogy megvegyem a tízest, ami semmivel nem jobb nála kb. Vagy ott a jagdtiger, csak teszten mentem vele, brutálisan jó TD. A TD játék nem teljesen halott, csak egyre nehezebb játszani Velük. A tízesek legtöbbje meg vicckategória, főleg ha megnézzük a többi tankosztály tízeseit.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana

10 éve 4 hónapja #121873 Írta: Jackal_hun

Nagyjából igazad van, de az összes TD-re rásütni a használhatatlan jelzőt egy kicsit túlzás. A 10-esek tényleg nem jók, de 9-esen pl az Obj.704 nagyon jó kis TD, azzal pl élvezetes játszani, de nincs az az isten, hogy megvegyem a tízest, ami semmivel nem jobb nála kb. Vagy ott a jagdtiger, csak teszten mentem vele, brutálisan jó TD. A TD játék nem teljesen halott, csak egyre nehezebb játszani Velük. A tízesek legtöbbje meg vicckategória, főleg ha megnézzük a többi tankosztály tízeseit.

T9-ben jó még a WT AUF PT IV is. Én nem mondtam hogy teljesen használhatatlan, csak sokkal nehezebb velük játszani, brutálisan magas sebzéselvárások mellett:D

10 éve 4 hónapja #121964 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Lehet hogy bolondnak néztek majd, de ha már 9-es td-k, nekem a Tortoise is bejön, mióta rákerült a 120-as cső. Eddig ez a legjobb löveg, amivel dolgom volt a játék során. Pontos (nem csak papíron), korrekt az átütés, gyorsan szűkül, gyors a lövedék, és a dpm félelmetes. Full hp-n, nyílt terepen kb. bármi ellen le lehet állni 1v1-ezni vele.

10 éve 4 hónapja #122002 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Az a baj, hogy sokan nem veszik figyelembe a csapattársakat. Ha a high tier tele van francia tárasakkal, akkor alacsonyabb tier-ként is neked kell felvenni a sebzést - nem nekik. Ha sok a TD, akkor úgy kell helyezkedned, hogya lővonalukban maradj és fedezni tudjanak... A kedvencem, amikor a scout előrerohan és reklamál, miért nem lőttek a TD-k, pedig még idejük sem volt felvenni a pozíciót.
Ha én vagyok puha tankban, sokszor követem a Jgpze100-at, és védem a seggét oldalát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx

10 éve 4 hónapja #122003 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Obj 263 td-n kívül szerintem nincs értelme a többi 10-es td-nek jelenleg.

Ezt kifejtenéd?

Van pár td, amit alapból nem tanácsos ma már senkinek sem ajánlani. Ilyen pl. Jagde100, Foch155, obj 268.
268 gyakorlatilag értelmét vesztette a nagy nerf óta. Nem is tudom, hogy most melyik az a tulajdonsága, ami miatt megérné kihúzni.
FOCH 155-öt szénné nerfelték. Amikor behozták akkor vadállat volt, csak sok lila tolta 3-as szakaszba, ezért nerfelte a WG. + áldotta a sors az "általános td nerf"-el is.
Jagde100-ra van aki azt mondja, hogy neki tetszik. Én nem látok benne semmi potenciált. Hatalmas profil, nem mobilis, nulla camo. Ágyú a legtöbb jagde100 tulaj szerint szór, sokáig szűkül, és sokszor lő track 0 dmg-t. Páncélja meg addig ér valamit, amíg át nem váltanak gold lőszerre.
Az új brit 10-es td gyakorlatilag vicc kategória szerintem. Nem tudom, kinek volt arra a td-re igénye.
WTE100 felejtős, mert le fogják cserélni.

Maradt ugye a 263, E3, E4.
E4-el az a baj, hogy páncélja csak papíron van, és a lövege is csak kielégítő.Páncélozottsághoz képest szerintem lomha.
E3 viszont a másik véglet. Kikúrt lassú, de nagyon jól páncélozott. Szintén csak kielégítő a lövege. E3-al az a baj, hogy a gyors csatákról totál lemarad. Okosabb játékosok könnyen kicselezik. Light, Med tankok meg csak a free damage-t látják benned.

Obj 263:
Ennél a td-nél a legjobb szerintem a páncélozottság, és a sebesség aránya. Van egy korrekt lövege, és fasza álcázási képessége. Egyszerűen nem szenved annyi negatívumtól, mint a többi 10-es td. Életképesebb lényegében. Kevés van belőle, ezért sokan nem ismerik. Fogalmuk sincs, hogy nehéz leforogni, vagy hogy hol kell lőni.

