Az a baj, ezt így sem fogja érteni.
Szóval kedves Bagó.
Először is nem tudom mit vártál egy TOG-tól a bokorban. kb. 3x akkora mint a bokor, szóval lövés után úgy fogsz világítani mint a karácsonyfa.
Másodszor én megvallom, nekem nincs meg a TOG, és nem tudom itt mit csináltam volna (valószínűleg belemegyek a vízbe egyenesen

), de az biztos, hogy nem a ritkán használható TD helyen várom a csodát. Ugyanis az a hely akkor használható, ha tolják a partot a dombot, és te TOPTIER tankként nyugodtan tolhattad volna akármelyik oldalt.
Lehetőleg azt ahol van támogatásod.
Negyedszer és utoljára, javaslom tanulmányozd át az álcázás fogalmát (emlékszem valaki belinkelte már neked a "felderítés" álcázás" videókat.) különösen az alábbi fogalmakkal kapcsolatban:
1. a saját tankod álcája, lövés előtt álló helyzetben, lövés után, mitől módosul, és mennyire...
2. az álcázást módosító tényezők:
a:) bokor, fa, mikor és miért mennyi
b:) az ellenség látótávja hogyan hat a te álcaképességedre tankosztály függvényében
c:) a te látótávod hogyan módosul az ellenség álcaképessége függvényében (láthatatlan tankok stb)
Ha mindezt átolvasod csak 1x, és megragad benned mondjuk a fele, már akkor em kérdeznél ilyeneket.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...