V39-nek van egy nagyon pozitív tulajdonsága: Imádni fogod a következőt, pedig az se egy csúcs modell.
Tudom, és az 1948 is elég lassan szűkül, sokszor pontatlan.
De a tier 9 Foch !!!!
Amiatt megéri végigtolni!
(a TIER 10-RŐL direkt nem beszélek!!)
Szerintem is. Eddig a legrosszabb TD, amivel játszottam az ARL V39. Nem gondoltam, hogy a kukac jobban fog tetszeni(S35CA), de sokkal jobb volt. Remélem megéri a Foch-ért menni, mert ez az ág elég szenvedős eddig. Bár arra már rájöttem, hogy a V39-cel be kell állni leghátulra, mert elég nagyokat durrant (ha eltalálja a 105-tel az ellent mert nekem volt, hogy 100 méterről 4 alkalommal is mellé lőtt...)
S35 szerintem nagyon rendben van 1000 feletti átlagsebzés 67%-os winráta magáért beszél viszont az arl tényleg szenvedés kicsit azzal csak 900 valamennyi az átlag de azzal is lőttem már top gunt
Az ARL V39 tényleg egy borzalom volt. Emlékeim szerint az állandóan széteső és rohadt lassan szűkülő célkeresztjével kergetett ki a világból. Az Ac46 annyival volt "jobb" hogy annak már néha pattintott az eleje és volt némi camoja is. Talán csak a Sturer-t utáltam jobban...
Az arl v39 a 105 milissel egész gyorsan céloz, és még értelmeseket is sebez, csak néha kell bele gold. A 90 milis csak azért van rajta, hogy ne egy meggymagköpködő rettenettel kelljen a 7-est kezdeni. Jó sokat mentem a 90 milissel, de nem jó vele az arl. Sokkal jobb a 105-össel. Egész jókat mentem vele már a vége felé. 2x is összejött az ace tanker, és mindkettő a 105-össel. Egyperkes legényekkel kezdtem benne, 6. érzék, + álca, és igy el hallufon már nem láttak meg a tuloldalról bokor nélkül sem, addig, amig nem lőttem. Nem olyan rossz az álcája. 6. érzék nélkül viszont szenvedés az a gép. Jó, egyébként is szenvedés, de talán 1 perkes legénységgel és jó pálya esetén tud játszható lenni.
Amx 12t legénységgel kapcsolatban lenne kérdésem.
Parancsnoknak 6. érzéket adtam de a vezető és lövésznél mi lenne a jobb első skill? Vezetőnél inkább a gyorsaság manőverezés (kuplung égető vagy off road) lenne a célszerű? Vagy adjak mindkettőnek álcát első körben?
Bocsánat, hogy nem a "legénység skill" topicba írtam, csak úgy vettem észre, hogy járműves témáknál nagyobb a nyüzsgés, több tanács érkezik.
Parancsnoknak 6. érzéket adtam de a vezető és lövésznél mi lenne a jobb első skill? Vezetőnél inkább a gyorsaság manőverezés (kuplung égető vagy off road) lenne a célszerű? Vagy adjak mindkettőnek álcát első körben?
Bocsánat, hogy nem a "legénység skill" topicba írtam, csak úgy vettem észre, hogy járműves témáknál nagyobb a nyüzsgés, több tanács érkezik.
Segítséget előre is köszönöm!
Álcát nekik
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzervaUr
Szia Jacktor, és mindenki.
Légyszíves nézz utána az amx40 harckocsinak, mert negyon elírták a végsebességét, ami 50 km/h!!! Ez a jármű dombon lefelé hátszéllel is csak max:20km/h-ra! képes, nem többre.
Köszi.
A játékban feltüntetett végsebesség nem jelenti azt, hogy fixen el is éri a tank. Van jó pár tank, ami csak dombon lefelé éri el a feltüntetett végsebességet.
