Dühöngő hiányában. Nem tudom ki, hogy van vele, de a 9.18 óta nekem sokkal több kárt okoznak illetve sokkal többször szednek ki az artyk, mint korábban. Ez a nerf, buffra sikeredett. Eddig nem zavartak az artyk, sőt a vitákban inkább a védelmükre keltem, annak dacára, hogy nekem mindössze kettő van és azokkal sem játszom. Most viszont határozottan irritálóak és kezdem megutálni őket.
A bugos nénikéjük süssön a wg-seknek tehénsz@ros lepényt! Az imént sikerült LTTB-vel beszabadulnom 2 ellenséges arty közé. 5-6 lövés, közvetlen közelről. 0 találat, 0 sebzés. Replayt visszanézve kiderült, hogy a szerver szerint nem is lőttem. Pedig nem akadt, nem fagyott.
Szüljenek sünt a fejlesztők, és az is farfekvéses legyen...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani, wotbarca
Dühöngő hiányában. Nem tudom ki, hogy van vele, de a 9.18 óta nekem sokkal több kárt okoznak illetve sokkal többször szednek ki az artyk, mint korábban. Ez a nerf, buffra sikeredett. Eddig nem zavartak az artyk, sőt a vitákban inkább a védelmükre keltem, annak dacára, hogy nekem mindössze kettő van és azokkal sem játszom. Most viszont határozottan irritálóak és kezdem megutálni őket.
Én momentán nem kapok kevesebbet tőlük ha betalálnak. 500-800 átlagban és még hozzá jön a kábítás. Szóval ki, hogy éli meg
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
A bugos nénikéjük süssön a wg-seknek tehénsz@ros lepényt! Az imént sikerült LTTB-vel beszabadulnom 2 ellenséges arty közé. 5-6 lövés, közvetlen közelről. 0 találat, 0 sebzés. Replayt visszanézve kiderült, hogy a szerver szerint nem is lőttem. Pedig nem akadt, nem fagyott.
Házsaroknál, de még inkább romoknál, ablakoknál elég sok lövésemet elviszi a cica ebben a patchben Látszólag nincs benne az ágyú, mégis felrobban az arcomban. Az illetékes textúra beállítás természetesen maxon van.
Ha dobsz nekem egy replay-linket, beraknám a TŐGY-be...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...