7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja#268461Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
A 907 nem helyettesíthető a 140-el?
Csak azért kérdezem, mert most sem indultam, de talán majd legközelebb igen.
Vagy érdemesebb egy HT-t vinni?
Szerk:
Szólnátok egy pár szót róla, hogy milyen?
Biztos sokakat érdekelne akik még nem voltak.
Amit leírtak azt elolvastam, de ugye ez nem ér fel egy saját tapasztalattal.
Last edit: 7 éve 7 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Credit nem fogyott az első nap. Majd. Részemről 907-5A lesz. Esetleg 5A-907. Fú a dilemma!
- Talán a pályákról, meg a szpotolás szerepéről mond el a legtöbbet és leglátványosabban ez a játékmód.
Hát én is nagyon örülnék, ha lenne 907em
Kíváncsi vagyok, h Maus, Jagd kombóval meddig sikerül eljutnom.
Amúgy nagyon tetszik ebben a módban, h nagyon nehéz, és nagyon izgalmas.
Úgy érzem, ha hibázik az ember egyből büntetik, vagy kilőnek, vagy nem szerepel elég jól, és a pontozást sínyli meg. Így nagyon hamar megtanulja az ember, h jól kell játszani, vagy mehet a levesbe.
A random lövöldözéshez képest ez más világ, és nekem nagyon tetszik
Ez így van. Amilyen hibák még megengedhetőek randomban, na azok itt nem. Ezt még nekem is meg kell szokni, néha csak pislogtam hogy hova lett 1500 hp-m 3 mp leforgása alatt Itt nem szabad Rambo módra előrerongyolni, mert hamar garázsmenet van. Bizonyos mapokon kipróbáltam egy-egy olyan taktikát, amit a napokban láttam randomban skill, daki, Scheff vagy QB streamjein, de nálam sajnos nem ugyanaz volt az eredmény
Egyébként azt vettem észre, hogy a Mausok egész jól szerepelnek itt, nem úgy mint randomban, ahol sokszor free dmg a szuper heavy. Nekem az 50B-Patton-IS7 hármasból előbbivel adta tegnap leginkább, kisebb meglepetésre.
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja#268466Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Alig 1 óra rangsoroltra volt időm tegnap 22-23 között. Tier 10-es tankjaim: E50M (3. skillsor), IS-7 (1. skill fejlődik), Badger (egy 3. skilles legény van csak benne), FV215b 183 (benne Badger többi, 4. skilles legénye).
Az IS-7-et még nem érzem, ezért az eddigi rangsorolthoz hasonlóan főleg E50M-et használtam, néha Halálcsillaggal váltva. Rank 3 környékéig jutottam. A chevron-osztó rendszer a korábbihoz képest kifejezetten tetszik, és aranyeső sem volt (nap végére elfogyott a kredit? ). RNG néha viccelődik még az E50M nem túl nagy szórásával is (messzi T110E5 oldala kitölti a célzókör nagy részét, merőlegesen is áll, odalövök, semmi, nofene) de nem olyan vészes.
Ami érdekelne: Badgert szerintetek érdemes lehet bevinni?
Valaki el tudja mondani, hogy az is7 miért kaphatot több xp-t mint az is-4, hogy magamat ne is emlitsem. Megen random xp osztás van a kitartó játékosoknak? Esetleg a bogárkám hosszú pályafutása és közreműködése alatt pont kilőttek egy tankot és részben kapott kill xp bónuszt?
Valaki el tudja mondani, hogy az is7 miért kaphatot több xp-t mint az is-4, hogy magamat ne is emlitsem. Megen random xp osztás van a kitartó játékosoknak? Esetleg a bogárkám hosszú pályafutása és közreműködése alatt pont kilőttek egy tankot és részben kapott kill xp bónuszt?
A sebzés hozzájárulás miatt szerintem. Az többet ér, de hogy ennyivel azt nem gondolnám.
A kib@...tt q..va WG-s majmok, hogy egy szervert nem tudnak normálisan üzemeltetni!!!!!!!!!
Már megint kidobott az 1-es!!
Agyhalott vodkagőzös balf@xok...
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...