Köszi a bővebb leírást, nem vagyok egy nagy td-s, max tier7-ig vannak td-im. Megyek a WT E100 felé, de lehet hogy megállok a kilencesnél, mert a null camo, hosszú újratöltés, és a lassúság nekem nem jön be, oroszokat nem húzok, az amcsit húzom és azt tervezem, hogy majd a protóból kihúzom a t28-at is (megspórolva 7 tiert). A jgpze100 ágánál megálltam a stug III-nál, mert azt imádom, és nem akarom elrontani (több mint egy éve meg van), első igazi kedvenc tankom volt, de még a noob időimben:D

Bálint!
Ha javasolhatom. Ne hagyd ki a T25AT-t. Egyrészt mert szerintem jó tank. (Sokan a JPanterhez hasonlítják, minden esetre vannak még annál is jobb értékei. Szerintem mobilitásban jobb.) A másik, hogy az AT-n ki tudod fejleszteni a 105 ágyút. Ezáltal nem kell 8 tierbe 90 ágyúval grindelni 105-t!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ergil, Sveryxx

10 éve 4 hónapja #122013 Írta: Jackal_hun
Lehet írok erről egy cikket, ami bemutatja a TD-k helyzetét jelenleg a játékban.

10 éve 4 hónapja #122016 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Lehet írok erről egy cikket, ami bemutatja a TD-k helyzetét jelenleg a játékban.

Lehet nem lenne rossz, jó kis free damage. :evil: B)

10 éve 4 hónapja #122035 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Hajrá! ;)

10 éve 4 hónapja #122067 Írta: Jackal_hun

Lehet nem lenne rossz, jó kis free damage. :evil: B)

Nem free damage azért, de más tankokkal könnyebb érvényesülni (nem játszani:D). Pl. tegnap kiszedhettem volna T9-ben egy 8K-s meccset, de 2K benne maradt a saját bénaságom miatt, ezt bele fogom rakni. A meccs végén nagyon csalódott voltam, pedig 6K fölött sebeztem és volt 6 killem, még is...

Ráadásul a pálya is adott volt hozzá, hogy jól teljesítsek...

10 éve 4 hónapja #122116 Írta: oregkoko
Megválaszolva: oregkoko
Mint zöldfülő (rookie, ha már ámerikai harckocsik), a Bulldogról szívesen olvasnék egy elemzést. Nem találtam. Ha van, akkor hatalmas balfsz vagyok és elnézést kérek.

10 éve 4 hónapja #122120 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
egyedul a 263ba latok jelenleg jovot. Van pancelja is es mozgekony.

van WTe100am de annyira hatul maradok vele, es ovatos vagyok vele, hogy lemaradok mindenrol mintha AT7el jatszanak. Az meg h. is7 oldalaba 5bol 1 megy be az kicsit vicc. utana meg 55sec, es imadkozas h. tuleld/legyen sebezni valo mire betoltesz.

Foch155 nem tudom milyen. Mindeki szidja h. nincs mar mozgekonysaga meg pancelja se. De azert en meg mindig azt latom tobb az mint a semmi. Ott inkabb az zavar h. nem csak a toltesi ido kicsi de az 2 lovedek behuzasa is. Utana pedig megint egy olyan toltesi ido amivel lamaradhatok dolgokrol. Mondjuk a (fogalmazzunk igy) kozepes mozgekonysagaval talan pozicio valtassal lehet hasznalhato.

Lehet jok amugy ezek a TD-k csak teljesen mas jatek stilus miatt nehez szamomra.

10 éve 4 hónapja #122129 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

egyedul a 263ba latok jelenleg jovot. Van pancelja is es mozgekony.

van WTe100am de annyira hatul maradok vele, es ovatos vagyok vele, hogy lemaradok mindenrol mintha AT7el jatszanak. Az meg h. is7 oldalaba 5bol 1 megy be az kicsit vicc. utana meg 55sec, es imadkozas h. tuleld/legyen sebezni valo mire betoltesz.

Foch155 nem tudom milyen. Mindeki szidja h. nincs mar mozgekonysaga meg pancelja se. De azert en meg mindig azt latom tobb az mint a semmi. Ott inkabb az zavar h. nem csak a toltesi ido kicsi de az 2 lovedek behuzasa is. Utana pedig megint egy olyan toltesi ido amivel lamaradhatok dolgokrol. Mondjuk a (fogalmazzunk igy) kozepes mozgekonysagaval talan pozicio valtassal lehet hasznalhato.

Lehet jok amugy ezek a TD-k csak teljesen mas jatek stilus miatt nehez szamomra.

Foch155 próbáltam testen (9.5-nél). Legnagyobb hibája a pontatlansága. Hiába lő egy tárból 2250-öt. Ha közelre mész látnak, kilőnek, ha távolról próbálkozol, akkor meg lövöd az eget/földet… (francia). Meg aztán az 5 mp lövések közötti idő meg pont azért rossz, mert az alatt, ha lelövöd a láncot, felrakja és visszavonul a fedezékbe. Legtöbb med kétszer lő, míg te tárazol. Te meg ott állsz, hogy bemész egy (több) újabb pofonra a darálóba, hogy ajándékoz még 750/1500-et vagy maradsz fedezékbe és töltesz 45 mp… Amúgy valószínűleg a JgPzE100-nál jobb a pontossága, de a WtaE100 pontosságával nem említhető egy napon.

10 éve 4 hónapja #122161 Írta: Jackal_hun

Mint zöldfülő (rookie, ha már ámerikai harckocsik), a Bulldogról szívesen olvasnék egy elemzést. Nem találtam. Ha van, akkor hatalmas balfsz vagyok és elnézést kérek.

Én ígérem már száz éve. Meg is írtam, csak aktualizálni kellene (novemberi:))

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 1 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 32 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.