Obj 263 td-n kívül szerintem nincs értelme a többi 10-es td-nek jelenleg.
Ezt kifejtenéd?
Van pár td, amit alapból nem tanácsos ma már senkinek sem ajánlani. Ilyen pl. Jagde100, Foch155, obj 268.
268 gyakorlatilag értelmét vesztette a nagy nerf óta. Nem is tudom, hogy most melyik az a tulajdonsága, ami miatt megérné kihúzni.
FOCH 155-öt szénné nerfelték. Amikor behozták akkor vadállat volt, csak sok lila tolta 3-as szakaszba, ezért nerfelte a WG. + áldotta a sors az "általános td nerf"-el is.
Jagde100-ra van aki azt mondja, hogy neki tetszik. Én nem látok benne semmi potenciált. Hatalmas profil, nem mobilis, nulla camo. Ágyú a legtöbb jagde100 tulaj szerint szór, sokáig szűkül, és sokszor lő track 0 dmg-t. Páncélja meg addig ér valamit, amíg át nem váltanak gold lőszerre.
Az új brit 10-es td gyakorlatilag vicc kategória szerintem. Nem tudom, kinek volt arra a td-re igénye.
WTE100 felejtős, mert le fogják cserélni.
Maradt ugye a 263, E3, E4.
E4-el az a baj, hogy páncélja csak papíron van, és a lövege is csak kielégítő.Páncélozottsághoz képest szerintem lomha.
E3 viszont a másik véglet. Kikúrt lassú, de nagyon jól páncélozott. Szintén csak kielégítő a lövege. E3-al az a baj, hogy a gyors csatákról totál lemarad. Okosabb játékosok könnyen kicselezik. Light, Med tankok meg csak a free damage-t látják benned.
Obj 263:
Ennél a td-nél a legjobb szerintem a páncélozottság, és a sebesség aránya. Van egy korrekt lövege, és fasza álcázási képessége. Egyszerűen nem szenved annyi negatívumtól, mint a többi 10-es td. Életképesebb lényegében. Kevés van belőle, ezért sokan nem ismerik. Fogalmuk sincs, hogy nehéz leforogni, vagy hogy hol kell lőni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...