Jelenleg 227 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Dühöngjünk #2 (16+)

3 éve 7 hónapja - 3 éve 7 hónapja #305123 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

Hali! Nem olyan rég beléptem egy klánba. Évek óta nem voltam sehol.. Mondom megnézzük mit tud jelenleg a téma.. Mivel aki irt azt mondta nincs kötelezettség + minden nap megy a booster.. Úgy voltam vele hogy xp vagy kredit booster az zsir volna. Ès itt jön a lényeg.. Addig a pontig amig nem aktiválják a köreim 2/3 a win. Miután aktiválják max 1/3 ad. Ez olyan szinten hogy a gépekkel amikkel tolom és szeretem 58-56% winröl a stat 50-53% ra esett le. Videókat szoktam nézni. És az 1ik ben valaki több csata végén megnézte az ö csapatát ès az ellent hogy kinek mennyi  % a gyözelmi rátája. Sorozatban gyengébb volt a csapata stat alapján.. Mondom poénból csekkolom. Booster mellett 44-49% wr es embereket kapok.. (Ès nem 2 3 csatáról beszélek.. ) Az enemyben legalább 7 darab 50 ès 50+ % os ember van vegyesen. Valaki tapasztalt hasonlóan érdekes MM et akár klán akár saját boosterrel? Nagyon kiváncsi vagyok. 

Booster nélkül is tapasztalom, hogy egyre több a 44-45%-os játékos. Személyes tapasztalatom szerint ahhoz már direkt ki kell cseszni a csapattal, hogy ilyen winrate-je legyen valakinek. Sokszor nem is a játék hiányos ismeretére vezethető vissza náluk, hanem egyszerű emberi g*ciségre. Na ez zavar a legjobban, hogy az ilyen direkt trollkodókat nem takarítják el. Mert ha direkt úszol egyet az elején lökdödös a csapattársat stb. az könnyen bizonyítható és bannolhatnak, de akikről beszélek változatosabb kicseszést művelnek. Pl beáll a jó sniper helyre, és amikor spotolsz nem csinál semmit, aztán privátba röhög az arcodba stb. Az ilyenek miatt nem lacafacáznék, és aki nagyon lemegy egy szint alá, annak csinálnék külön ligát, és ott játszanak az ilyenek egymással. És ezt nem lila unikum gőgből mondom, de, ha ez marad, a nagy többségnek egyre csak kisebbedik a winrate ezek miatt. onnantól meg elveszti az értelmét, mint mérőszám.
Téma zárolva.
3 éve 7 hónapja #305124 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

Most este beléptem és azt vettem észre, hogy érdekes módon két sorban állnak a tankjaim a garázsban és van egy csomó kreditem.
A raktárban volt két turbóm, 300/300k kredit értékben, ami nincs már ott.
Lehet más is hiányzik...
(én nem nyúltam semmihez)
Mindezek után hármat csatáztam és az eredmény:
1:15 , 1:15 ,  4:15...

Mi történt???

Jobban átnézve:
volt majdnem 500 aranyam, mit még a kezdeteknél kaptam, ebből 1 maradt, volt kb. 21 ezer szabad xp-m és kb. 3000 maradt, valamint feltűnt egy új tank, egy VII. ebr a garázsban, egyébként egy darab francia tankom sincs, leszámítva két prémiumot.
Hmm...

Annó mikor Wowoztam, egyik este haverommal összeültünk piálni. Én jóval többet ittam mint ő, ennek meg is lett a hatása. Illuminált állapotban belogoltunk és az addigi restó (healer) druidámat át-talentoltam maci (tank) druidnak, úgy hogy tankos gearem nem volt, előzőleg soha nem is tankoltam vele és a resto geart gemeltem be full staminára (hp). Másnap délután mikor fellogoltam, a fejem ugyan fájt, de persze nem emlékeztem semmire az előző este történéseiből, aztán haver meséli, hogy még dungeon-özni is elmentünk így, de valamiért kickeltek minket... 

