Jelenleg 81 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 7 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 7 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 3 hete #65342 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Berakhatnának már egy normális prém medet végre, mert nagyon kezdi baxni a csőrömet a SP.
Amcsi-kína-orosz ága foglalkoztat, de oroszoknál semmi, kínai t-34-3-ról várom az infót mikor mit fognak rajta buffolni, meg marad az amcsi ág ahol a SP mellé sztem nem nagyon várhatunk mást azt meg nemtudom be merjem-e vállalni(tesztszerón kipróbálom de ott boldog boldogtalan golddal lő).

Illetve most az XP bónusz miatt már a Ram II is jó lehet legénységhúzásra szóval egy 50%os akciónál lehet befizetek rá, de kellene egy olyan is amivel pénzt tudok keresni.
Attól félek, hogy a végén megveszem a 112-t aztán jön egy pofás prém med én meg szívhatom a fogam :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 3 hete #65353 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Oroszoknál készülőben van több prémium medium is (T34-85, T-44, T-54 variánsok), angolok megkapják a 4202-t t8 prémiumnak.

Szóval kitartás, évek kérdése és lesz normális prémium med a játékban :^)

Amúgy ha mindenáron T8 prém mediumot akarsz, a FCM 50t-t a gyakorlatban mediumként játsszák.

11 éve 3 hete #65356 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Oroszoknál készülőben van több prémium medium is (T34-85, T-44, T-54 variánsok), angolok megkapják a 4202-t t8 prémiumnak.

Szóval kitartás, évek kérdése és lesz normális prémium med a játékban :^)

Amúgy ha mindenáron T8 prém mediumot akarsz, a FCM 50t-t a gyakorlatban mediumként játsszák.

Ez pontosan így van. Két helyre is szokták rangsorolni: average player és alatta (nem túl jó) good és fölötte( egy nagyon jó med)

11 éve 3 hete #65358 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
FCM-ben az zavar hogy nincs camója cserébe meg még böhöm nagy is.
De ha időm engedi ennek is adok egy esélyt tesztszerón mert egyéb tulajdonságai viszont szimpatikusak plusz az ág is tervben van a távoli jövőben.

11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete #65364 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
FCM Bazi jól keres, még vesztes meccsekben is.
Íme a két példa tegnapról, mert kellett a pénz a 121 megvételére, prém tankokat húztam...

Mondjuk mindkét csatában top voltam..

Mellékletek:

11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete #65492 Írta: Warthog
Megválaszolva: Warthog
Üdv! A tisztelt ársaságtól szeretnék tanácsot kérni. Prem. tank vásárlás előtt állok, ill. rászántam magam. T8 premium tankra sajnálom a pénzt. Annyira nem jók, cserébe drágák.Naponta viszonylag keveset játszok, tehát fontos lenne a jó kereset,mert hosszabb prem számla egyszerűen pénz kidobás lenne. Szóval maradt a T26E4, 122-44, Panther/M10, E25. Jelenleg csak a T26E4-be tudnék komolyabb legénységet beültetni (4 skill). Szinte csak med tankokkal játszok mostanában. Tehát a kérdés: melyiket érné meg megvennem? Melyik keres a legjobban? És a játékélmény se utolsó szempont :) Előre is köszönöm :)

11 éve 3 hete #65495 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
Csata & pénz arányban a Jt88 a legjobb, tekintve, hogy azon van a legnagyobb szorzó. 2,5k sebzés és már ott vagy, hogy 100k kredit... Ez annak van kitalálva, aki megy vele napi 1-2 meccset aztán 'jóccakát, mert többet nem lehet bírni idegileg.

Ha normálisan játszanál (napi 10-20 meccs mondjuk) akkor azt mondanám, hogy FCM 50t, E-25, vagy PM10, igazából nem is éri meg szerintem mást venni, talán egyedül IS-6-ot a DPM meg a páncél miatt, a többi 8-as prém nagyon gyenge, már-már életképtelen.

Ott a Löwe...DPM machine, se mobilitás, se páncél, de legalább ég mint a zsír.

T34 benga nagy pen, de mintha egy tolószékes downkóros kisgyerek próbálna meg tekézni, úgy dobálja a lövedékeit. 3,4 sec célzással meg azzal a véletlenszerű szórásával valami siralmas amiket produkál.
2,3sec-es szűkülésektől is a szám szélét húzgálom, hát még ettől.
Múltkor nekiültem vele farmolni, végül eladtam, úgy gyorsabb és fájdalommentesebb összeszedni 2,4 millát...

SP megint egy elvetélt találmány, nagyon jó volt, az első 2-3 hónapban mikor bekerült, azóta nerfeltek rajta egy csomót, na meg pláne megtanulták az emberek, hogy merre is kéne lőni. Anno, ha láttad, hogy vérpistike az ellenfél rámentél és szimplán feltoltad az anyjába, most meg a legutolsó siema is belövi. Pláne, hogy 200-220 pen körül már viszik a hasát az esetek nagy többségében szóval most már célozni se kell.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Warthog

11 éve 3 hete #65510 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Az FCM 50t nagyon jó, ha med játékos vagy, de nagyon kerüld az első vonalat, mert nagyon gyorsan véged. Ez a poke out shoot one, then back jellegű tank, nagyon jó snapshot képességgel. Rohadt nagy, no camo, viszont gyorsan tölt (6,47), és olyan medes.

Szerintem a Su-122-44 kimaradt, bár néha elég idegesítő tud lenni, ha nagyon előre mész és úgy is mellé.

