Jelenleg 209 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Dühöngjünk #2 (16+)

3 éve 6 hónapja #305518 Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Sziasztok !
Feltettem ide egy számomra dühítő csatát.  ( itt majd biztos mekkora béna vagyok. hogy lehet ennyi csatával így játszani stb. ) A lényeg viszont a T110E4-es játékos felháborító viselkedése a csatában. 
Jó lenne tudni mi a görcs baja volt. De ezt csak ő tudja szerintem. 
Mindenesetre ment a supportnak. Remélem ő is bannolást kap. 

Melléklet:

Fájlnév: replay_las...otreplay
Fájlméret:1,381 KB
Mellékletek:
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305524 Írta: szocsika
Megválaszolva: szocsika
Minden második nap belefutok egy ilyen idiótába. Vagy az a problémája, hogy Te az "Ő helyén" vagy, a másik jellemző indok az pedig, hogy Te nem a tankod kategóriájának megfelelően játszol. A pontagyával legtöbbször az ilyen nyomorult azt sem fogja fel, hogy nem csak a Te és az Ő játékát teszi tönkre hanem általában az egész csapat ezt megszívja. A héten toltak ki így sarok mögül az ellenség elé és löktek le szikláról, mert csak.

Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja #305527 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Minden második nap belefutok egy ilyen idiótába. Vagy az a problémája, hogy Te az "Ő helyén" vagy, a másik jellemző indok az pedig, hogy Te nem a tankod kategóriájának megfelelően játszol. A pontagyával legtöbbször az ilyen nyomorult azt sem fogja fel, hogy nem csak a Te és az Ő játékát teszi tönkre hanem általában az egész csapat ezt megszívja. A héten toltak ki így sarok mögül az ellenség elé és löktek le szikláról, mert csak.

Minden második nap kitolnak valahonnan? Nem gondoltál még arra, hogy nálad lehet a probléma? Ha td-zek én is ki szoktam tolni a bozótból a light-okat, meg med-eket, akik td-nek képzelik magukat. És ha emiatt a delikvens rosszul érzi magát, esetleg abbahagyja a játékot, mert két naponta a saját csapata nyírja ki, hát bóóódogság....:)

Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja #305535 Írta: allinmax
Megválaszolva: allinmax
Annyira, de annyira toleráns embernek mondanak engem ismeretségi körben hogy az ritkaság, de egyszerűen nem tudok tovább betű nélkül elmenni már a sok shitpostod mellett. Csatlakozom azon fórumtársak népes táborához akik rohadtul örülnének ha eltűnnél innen.
A kérdésedre a válasz rohadt egyszerű, de még egy földigiliszta is előbb fogja megérteni mint Te, ezért nem is erőlködöm leírni csak annyit hogy a válasz a kérdésedbe van. Ha csak 3-4 segítő tanácsot fogadtál volna meg, NETÁN lenne vajmi fogalmad a játék mechanizmusról  és nem a saját faszságodat magyarázod akkor már ezt sem kérdezted volna meg. Fogalmatlan, tanulásra képtelen vagy ami a játékot illeti. Rabolod a saját, és azon fórumtársak idejét akik válaszolnak neked feleslegesen. Tegyél meg egy szivességet, húzz el a ferde fenébe és élvezd úgy a játékot ahogy neked tetszik, de rohadtul elegünk van már belőled.

Köszi.  (Remélem elég szofisztikált voltam)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, System, pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305536 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Ha td-zek én is ki szoktam tolni a bozótból a light-okat, meg med-eket, akik td-nek képzelik magukat

Akkor ezek szerint Te vagy az egyik ilyen f@szfej akinek ez a mániája. Gratulálok, a logikád kikezdhetetlen...