Ja, szóval van hogy az alkohol, vagy egy nem annyira kedves régi ismerős, akinek egykoron megadtad az accod, esetleg egy gonosz ex-barátnő, vagy ha családos vagy egy kíváncsi kisgyerek áll az ilyen dolgok mögött. Nem árt telószámot rendelni az accounthoz és bekapcsolni a kétlépcsős hitelesítést.

Érdekes felvetések, de most inkább másra gyanakszom.
Lehet inkább valaki viccelődött, finoman fogalmazva...
A jelszavam nem volt túl bonyolult, nem hittem volna, hogy az én accom érdekel bárkit is.
(egyébként eltűnt az oho)
Hmm...
Ezzel a 7-es ebr-el még ment is kettőt.
Nem terveztem francia tankot, már jó párnak megvan az összes tervrajza is.
Ha már így alakult, akkor megnézem, hátha lehet esetleg használni a stug kampányban, még 2 küldetés hiányzik.
Lehet segíteni akart így az illető?
Hmm...

Szerintem Tyler tudja, és te is. :)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor
Téma zárolva.
3 éve 7 hónapja #305133 Írta: Blackmoon
Megválaszolva: Blackmoon
Megint vicces kedvében volt a küldetésekért felelős csóka a WG-nél.... Mai bonusz küldetés: " Nyerj meg 4, Négy, NÉGY!!!!!!! csatát!" Mégis, hogy a f@szomba????? Nem megy! 
Téma zárolva.
3 éve 7 hónapja - 3 éve 7 hónapja #305158 Írta: tybur0n
Megválaszolva: tybur0n

Meglett a nyerj egy csatat napi küldetés!  
ja nem.4-et kell

Mellékletek:
Téma zárolva.
3 éve 7 hónapja #305160 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Blackmoon, tybur0n:
www.wotinfo.hu/...302182
Téma zárolva.
3 éve 7 hónapja #305163 Írta: Blackmoon
Megválaszolva: Blackmoon

Blackmoon, tybur0n:
www.wotinfo.hu/...302182

Köszi, de 19 csata után még egy kellett volna, de átpörgettem inkább a pics..ba! :-) 
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305243 Írta: Sweetpoison
Megválaszolva: Sweetpoison

Néha már kezdek morcos lenni, miféle elbánásban részesítenek...

A bokorban is meglátnak, ha lövök, míg a tengerparton rohamozókat, több lövésük után sem láthatom...

A TOG a lövés utáni álcájáról híres, erre érdemes építeni! Lehet, hogy segítene a dologban, ha sikerülne értelmezned a kis térképen látható koncentrikus körök jelentését.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305244 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Az a baj, ezt így sem fogja érteni.

Szóval kedves Bagó.
Először is nem tudom mit vártál egy TOG-tól a bokorban. kb. 3x akkora mint a bokor, szóval lövés után úgy fogsz világítani mint a karácsonyfa.
Másodszor én megvallom, nekem nincs meg a TOG, és nem tudom itt mit csináltam volna (valószínűleg belemegyek a vízbe egyenesen :) ), de az biztos, hogy nem a ritkán használható TD helyen várom a csodát. Ugyanis az a hely akkor használható, ha tolják a partot a dombot, és te TOPTIER tankként nyugodtan tolhattad volna akármelyik oldalt.
Lehetőleg azt ahol van támogatásod.

Negyedszer és utoljára, javaslom tanulmányozd át az álcázás fogalmát (emlékszem valaki belinkelte már neked a "felderítés" álcázás" videókat.) különösen az alábbi fogalmakkal kapcsolatban:
1. a saját tankod álcája, lövés előtt álló helyzetben, lövés után, mitől módosul, és mennyire...
2. az álcázást módosító tényezők:
a:) bokor, fa, mikor és miért mennyi
b:) az ellenség látótávja hogyan hat a te álcaképességedre tankosztály függvényében
c:) a te látótávod hogyan módosul az ellenség álcaképessége függvényében (láthatatlan tankok stb)

Ha mindezt átolvasod csak 1x, és megragad benned mondjuk a fele, már akkor em kérdeznél ilyeneket.
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305250 Írta: Sweetpoison

