Jelenleg 70 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 14 perccel ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 15 perccel ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 3 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 23 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja #79452 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Nagyképűség ON
F3rmi, mert még nem játszottunk egymás ellen! :P
Nagyképűség OFF

Én pont azért (is) szeretem az FCM-et, mert sokan lenézik és könnyű prédának tartják, ami azért is alakulhatott ki, mert sokan nem tudnak vele játszani. Így nem csak kreditet és legyénségi skillt hoz élvezetes játékkal, hanem még akár statot is lehet vele húzni. Ja és én még túl jó sem vagyok az FCM-mel... egy igazi profi sztem 2500 sebzés és 2-3 frag alatt nem is játszik vele, ami meg már 3000-3500+ WN8, plusz ilyen sebzés mellett a profit önmagában 70-80k csatánként.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #79453 Írta: Flashpointer
Megválaszolva: Flashpointer
Amikor IS6-ban ülve meglátod hogy az ellenfélnél E75 a top heavy az érzés megfizethetetlen........minden másra ott a mastercard :silly: :lol:
Szerintem az FCM mozgékonysága miatt jobban tudsz a kialakult helyzetekre reagálni,a páncélra alapozni meg a mostani aranyesős időjárás mellett.....hát nem igazán bölcs dolog!
112 nem volt de a kinai tankok 0 gundep.-je engem az őrületbe kerget .
Főleg hogy a WG háza körül az a trendi hogy vagy dombot vagy sziklát rakunk mindenhova,lehetőleg indokolatlan mennyiségben,meg pár házat és kész a map!

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79459 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

A 112 prémium lőszere epic. Ez hogyan járul hozzá a pénztermeléshez? Igazából viszi. Az ágyúja pocsék, sebzésben semmi extra, alacsony DPM, igazából a front páncéljáért eladta az életét ez a tank:D Nekem ez a bajom vele, Akkor inkább az IS6, vagy nem kell prém, ott az IS3, 110.

Az a baj, hogy nagyon kevesen szeretik a 112-t az unicumok meg egyenesen utálják. Régebben gondolkodtam rajta én is, de a gond az, hogy nekem ha valami nem illik a játékomba, na az az alacsony átütés, mert őrületbe kerget, mikor a jó helyre célzott, de rossz helyre menő lövés lepattan. Ráadásul MINDEN prémium lényege a pénz és a kredit termelés. Ha nem sebzel, nincs kredit, egyszerű...Ha nem ütöd át, nincs pénz, ha golddal ütöd át akkor meg azért. Ez a fő gond. Nekem bejön a kínai ág, de egyszerűen túl drága, hogy megvegyem legénység képzésre. Főleg úgy, hogy megvan a 110 is.

10 éve 10 hónapja #79461 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda

112-nek ugyan annyi a gundepje mint az IS-6-nak.

10 éve 10 hónapja #79462 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
FCM szerintem igazából a 2k wn8 feletti emberkéknek szól főleg. Nagyon meg kell gondolni vele, hogy mit csinálsz, mert nem egy elnéző jószág.
Én csipázom, mert minden megvan benne, ami szerintem egy jó tankhoz kell:
-Mobilitás
-Látótáv
-10° csőlehajlás
-DPM
-pontosság & alacsony menet közbeni szórás

Ezzel szemben csak két rossz van benne: a mérete és a "páncélja".
Nálam ő az elsődleges farm tank, de inkább funolni szoktam vele, mintsem tudatosan farmolni.

10 éve 10 hónapja #79463 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Nagyon jó összefoglaló!
Szerintem ha megvan 2 creditfarmoló tankod, akkor aszerint válassz, hogy melyik vonalat akarod húzni mivel a creditfarm mellett a legénység húzás is fontos eleme a prémiumnak (ezt most erősítették is). Én a Löwe-t a német heavy vonalak miatt vettem és nem bántam meg. Ami miatt szoktam szívni, hogy felgyorsult a játék, sok light, medium, és gyors heavy jött be. Ha rossz irányba indulok el, akkor utánna már nincs időm besegíteni máshol vagy nem tudok visszavonulni. Esetleg ott ragadhatok nyílt terepen. Ilyenkor rá vagyok kényszerítve, hogy tartsam a vonalat - sokszor egyedül - és túlélésem azon múlik, hogy lerohan-e az ellenfél.
SU-t is szeretem, de ott az RNG nagyon számít, ha sikerül pattintanod pár nagy lövést, akkor szép meccseket lehet csinálni. Viszont kezemben sír a gold lőszerért néha, ilyenkor el kell döntenem, hogy inkább keresni, vagy nyerni akarok vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 10 hónapja #79464 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Nekem azért tetszhet? :dry: Sokan lenézik, de noobnak (mint jómagam) jó azért. :S

A 112 prémium lőszere epic. Ez hogyan járul hozzá a pénztermeléshez? Igazából viszi. Az ágyúja pocsék, sebzésben semmi extra, alacsony DPM, igazából a front páncéljáért eladta az életét ez a tank:D Nekem ez a bajom vele, Akkor inkább az IS6, vagy nem kell prém, ott az IS3, 110.