Az E25 simán op, de tudni kell vele a weakspotokat (én csináltam vele 4.8K damaget T7-ben majd elfogyott a lőszer:D)

A PM10-et nem ismerem, de nem tudom hogy miért op, nekem simán mindig csak egy puha, szétlőhető tanknak tűnt:D

A JT 8.8 egy agyhalál, szerintem szabályosan játszhatatlan, főleg hogy most nerfelték a gundepressionjat -3 al (-5 re)...de tényleg sokat hoz

Ami még jó (lenne) a Type 59, de az meg csak simán nincs a boltban.

A t34-et annyira utáltam, hogy eladtam. Lassan tölt és TÉNYLEG SEMMIT nem talál el, állandóan földbe lőttem vele, idegesítően sután mozog (Lakevillen próbálj meg vele átmenni a kanyonon:D vicces lesz)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Warthog

11 éve 3 hete #65514 Írta: Tiger205_Bp
ODIN, a 112 kimaradt.
Ha rejted a alját, egy gyorsabb, keményebb tornyú IS6-od van (ugyebár) ugyanolyan fos löveggel.

SU-122-44 szintén jó, SU-100Y trollkodóknak bejön.
RAM II és Churchill III is jól farmol.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Warthog

11 éve 3 hete #65521 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
Type59 is life!

11 éve 3 hete #65527 Írta: dikkeszmen
Megválaszolva: dikkeszmen
112-vel nem lehet sideolni, lassabban tölt, nem hoz olyan jól pénzt, és lassabban forog a teste mint az is6nak, szóval is6 jobb vásár mint a 112

11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete #65530 Írta: Tiger205_Bp

112-vel nem lehet sideolni, lassabban tölt, nem hoz olyan jól pénzt, és lassabban forog a teste mint az is6nak, szóval is6 jobb vásár mint a 112

Nos, a teste ugyanúgy forog (26 fok) a tornya jobban (24 vs 26)
:whistle:
gun depression ugyanaz
A tűzgyorsaság 4,55 az 5,13 szemben, ez tényleg szar.

A keményebb torony viszont jó, ha tudod rejteni az alját.
Az arany lőszere sokkal komolyabb pen-t ad: 250 a 217 helyett
Lőszerkészlete másfélszeres!!! 45 vs 30
Tűz esélye kisebb,
sebessége nagyobb,
Látótávolsága + rádió távolság jelentősen nagyobb!

Ez áll szemben az IS6 üreges páncéljával és jobb tűzgyorsaságával.
A lövegek pontossága, szűkülése ugyanaz.

Megjegyzem, valahogy én is jobban bírtam eddig az Is6-ot, de mostanában a 112 is tetszik.
Viszont a héten két nap alatt 0-12 win rate volt, (5+7) ezért egy időre félretettem.
Volt ebben top sebzés 3800+ DMG mellett is, mindhiába...

11 éve 3 hete #65535 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
Meccset elvinni a hátán, meg funolni a 112 jobb, de pénz nem hoz annyit sajna. IS-6-al meg odaállsz és 9 secenként belopsz 400-at valakiből és reménykedsz, hogy nem adja vissza a pofont, közben pedig hülyére keresed magad. :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp

11 éve 2 hete #65547 Írta: kipeti
Megválaszolva: kipeti

Csata & pénz arányban a Jt88 a legjobb, tekintve, hogy azon van a legnagyobb szorzó. 2,5k sebzés és már ott vagy, hogy 100k kredit... Ez annak van kitalálva, aki megy vele napi 1-2 meccset aztán 'jóccakát, mert többet nem lehet bírni idegileg.

Ha normálisan játszanál (napi 10-20 meccs mondjuk) akkor azt mondanám, hogy FCM 50t, E-25, vagy PM10, igazából nem is éri meg szerintem mást venni, talán egyedül IS-6-ot a DPM meg a páncél miatt, a többi 8-as prém nagyon gyenge, már-már életképtelen.

T34 benga nagy pen, de mintha egy tolószékes downkóros kisgyerek próbálna meg tekézni, úgy dobálja a lövedékeit. 3,4 sec célzással meg azzal a véletlenszerű szórásával valami siralmas amiket produkál.
2,3sec-es szűkülésektől is a szám szélét húzgálom, hát még ettől.
Múltkor nekiültem vele farmolni, végül eladtam, úgy gyorsabb és fájdalommentesebb összeszedni 2,4 millát...

SP megint egy elvetélt találmány, nagyon jó volt, az első 2-3 hónapban mikor bekerült, azóta nerfeltek rajta egy csomót, na meg pláne megtanulták az emberek, hogy merre is kéne lőni. Anno, ha láttad, hogy vérpistike az ellenfél rámentél és szimplán feltoltad az anyjába, most meg a legutolsó siema is belövi. Pláne, hogy 200-220 pen körül már viszik a hasát az esetek nagy többségében szóval most már célozni se kell.

csak annyit az sp-vel még mindíg lehet tornyozni óvatosan akkor még elég ütős de jól mondtad mivel már mindenki ismeri nem olyan kegyetlen mint anno a régi szép időkben visznot az árát nem éri meg

11 éve 2 hete #65552 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

A Löwe-t nem próbálta valaki a tesztszerveren? Mivel azt ígérik, hogy a váltót elölről érő találatok nem okoznak a jövőben tűzet Tier8 felett, kíváncsi lennék, ez érezhető-e a Löwe esetében?

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 20 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 8 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Balazs159 profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: Balazs159
    • 6 órája 11 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 16 órája 36 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 2 napja 27 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.