Látom arra hegyezitek ki a témát, hogy miért láttak meg engem?Jó nem bújtatott el a bokor, oké.Amúgy hiába top tier, ha 6 ágyú van a pályán és ugye a tog lassú, nincs páncélzata, viszont jól lehet olykor lőni vele, azért próbáltam a bokrot.Ami jobban érdekelne, hogy miért nem láttam a churchillt na meg a  t150-t?Noha már akkor érzékeltem, mikor még a hegyoldal takarta őket és mikor kijöttek a strandra, semmi fedezékük nem volt, közelebb is voltak, lőttek is jó párat,mégsem láthattam semmit.

Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!

Azért láttad őket takarásban, mert más derítette fel őket, a látótávodban benne voltak, de a te felderítési távolságodon kívül. Amikor kimentek a partra, takarásban voltak, a társaid sem látták őket, ennyi. Tanulgasd a csata mechanizmusokat! Akkor nem fogsz olyan hülyeségeket írni, hogy nem hagy neked a játék dolgokat. "sem láthatom" ; "mégsem láthattam"...-.-" Minden eddigi "nem hagy a játék" felvetésednél kiderült eddig, hogy a te tudatlanságod áll a dolog hátterében.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, harakiri, System
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305251 Írta: Mikroby
Nem fogom elmagyarázni az egész hóbelevancot, ime egy cikk róla:
Láthatósági rendszer és felderítés
Tanulmányozd a mellékelt ábrán a körök miértjét, és ennyi.

Mellékletek:
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja #305253 Írta: Mikroby
Oké, megpróbálom GYP-s szinten.
Spoton van a tank = láthatod a tankot.
Spoton vagy=látnak téged.
Legnagyobb kör= látod a tankot, ha spoton van
Középső kör= spotolhatod a tankot, és láthatod, ha a körülmények engedik
Legkisebb kör= spotolhatod a tankot, és láthatod ha a körülmények engedik.

Milyen körülmények?
Mikor látsz valakit?
Te látótávolságod - ellenfél álcaértéke (lőtt, nem lőtt, light, nem light, bokorban van (milyen bokorban milyen fa mögött) stb)
Akkor látsz valakit, ha spotoltad te vagy más.
Mikor látnak téged?
Ha spoton vagy, vagyis ha 1 db tank spoton tart, akkor 20 tank szarrálőhet annélkül hogy látnád őket.

Mivel egy mednek összességében és általában nagyobb a látótávja mint mondjuk egy heavynek, ezért 3 med simán szétszed látótávon kívülről, ezért fontos a tanktípus is.

Többieknek:
Persze vannak olyan tényezők, amik ezt az egészet megvariálják, ezekbe nem mentem bele, mert nem akartam bonyolítani a dolgot, hisz így sem érti. Az egyszerűsítés miatt esetleg lesarkítottam dolgokat, mert nem vagyok elég precíz, hogy annyit magyarázzak.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri, System
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305254 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, fabyzol3, Slandyke, harakiri, Bulcsu
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305257 Írta: Sweetpoison

Kész káosz ez a spotrendszer, kezelhetnéd a kitalálóját is...

A káosz nem a spotrendszerben van, hanem a fejedben. Az azért durva, hogy letoltál 20 ezer csatát úgy, hogy fingod nem volt a játék mechanikájáról. Spotrendszer, álcázás, átütés, felszerelések, fogyócikkek...csak néhány elem, amelyről az utóbbi néhány hónapban kiderült, hogy nem ismered.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri, System
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305261 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
Csak a kommentek miatt vagyok itt :-D 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, Tankpeti, harakiri
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja #305262 Írta: Mikroby
Bagó:
Én nagyon türelmes vagyok, de te nagyon reménytelen vagy.
Olvasom itt a hónapok óta elkövetett írásaidat, és így fél év után megint visszajutottunk oda ahol elkezdtük.
(Emelem kezem és távozok)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, harakiri, bagó.bagó, System
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.