Jelenleg 86 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 4 hónapja #121422 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

en a simara szavazok. nem ad annyi pluszt idobe a taras.

Közelharcban?:D Dehogynem:D Én csak közelharcoltam vele.

en sokszor maradok egyedul, es akkor inkabb sniperkedek, oda meg nekem jobb a nem taras agyu. Vagy epp kozeptavolrol futtabol, mert ott pontosabb. DPM harcot nem szoktam a t37el jatszani, mert megis csak light tank. Nekem kell az h. folyamatosan lojjek.

Nem az a lényeg hogy túléld, hanem sokat sebezzél:D

erre mit mondjak?:D
wn8 dmg whore?:D

Miért te mire mész, hogy hány ellenfelet tudsz megrammelni? Te ramwhore:D

ELC-vel ugy ramolni t8 heavyt h. tuleled:D ez a skill

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #121531 Írta: oregkoko
Megválaszolva: oregkoko

en a simara szavazok. nem ad annyi pluszt idobe a taras.

Közelharcban?:D Dehogynem:D Én csak közelharcoltam vele.

en sokszor maradok egyedul, es akkor inkabb sniperkedek, oda meg nekem jobb a nem taras agyu. Vagy epp kozeptavolrol futtabol, mert ott pontosabb. DPM harcot nem szoktam a t37el jatszani, mert megis csak light tank. Nekem kell az h. folyamatosan lojjek.

Nem az a lényeg hogy túléld, hanem sokat sebezzél:D

erre mit mondjak?:D
wn8 dmg whore?:D

Miért te mire mész, hogy hány ellenfelet tudsz megrammelni? Te ramwhore:D

ELC-vel ugy ramolni t8 heavyt h. tuleled:D ez a skill

Köszi az infókat, egyenlőre a tárassal megyek, bár meg szokott fordulni a fejemben, mikor magamra maradok és tölt 20 másodpercig, hogy de jó lenne a nem táras, de igazából nem vészes. Gyakorlom a szituációt, mikor mit lehet és mit nem.

10 éve 4 hónapja #121642 Írta: G0mb1
Megválaszolva: G0mb1
Kedvem szottyant egy kis Amerikai TD-hez, E3 jó lenne de az odavezető út, hát a T95 kicsit elriaszt, már nem olyan brutál mint hittem azt régen, viszont az E4 ága nem vészes, talán a proto sebessége. Szóval...E4 mennyire pattogós jelenleg? Gunnal szerintem nincs gondja, mobilitás mint egy Heavy-é. Érdemes visszavennem a T25/2-t? :D

10 éve 4 hónapja #121646 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Kedvem szottyant egy kis Amerikai TD-hez, E3 jó lenne de az odavezető út, hát a T95 kicsit elriaszt, már nem olyan brutál mint hittem azt régen, viszont az E4 ága nem vészes, talán a proto sebessége. Szóval...E4 mennyire pattogós jelenleg? Gunnal szerintem nincs gondja, mobilitás mint egy Heavy-é. Érdemes visszavennem a T25/2-t? :D

Inkább egy e4 jöjjön szembe velem mint az e3 :D

10 éve 4 hónapja #121648 Írta: G0mb1
Megválaszolva: G0mb1

Inkább egy e4 jöjjön szembe velem mint az e3 :D

Ezzel én is így vagyok, de inkább egyik se. :)

10 éve 4 hónapja #121728 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Obj 263 td-n kívül szerintem nincs értelme a többi 10-es td-nek jelenleg.

10 éve 4 hónapja #121740 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

Ezt kifejtenéd?

10 éve 4 hónapja #121741 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
Szerintem arra gondol, hogy a 263 jó camo-val, ágyúval, páncéllal és mobilitással bír, messze életképesebb mint a többi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo

10 éve 4 hónapja #121749 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Foch 155: halálra nerfelve (mobilitása talán még a jobbak közé tartozik, de se páncél, se normális ágyú)
JGE100: pontatlan ágyú, lassú, túl nagy és nyilvánvaló weakspotok
WTE100: vagy totál OP vagy totál szar. Jelenleg totál szar.
E4: lassú, nem túl jó páncél, elmegy ágyú
E3: még lassabb, de szemből egy erőd, elmegy ágyú
FV183: pontatlan, lassan céloz, HESH megbízhatatlan, de most legalább van páncélja
FV4005: wtfrly
Obj268: régen nagyon jó volt, de ez is elég beteg nerfhammert kapott

Obj263: gyors, szemből jól páncélozott, jó DPM, DE: nagy és nyitott, szar horizontális és vertikális kitéríthetőséggel. Ezekkel a hibáival együtt is jobb, mint a többi fent felsorolt.

10 éve 4 hónapja #121760 Írta: Hun_Mercenary

Szerintem arra gondol, hogy a 263 jó camo-val, ágyúval, páncéllal és mobilitással bír, messze életképesebb mint a többi.

Pontosan erre gondoltam. Na, meg arra amit Dodge is írt. Most telorol írok, de holnap kifejtem erről a véleményem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo

10 éve 4 hónapja #121826 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0
Ezt a tT49-et nem bírom letenni, ma lett meg vele az első csillag, második felé hajtok

10 éve 4 hónapja #121827 Írta: Hun_Mercenary

Ezt a tT49-et nem bírom letenni, ma lett meg vele az első csillag, második felé hajtok

Ja, ismerős érzés :dry: Nekem is T49 perverzióm van pár napja.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: siposbalint0

10 éve 4 hónapja #121832 Írta: Hun_Mercenary

Ezt kifejtenéd?

