Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ranked

7 éve 7 hónapja #268748 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer

Pl én pontosan tudom, h nincs hozzá megfelelő tankom. Tehát olyan álmokat kergetnem, h elérem a 15ös rankot felesleges. Megpróbálom magam belőni egy reális helyre, azt gondolom, h a rank 8 számomra elérhető a Maussal. Ha lenne S. Conq-om, akkor belőném a 10est, felette valószínűleg már kevés a tudásom.

Én is hasonlóan vagyok vele. IS7, 50B, Patton van a garázsban, valamire jók lesznek, megpróbálok eljutni 7-8. rangig, az unicumok már úgyis jóval feljebb lesznek, mire eljutok odáig. De persze az se fog földhöz vágni, ha nem jön össze. Tapasztalatszerzésnek jó így is, aztán a legközelebbi eventre meg már meglesz a S.C., amit amúgy is meg akarok venni, még kb. 160k xp kell hozzá.

IS7tel azért lehet tudsz alkotni vmit, az elég jó. Én elkezdtem grindolni, de jelenleg nincs rá időm a ranked mellett, h folytassam, kéne még hozzá 100k xp. Ami még szóbajöhetne nálam, az a 10es német arty :D, ahhoz csak kb 50k xp kell. Csak ahhoz még lóvét kéne grindolni. Persze nem szép dolog az artyzás, de lehet az utolsó héten kipróbálom majd.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja #268750 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Abszolút jó példa a PvE és a PvP játékok összehasonlítása, évek óta nagyrészt PvP játékokkal játszom (WOT, WOWS, HOTS, stb.), de amikor nagyon fáradt és agyhalott vagyok, akkor mindig jön valami PvE kattintgatás, ott tényleg már rutinból elmennek a dolgok.
Annyit beszéltünk most a rankedről, hogy este megint tuti játszom vele. Csak úgy szórakozásból ;) Sok szerencsét hozzá mindenkinek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bhalangir

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268752 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Az első mondatodban írtad, hogy kompetitív, PvP alapú MMO játékról van szó és nem érted miért terjedt el az a nézet, hogy ez szórakozásra lenne kitalálva, ezt végképp nem értem, szerinted egy játék nem alapvetően szórakozásra lenne kitalálva?

Inkább úgy fogalmaznám, hogy a furcsa, a kompetitív szemlélet és a szórakozás valamiféle kényszeredett különválasztása. Ha én "kompetitíven" állok hozzá, fejlődök, nagyobb és nagyobb célokat tűzök ki, sikereket hagyok magam után, akkor nagyon sok játékos fejében én valamiért nem szórakozok.

Miért nem?

Bhalangir is tudás-siker-sikerélmény-szórakozás kapcsolatára építette fel az első posztját.

Aki nem sikeres, az szórakozik, aki sikeres, az nem szórakozik, ez egy játék, ez szórakozásra lett kitalál... nem furcsa az irány? Különválasztás a kapcsolat jellemzése helyett? Tehát, nem valóban furcsa, ha ez az elterjedt?

(Amellett, hogy persze legtöbbször ez is csak egy ezredik ilyen kognitív disszonanciát csitító magunk köré tekert takaró. Mert akkor már bármit képesek hozzátenni a nem sikeres, "just for fun" játékosok. Ő szórakozik, neked meg statisztika fétised van. Wn8 remegés. Önző vagy. Nem vagy csapatjátékos. Nem játéknak játszod. Nincs életed. Epéniszed van. Bármi más sikered. Hívd anyukád. És a többi.)

((Egyáltalán nem arra nyitottam a zárójelet, amit írtál @simron, vagy a te saját viszonyulásodra, hanem általában a játékban, fórumokon, közösségben elterjedt.))
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bhalangir

7 éve 7 hónapja #268753 Írta: freezer
Hát amúgy ez definiálás kérdése, h mit értünk szórakozás alatt.
Szerintem alapvetően szórakozás alatt a nép azt érti, ami befektetett energia nélküli örömforrás.

Tehát pl nyilván az is szórakozás lehet, ha mondjuk gyúrsz, és egyre nagyobb súlyt tudsz felemelni, de valahogy mégsem ilyesmit értenek szórakozás alatt az emberek, hanem azt, h elmész pl bulizni.

Szerintem ezért sem lehet tisztán azt mondani, h ez egy szórakozásra készített játék, mert kinek mit jelent a szórakozás. Haverom pl régen játszott WOTtal, manapság már olyan játékokban játszik, ami csak ad, de nem vesz el. Tehát ahol pl a karakter csak fejlődni tud, nincs olyan, h grindolni kell a kreditért, mert a játék elviszi, vagy negatív esemény ér, mint pl, h itt kikapsz a csatában.
Neki az a szórakozás, ha leül egy játék elé, és az a játék csak pozitív érzéseket kelt benne.
Mivel ennél ez nem mondható el, ezért sztem sokak számára ez nem egy szórakoztató játék. Persze más kérdés, h akkor miért játszanak vele.

