Ilyen szintű kavarok (egy nap alatt többször is kidob a játék, majd se kép, se hang) az eddigi 4-5 évnyi WOT-os pályafutásom alatt nemigen voltak...lagg, meg miegymás volt, de akkor a többi netet igénylő cucc sem ment...s elvileg azt várná az ember, hogy előrefelé fejlődjön a játék, nem pedig visszafelé...
Ilyen szintű kavarok (egy nap alatt többször is kidob a játék, majd se kép, se hang) az eddigi 4-5 évnyi WOT-os pályafutásom alatt nemigen voltak...lagg, meg miegymás volt, de akkor a többi netet igénylő cucc sem ment...s elvileg azt várná az ember, hogy előrefelé fejlődjön a játék, nem pedig visszafelé...
Engem az elmúlt 3 hónapban egyszer sem dobott ki a játék. Nem szakadtam meg, nem volt soha elérhetetlen a szerver. Arra ne is gyanakodj, hogy nálad van valami gond! Csak a játék lehet szar, nálad mindig minden oké.
Játszom a gyerekekkel a gyakorlótéren (tudjátok, ahol max T2 lehet, és az első 10 alkalom után nem jár XP), a Pz2 gépágyúja elé lövés közben beszalad egy bot, úgyhogy megsoroztuk az oldalát. Erre 1 órás ban... Hát köszi!
Szóval jobb ha tudja mindenki (bár nem hiszem, hogy másnak ez túl fontos lenne), hogy a gyakorlótéren is lehet bannoltatni magunkat.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237805Írta: kopcso0321
Megválaszolva: kopcso0321
Hali! Elkezdem a csatát és a csata kellős közepén megszakad a kapcsolat. Küldöm újra a belépést de nem elérhető túl sok a sorbanállás,de könyörgöm engem a csata közepén rakot ki lövés közben az is7 tankom a levesbe azóta ?
Hali! Elkezdem a csatát és a csata kellős közepén megszakad a kapcsolat. Küldöm újra a belépést de nem elérhető túl sok a sorbanállás,de könyörgöm engem a csata közepén rakot ki lövés közben az is7 tankom a levesbe azóta ?
Ja közben sikerült visszakerülnöm de kötve hiszem hogy 10 percnyi várakozás után az is7 tankom még csatában lenne,és nem elérhető a garázsban ! Ez gáz ......
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...