Igen, én vagyok az egyik ilyen f@szfej. A játéknak vannak hibái, vannak akik az MM-et szídják, mert nem tudnak +2 tier-ben érvényesülni. Mások az RNG-t, mert tuti az tehet a bénaságukról. De a legnagyobb hibája a játéknak az, hogy rengeteg nyomorult gyökér szokott rá a wot-ra. A csapat egyetlen light-ja a bázis melletti bokorban ül és azt mondja ő onnan spot-ol, a másik top heavy-vel a TD mellett gubbaszt a bozótban, a harmadik meg med-el TD-t játszik, úgy hogy a light-unk már megdöglött az első percben, a csapat vak mint a szar, de őfelsége a háttérből TD-zik a med-el. És ha szólni mersz az ilyen nyomiknak, akkor az a válasz, hogy ne mondja már meg neki senki, hogy mit csináljon, senkinek semmi köze hozzá. Mindezt egy elvileg "csapat" játékban. Ezért szar ez a játék. Tehát ha valaki úgy gondolja, hogy neki joga van a light-al a red line-on buziskodni, akkor nekem is jogom van azt csinálni amit akarok, például az ilyen nyomikat lelökdösni, kitolni, mögé állni, hogy ne tudjon visszavonulni, egyszer csak elmegy a kedvük a játéktól.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305538 Írta: Sweetpoison
Megválaszolva: Sweetpoison

Annyira, de annyira toleráns embernek mondanak engem ismeretségi körben hogy az ritkaság, de egyszerűen nem tudok tovább betű nélkül elmenni már a sok shitpostod mellett. Csatlakozom azon fórumtársak népes táborához akik rohadtul örülnének ha eltűnnél innen.
A kérdésedre a válasz rohadt egyszerű, de még egy földigiliszta is előbb fogja megérteni mint Te, ezért nem is erőlködöm leírni csak annyit hogy a válasz a kérdésedbe van. Ha csak 3-4 segítő tanácsot fogadtál volna meg, NETÁN lenne vajmi fogalmad a játék mechanizmusról  és nem a saját faszságodat magyarázod akkor már ezt sem kérdezted volna meg. Fogalmatlan, tanulásra képtelen vagy ami a játékot illeti. Rabolod a saját, és azon fórumtársak idejét akik válaszolnak neked feleslegesen. Tegyél meg egy szivességet, húzz el a ferde fenébe és élvezd úgy a játékot ahogy neked tetszik, de rohadtul elegünk van már belőled.

Köszi.  (Remélem elég szofisztikált voltam)

Persze, hogy az apcr néha pattog, de ott van még az RNG is, amit kihagytál.
Van szebb annál, ha egy dühöngésre, dühöngő válasz érkezik és mindez a dühöngőben?

A toleranciát meg inkább hagyjuk, mert arról más jut eszünkbe...
Nini, én is többek nevében beszéltem...

Szia...

Te agyatlan, nézd már meg a tanks.gg-n azt a pontot, amit eltaláltál! 0% az esély az átütésre...lőszertípustól függetlenül. Annyira gáz vagy, hogy hihetetlen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, System, pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja #305540 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

worldoftanks.co...-0322/

NA már változtatnak az ilyen kihágások kezelésén, ha beválik, akkor valószínűleg érkezik hozzánk is; remélhetőleg nem sokáig lesznek a játékban az ilyen lökdösődők, sarokból önjelölt nagy szakértők (majd megfulladók). ; ) Engem is, ahogy kivétel nélkül mindenkit megtalálnak az ilyen játékosok, amiatt nem kell aggódni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulcsu
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja #305541 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina

Ezzel legyél egy kicsit óvatosabb, okos botok ezek, sírni tudnak meg árulkodni a Wg felé, aztán te kapsz 2 hét pihit "Unsportsmanlike Conduct"-ért. És hiába érzed magadénak az igazságot, a wg pont le fogja kakizni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305545 Írta: Sweetpoison

Elnézve a tanks.gg (amit megnéztem egyébként a legelső kép előtt is), látszik, hogy nagy az esély átütésre mindkét verzióban is, hiszen a sárga és a zöld terület határán van pont a lövés.

Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!

Trágárul igazat mondani bocsánatos talán egyesek szerint...
De trágárul füllenteni?
Hmm...

Ekkora retardált nem lehetsz. Abból a szögből nézd már az értékeket, ahonnan a lövedék becsapódott, te marharépa.
(A mellékelt képen éppen oda vittem a kurzort, ahová lőttél.)
Mellékletek:
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja #305547 Írta: Sweetpoison
Mérhetetlenül ostoba vagy...megannyi tank mestere. Sorozatosan égeted magad, újra és újra megvillantod nekünk, hogy nem vagy képes a gondolkodásra. A 700-800 WN8 értéked hűen tükrözi a szellemi képességeidet...(Ha már a battle hits modban a játékbeli megjelenés látszik, ezért választottam a tanks.gg-n is ezt a beállítást. Tessék, itt a színes változat, egyikben sem lesz igazad, marharépa.)
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305549 Írta: Sweetpoison

Elsőre, ha csak rápillant az ember, nem igazán látszik, de a két segédvonalnak köszönhetően, feltűnő, hogy nem párhuzamos a tank lövege és a lövedék útja.