Van pár td, amit alapból nem tanácsos ma már senkinek sem ajánlani. Ilyen pl. Jagde100, Foch155, obj 268.
268 gyakorlatilag értelmét vesztette a nagy nerf óta. Nem is tudom, hogy most melyik az a tulajdonsága, ami miatt megérné kihúzni.
FOCH 155-öt szénné nerfelték. Amikor behozták akkor vadállat volt, csak sok lila tolta 3-as szakaszba, ezért nerfelte a WG. + áldotta a sors az "általános td nerf"-el is.
Jagde100-ra van aki azt mondja, hogy neki tetszik. Én nem látok benne semmi potenciált. Hatalmas profil, nem mobilis, nulla camo. Ágyú a legtöbb jagde100 tulaj szerint szór, sokáig szűkül, és sokszor lő track 0 dmg-t. Páncélja meg addig ér valamit, amíg át nem váltanak gold lőszerre.
Az új brit 10-es td gyakorlatilag vicc kategória szerintem. Nem tudom, kinek volt arra a td-re igénye.
WTE100 felejtős, mert le fogják cserélni.

Maradt ugye a 263, E3, E4.
E4-el az a baj, hogy páncélja csak papíron van, és a lövege is csak kielégítő.Páncélozottsághoz képest szerintem lomha.
E3 viszont a másik véglet. Kikúrt lassú, de nagyon jól páncélozott. Szintén csak kielégítő a lövege. E3-al az a baj, hogy a gyors csatákról totál lemarad. Okosabb játékosok könnyen kicselezik. Light, Med tankok meg csak a free damage-t látják benned.

Obj 263:
Ennél a td-nél a legjobb szerintem a páncélozottság, és a sebesség aránya. Van egy korrekt lövege, és fasza álcázási képessége. Egyszerűen nem szenved annyi negatívumtól, mint a többi 10-es td. Életképesebb lényegében. Kevés van belőle, ezért sokan nem ismerik. Fogalmuk sincs, hogy nehéz leforogni, vagy hogy hol kell lőni.

10 éve 4 hónapja #121838 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Ezt kifejtenéd?

Van pár td, amit alapból nem tanácsos ma már senkinek sem ajánlani. Ilyen pl. Jagde100, Foch155, obj 268.
268 gyakorlatilag értelmét vesztette a nagy nerf óta. Nem is tudom, hogy most melyik az a tulajdonsága, ami miatt megérné kihúzni.
FOCH 155-öt szénné nerfelték. Amikor behozták akkor vadállat volt, csak sok lila tolta 3-as szakaszba, ezért nerfelte a WG. + áldotta a sors az "általános td nerf"-el is.
Jagde100-ra van aki azt mondja, hogy neki tetszik. Én nem látok benne semmi potenciált. Hatalmas profil, nem mobilis, nulla camo. Ágyú a legtöbb jagde100 tulaj szerint szór, sokáig szűkül, és sokszor lő track 0 dmg-t. Páncélja meg addig ér valamit, amíg át nem váltanak gold lőszerre.
Az új brit 10-es td gyakorlatilag vicc kategória szerintem. Nem tudom, kinek volt arra a td-re igénye.

E4-el az a baj, hogy páncélja csak papíron van, és a lövege is csak kielégítő.Páncélozottsághoz képest szerintem lomha.
E3 viszont a másik véglet. Kikúrt lassú, de nagyon jól páncélozott. Szintén csak kielégítő a lövege. E3-al az a baj, hogy a gyors csatákról totál lemarad. Okosabb játékosok könnyen kicselezik. Light, Med tankok meg csak a free damage-t látják benned.

Obj 263:
Ennél a td-nél a legjobb szerintem a páncélozottság, és a sebesség aránya. Van egy korrekt lövege, és fasza álcázási képessége. Egyszerűen nem szenved annyi negatívumtól, mint a többi 10-es td. Életképesebb lényegében. Kevés van belőle, ezért sokan nem ismerik. Fogalmuk sincs, hogy nehéz leforogni, vagy hogy hol kell lőni.

Köszi a bővebb leírást, nem vagyok egy nagy td-s, max tier7-ig vannak td-im. Megyek a WT E100 felé, de lehet hogy megállok a kilencesnél, mert a null camo, hosszú újratöltés, és a lassúság nekem nem jön be, oroszokat nem húzok, az amcsit húzom és azt tervezem, hogy majd a protóból kihúzom a t28-at is (megspórolva 7 tiert). A jgpze100 ágánál megálltam a stug III-nál, mert azt imádom, és nem akarom elrontani (több mint egy éve meg van), első igazi kedvenc tankom volt, de még a noob időimben:D

10 éve 4 hónapja #121856 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

Ezt kifejtenéd?

Obj 263:

Köszönöm a választ.

Nagyjából hasonló a véleményünk. Mondjuk én nem látom semmi értelmét a TD játéknak amúgy sem. Nagyrészt terület megtagadásra van, ami a mostani meta játékban egyre kisebb szerepet kap. Másrészt nem igazán lehet kezdeményezni velük. Én kihúzom a réges régen elkezdett vonalakat, de újba nem kezdek. E4-em lesz, amivel azért el lehet trade-elgetni, de a világot nem váltja meg. Meg lesz egy jpzE100-am, mert csak. :D

Az E3 nem éri meg az oda vezető szenvedést, ugyan ez igaz az 263-ra is szerintem. Eddig nagyon szépen kimaradt a nerfekből, ha megússza a soron következő átütés nerfet is akkor viszont lehet érdemes lesz kihúzni.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 1 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 32 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.