Az a baj, hogy nagyon kevesen szeretik a 112-t az unicumok meg egyenesen utálják. Régebben gondolkodtam rajta én is, de a gond az, hogy nekem ha valami nem illik a játékomba, na az az alacsony átütés, mert őrületbe kerget, mikor a jó helyre célzott, de rossz helyre menő lövés lepattan. Ráadásul MINDEN prémium lényege a pénz és a kredit termelés. Ha nem sebzel, nincs kredit, egyszerű...Ha nem ütöd át, nincs pénz, ha golddal ütöd át akkor meg azért. Ez a fő gond. Nekem bejön a kínai ág, de egyszerűen túl drága, hogy megvegyem legénység képzésre. Főleg úgy, hogy megvan a 110 is.

10 éve 10 hónapja #79465 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Meglepődve olvasom a Löwés tapasztalatokat. :huh:
Bee még külön írja is és most Ergil se panaszkodik a torony miatt. :S

Én ha látok egy Löwét és a teste kicsit be van forgatva és/vagy a hasát nem tudom lőni, rögtön a tornyát célzom (és nem feltétlenül a kupakot) a lövegpajzs mellett bármit. Még nagy távolságból is rendszeresen beadja a sebzést.

Nekem nincs, de eszembe nem jutna bátor hulldown taktikát játszani - meg úgy általában bármilyen bátor játékot a Löwével. De ahogy Ergil is írja, a sebessége annyira gáz, hogy ez a veszély engem nem fog mostanában fenyegetni! B)

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79466 Írta: juliska
Megválaszolva: juliska
EZz most német vagy nem német??

Phanter/m10
Mellékletek:

10 éve 10 hónapja #79467 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Zsákmányolt remek alépítményre gányolt felépítmény.

10 éve 10 hónapja #79468 Írta: Lio_Nekka
Megválaszolva: Lio_Nekka
Löwe: nekem nincs, de sem mint csapattárs, sem mint ellenfél nem vagyok nagy véleménnyel róla. Előbbi esetben még nemigen volt hasznos a csapatban (feltehetően sok noob veszi, mer' "német, meg jól néz ki") - igaz, általában előremásztak vele a frontvonalba, ahol hamar elvéreztek. Ellenfélként meg nemigen pattantam róla - persze leginkább nem is a tornyot lőttem. Szvsz kb. annyit tud és ér, mint a Tigris 1, csak erősebb rajta az ágyú. Nagyon sok gyakorlással - meg fullos legénységgel - talán jól használható. Én max. akkor venném meg, ha ingyen adnák :) (vagy küldetés jutalmaként)

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79469 Írta: Lio_Nekka
Megválaszolva: Lio_Nekka
Német az, csak az user lecserélte az emblémát amerikaira - anno is így próbálták álcázni (khm, khm, mint az közismert. (by Safranek)).

10 éve 10 hónapja #79470 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

el kell döntenem, hogy inkább keresni, vagy nyerni akarok vele.

Igazságod vagyon, Nálad a pont!

10 éve 10 hónapja #79471 Írta: K1llMask
Megválaszolva: K1llMask
Minden prém tank lövege gyengébb mit a normál tankoké ! ha pénzt akarsz akkor tanulj meg célozni a gyenge pontokra ! Aki goldal lő az vagy anyira béna hogy nem tud célozni vagy prémium előfizető de a legsüröb a kettő kombinációja nem tud célozni és prémium előfizető ! aki tud célozni annak nem kell prémium fiók mert ösze tudja hozni a Plusz kreditet ! Amásik dolog oylan nincs gogy egy csatában nem lehet semmit csinálni egy adot járművel mert ahova bedob random csapatba egy bizonyos tankkal azzal minden ellenfelet meg lehet sebezni !!!! CÉLOZNI KEL A GYENGE PONTOKRA Pl: hogy idióta epic játékosok felelőtlenűl köpködik a goold löszert és sirnak a topikokban hogy szar a prém tank nem lehet keresni vele.... Hát igy jártatok Mr Epikek ! megkéne tanulni célozni !!!

10 éve 10 hónapja #79473 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Főleg hogy a WG háza körül az a trendi hogy vagy dombot vagy sziklát rakunk mindenhova,lehetőleg indokolatlan mennyiségben,meg pár házat és kész a map!

nem volt bizony!
idézem ODIN elemzését!
"Egy meglepő dolog kínai létére a "jó" csőlehajlása, ami 6°. Nem sok, de legalább a vakondtúrások nem teszik tönkre az életünket most az egyszer..."

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 13 órája 24 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 1 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 9 órája 37 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 8 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 5 napja 27 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.