Csata & pénz arányban a Jt88 a legjobb, tekintve, hogy azon van a legnagyobb szorzó. 2,5k sebzés és már ott vagy, hogy 100k kredit... Ez annak van kitalálva, aki megy vele napi 1-2 meccset aztán 'jóccakát, mert többet nem lehet bírni idegileg.
Ha normálisan játszanál (napi 10-20 meccs mondjuk) akkor azt mondanám, hogy FCM 50t, E-25, vagy PM10, igazából nem is éri meg szerintem mást venni, talán egyedül IS-6-ot a DPM meg a páncél miatt, a többi 8-as prém nagyon gyenge, már-már életképtelen.
Ott a Löwe...DPM machine, se mobilitás, se páncél, de legalább ég mint a zsír.
T34 benga nagy pen, de mintha egy tolószékes downkóros kisgyerek próbálna meg tekézni, úgy dobálja a lövedékeit. 3,4 sec célzással meg azzal a véletlenszerű szórásával valami siralmas amiket produkál.
2,3sec-es szűkülésektől is a szám szélét húzgálom, hát még ettől.
Múltkor nekiültem vele farmolni, végül eladtam, úgy gyorsabb és fájdalommentesebb összeszedni 2,4 millát...
SP megint egy elvetélt találmány, nagyon jó volt, az első 2-3 hónapban mikor bekerült, azóta nerfeltek rajta egy csomót, na meg pláne megtanulták az emberek, hogy merre is kéne lőni. Anno, ha láttad, hogy vérpistike az ellenfél rámentél és szimplán feltoltad az anyjába, most meg a legutolsó siema is belövi. Pláne, hogy 200-220 pen körül már viszik a hasát az esetek nagy többségében szóval most már célozni se kell.
amikor ...