Viszont amx40-nél ez az érték, a fentebb említettek tudatában is elég "érdekes" . Én se értem el soha vele a "csúcssebességet" egyébként amx40-et szerintem lépd át free xp-ből, ha nem akarsz szenvedni azzal a fostömlővel.
Én átgondolnám, hogy mire is akarom használni, és hogy milyen felszerelés van a tankon. Ha felderítésre akarod használni (passzív felderítésre), akkor kell egy álcaháló, periszkóp, venti vagy távcső. Így adja magát, hogy álca skill kéne, mivel hatványozottan tudod növelni passzív spotolás közben az álcádat, ami a látótáv mellett a másik legfontosabb dolog. De ha inkább támogató játékot játszanál vele, akkor mindenképp úgy szereld fel a tankod, hogy mozgás közben a lehető legpontosabban tudj lövést leadni, minél gyorsabban űrítsd ki a tárat, a célzás ne tartson tovább mint a következő lövedék betöltése. Ha ez a támogató stílus jön be, akkor én a 6. érzék mellé raknék egy sima utazás skillt a sofőrre, és egy biztos kéz skill-t a lövészre. Amennyiben van lehetőség, akkor raknék a tankra egy stabilizátort is. Mivel így hatványozódik a 2 említett skill.
Én átgondolnám, hogy mire is akarom használni, és hogy milyen felszerelés van a tankon. Ha felderítésre akarod használni (passzív felderítésre), akkor kell egy álcaháló, periszkóp, venti vagy távcső. Így adja magát, hogy álca skill kéne, mivel hatványozottan tudod növelni passzív spotolás közben az álcádat, ami a látótáv mellett a másik legfontosabb dolog. De ha inkább támogató játékot játszanál vele, akkor mindenképp úgy szereld fel a tankod, hogy mozgás közben a lehető legpontosabban tudj lövést leadni, minél gyorsabban űrítsd ki a tárat, a célzás ne tartson tovább mint a következő lövedék betöltése. Ha ez a támogató stílus jön be, akkor én a 6. érzék mellé raknék egy sima utazás skillt a sofőrre, és egy biztos kéz skill-t a lövészre. Amennyiben van lehetőség, akkor raknék a tankra egy stabilizátort is. Mivel így hatványozódik a 2 említett skill.
Mivel ezt az ágat tervezném végigvinni (ami lesz egy pár hónap...), úgy gondolom, hogy nem a passzív spotolásra fektetném a nagyobb hangsúlyt. Ez a biztos kéz melyik skill? Mert így nincs a lövésznek. Stabilizátor pedig nincs a felszerelhető modulok között. Szellőzést raknék rá pl.
Az álca skill mozgás közben is működik, nem csak passzív spotnál hanem aktívnál is.
Következő pechnél elvileg lesz valami light buff, de jelenleg még mehetsz T10be ahol meg passzív spoton kívül nem sokat tudsz tenni a csata nagy részében.(mondjuk ha -1T lesz akkor sem vagy előbbre T9ben)
Igazából a sorrend a kérdés mert minden képesség rájuk fog kerülni, de sztem t6-7ben még nincs akkora tűzerejük hogy nagyon rusholhass szóval jobban jársz az álcával.
a 1390 már jó lerohanáshoz is de addigra meg úgyis meglesznek a pontosságot segítő skillek is.
Mivel ezt az ágat tervezném végigvinni (ami lesz egy pár hónap...), úgy gondolom, hogy nem a passzív spotolásra fektetném a nagyobb hangsúlyt. Ez a biztos kéz melyik skill? Mert így nincs a lövésznek. Stabilizátor pedig nincs a felszerelhető modulok között. Szellőzést raknék rá pl.
Nincs fenn nálam a WoT, nem tudom megnézni, hogy magyarul hogy van lefordítva. Angol nyelven Snap Shot skill kell a lövészre, sofőrre pedig Smooth Ride.
itt meg tudod nézni az említett skillek ikonját, így magyarul is meg fogod már találni a kép alapján: wiki.worldoftan...u/Crew
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...