Hogy van ez? Innen már ugrattam le simán pl.: a makacs emillel is.....
Az igen, és még be is vallod. Hát mekkora gally vagy bazdki, mines-on legalább 3 olyan hely van ahol ki lehet használni az emil tornyát, de inkább kemplesz...
Ez meg.....full ciki.....3 percig nyomod a táborozást, majd elsőnek halsz meg a csapatból, úgy hogy "lemászol" a magaslatról, mindezt a saját stílusodban előadva, vagyis egyetlen 1 találat nélkül
Nem akarsz iknább GTA-val játszani? Megpróbáltad, neked ez nem megy......
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pecséri.noémi
Ezen elgondolkodtam, hogy dühítő avagy vicces e?
Mivel a tankom roncstelepre került, inkább az előbbi...
Hogy van ez? Innen már ugrattam le simán pl.: a makacs emillel is, persze némi páncél árán ... és ráadásul most elég lassan mentem...
Normandiában ötször ilyen magasról ereszkednek le a sziklafalon és némi páncél árán megússzák...
Ezen elgondolkodtam, hogy dühítő avagy vicces e? [...]
Figyelem: Spoiler!
A játékban a sziklafalakról leereszkedés egy fura dolog: a legtöbb esetben nem tudod megmondani, hogy jó fog sikerülni, fájdalmasan fog sikerülni vagy totál össze fogsz törni. A teljesen sima, "85° meredekségű rámpa" sziklafalak (Overlord térképen van 1-2 ilyen) még viszonylag biztonságosak, de a kiugró sziklákkal megterhelt falak már általában (nagyon) fájdalmasak.
Szóval ilyen esetekben a tömör jótanácsom: "Járt utat járatlanért el ne hagyj!"
Last edit: 3 éve 6 hónapja by Tank_szemelyzete.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bagó.bagó
Reménytelen eset vagy.
A több oldalnyi segítségből és jótanácsból 1et, azaz egyet sem tettél magadévá, neked fölösleges bármit mondani, vagy mutatni. Folyamat jössz a magad által kreált problémákkal.
Klánban vagy, dobjatok össze gyakorló csapatot és próbálgassátok a pályákat.
Olvasgattam tankokról, azt is kijelenthetem, hogy van amit jobban tudok, mint te!
Emillel, mines mapon kempelni. Valóban jobban tudsz.
GG
Illetve e3-al lövés nélkül, öngyi módon lejönni ismét jobban tudsz.
GG.
szerk: a továbbiakban magaddal beszélsz, vagy aki veszi még a türelmét és idejét a hülyeségeidre. Én túl sok karaktert áldoztam rád, holott már 1x megjegyeztem, hogy csak olvasom a rikácsolásod, de nem reagálok rá.
Last edit: 3 éve 6 hónapja by mistadabolina. Indoklás: kiegészítés
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja#305424Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Sziasztok. Kérdésem az, hogy ha 4829 komplett/összetett sebzéssel csak 3. tankosztályt érek el, akkor mennyit is kéne ezzel a tankkal sebeznem, közreműködnöm, felfognom, hogy a " M " jelzőt megkapjam vele?
A manapság ismeretes csatákban, ez meg teljességgel lehetetlen az én számomra.
Vágom, hogy az utolsó 100 csatát nézi. Azt viszont nem miért van ilyen magasra téve a mérce.
Mellékletek:
Last edit: 3 éve 6 hónapja by c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...