A torrente lövege magasabban van, mint a t95-é. A lövedék semmiképpen nem szemből jön vízszintesen, főleg ekkora távolságból nem, hanem leír egy röppályát és minimális mértékben, de némileg felülről csapódik be.

Trágárunk mindezt nem vehette figyelembe, vagy nem akarta (ez a valószínűbb) figyelembe venni, ezért próbálkozik a teljesen vízszintesen szemből jövő lövés hamis képével.

Már miért kellene párhuzamosnak lennie a lövésednek az ellenfél lövegével? :D Tarthatta abban a pillanatban akármerre. Egyre mélyebbre ásod magad. :D Mellé beszélhetsz, félre magyarázhatod így is- úgy is a lényeg az, hogy teljesen rendben működött a rendszer. Szajkózd csak tovább, hogy "jaj, a játék NEM ENGEDTE, hogy találatot érj el".
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305552 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Ahogy látom itt nem változott semmi, megyek is vissza a barlangomba, majd ha kitavaszodik szóljatok! 

Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305554 Írta: Sweetpoison

Némiképp igaza van trágárnak abban, hogy a t95 csöve bármerre állhatott, itt látszik is,
hogy kicsit jobbra és kicsit fel, ami annyit jelent, hogy ha vízszintesen állt volna, még nagyobb lett volna a piros segédvonalak szögeinek a különbsége, ami ugye engem igazol.

Eddig allimax és trágár véleménye volt látható, (a rossz nyelvek szerint ez konteo).
Az előbbi az apcr tulajdonságaival, míg az utóbbi a rossz helyre célzással magyarázta, hogy nem sikerült a találat.
A rendelkezésre álló adatokkal végrehajtott bizonyítás eredményei, számomra allimax véleményét tartják jobban elfogadhatónak, miszerint az apcr egyszerűen lepattant, mert ugye le van írva a használati utasításban, hogy ilyet is szokott csinálni.

"az apcr egyszerűen lepattant".... Marharépa, a saját magad által mellékelt battle hits képen a "not pierced" felirat látható ennél a lövésednél, nem a "ricochet"... Azzal tisztában vagy, ezek mit jelentenek, vagy ez is meghaladja a képességeidet? Senki nem mondta, hogy rossz helyre céloztál...de olyan pontot találtál el abból a szögből, ami nem eredményezett átütést.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, KLC_KTE
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja #305556 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
Engedd el, ne foglalkozz vele sweet. Csak olvasgasd a sok shitstormot amit naponta kreál, de ne válaszolj neki.
Tiszta fölösleges.
Tanítani nem lehet, mert a kis feje vagy nem akarja, vagy nem tudja befogadni az információt, kézzel-lábbal tiltakozik minden építő jellegű, fejlődését segítő észrevétel ellen. Nap mint nap látni ahogy állítása szerint a csúnya wg  taknyosra szopatja, és nem tudja hogy miért.
Téma zárolva.
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja #305559 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu
Jó volna itt is. Ez a negyedévente "7 durva erőszakos cselekedetért örök tiltás " arra gondolok. Bár eddigi össz 4 ticketemre 1 tiltás volt eddig. Csak a nagyon nyilvánvalót tiltották. (Artyval sajátokat lőtte 4 szer aztán megfulladt) a sima lökdösőt nem.  (pedig ott is volt pl francia lt432, aki első vonalas bokorból lökte ki a char futureomat és egy másik spottert, miközben épp kitáraztam volna egy amcsi hevi hátuljára. gondolom nem a "kötelező" helyen álltam az zavarta. az nem, hogy így mínusz 1400 sebzés a csapatnak plusz a két döglött csapattárs)

worldoftanks.co...-0322/

NA már változtatnak az ilyen kihágások kezelésén, ha beválik, akkor valószínűleg érkezik hozzánk is; remélhetőleg nem sokáig lesznek a játékban az ilyen lökdösődők, sarokból önjelölt nagy szakértők (majd megfulladók). ; ) Engem is, ahogy kivétel nélkül mindenkit megtalálnak az ilyen játékosok, amiatt nem kell aggódni.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.