Én értem, amit mondasz, h neked ez szórakozás, ahogy nekem is, noha sok energiát beleölünk a fejlődésbe, és néhe negatív visszacsatolást is ad.

7 éve 7 hónapja #268754 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Szórakozás: olyat játszani ami új kihívást ad vagy megtöri a monotonitást
Nem szórakozás - összegrindelni 6 M creditet, amikor épp nem megy a játék vagy egy olyan 10-es tankot ami jó a jelenlegi META-ban, mert pl. a JagdPZ vagy az E100 nem ilyenek.

Tegnap 10-11ig jól szórakoztam a rankedben (1 óra alatt mentem 3-4 rankot az elején). 11 után még akartam egy kis pénzt szerezni, és az utóbbi hónap legrosszabb szériáját mentem Patriot-tal (8-ból egy nyert csata, 1000 alatti WN8) Afelénél már nem éreztem szórakozásnak, nem kellett volna erőltetni.

7 éve 7 hónapja #268758 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir

Szerintem alapvetően szórakozás alatt a nép azt érti, ami befektetett energia nélküli örömforrás.

Remélem, hogy nem, már csak azért sem, mert nem nagyon tudnék olyat mondani, amibe valamilyen szinten ne kellene előzetesen energiát beletenni és örömforrást okozna csak úgy spontán.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

7 éve 7 hónapja #268760 Írta: hunwotan
Megválaszolva: hunwotan

Remélem, hogy nem, már csak azért sem, mert nem nagyon tudnék olyat mondani, amibe valamilyen szinten ne kellene előzetesen energiát beletenni és örömforrást okozna csak úgy spontán.

Én tudod :evil:

7 éve 7 hónapja #268762 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
mai nap mérlege:

Rank 11 elérve

3 meccs
5 stráf
Type5 - avg dmg: 3166

Holnap folyt köv.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ergil

7 éve 7 hónapja #268768 Írta: freezer

Elmész sörözni :)

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268769 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Nem szórakozás - összegrindelni 6 M creditet, amikor épp nem megy a játék vagy egy olyan 10-es tankot ami jó a jelenlegi META-ban, mert pl. a JagdPZ vagy az E100 nem ilyenek.

Tegnap 10-11ig jól szórakoztam a rankedben (1 óra alatt mentem 3-4 rankot az elején). 11 után még akartam egy kis pénzt szerezni, és az utóbbi hónap legrosszabb szériáját mentem Patriot-tal (8-ból egy nyert csata, 1000 alatti WN8) Afelénél már nem éreztem szórakozásnak, nem kellett volna erőltetni.

Igen, ezt csinálom én is. Amíg megy, addig szórakozás, ha nem megy nem erőltetem.
Régebben ha kellett, ha nem letoltam X meccset. Én szenvedtem a legjobban. Tudni kell abbahagyni.

@Bazsi:
Ez érdekes, mert én voltam ezen az oldalon, meg azon az oldalon is. Ezért duplán megértelek:)
Ja igazad van, de ezt felismerni nem kevés önkritika kell. ami meg hát ugye nem kapható minden bótban:)
Amúgy ez arra vezethető vissza, hogy mindig "valaki" más a hülye, hibás.
Mert ha nem így lenne, akkor az illetőnek kellene átgondolni a dolgait, ami sok sok munka, meg önmagát tisztán látó elfogadó, hibákat felismerő valakinek kellene lenni. Az nehéz bakker. Hú de nehéz.

7 éve 7 hónapja #268776 Írta: freezer
Mai ranked eredmény: bukás, bukás és még egy kis bukás.

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268778 Írta: Bhalangir

Elmész sörözni :)

Ahhoz rá kell szánni magad, hogy kimozdulj. A sörért fizetsz, a pénzért meg megdolgoztál. A tudásodhoz, ami a munkád, tanultál.Ha haverokkal mész, akkor a kapcsolatokba benne van nem kevés energia.

Csak így hirtelenjében. :)

7 éve 7 hónapja #268779 Írta: Bhalangir

Igen, ezt csinálom én is. Amíg megy, addig szórakozás, ha nem megy nem erőltetem.
Régebben ha kellett, ha nem letoltam X meccset. Én szenvedtem a legjobban. Tudni kell abbahagyni.

@Bazsi:
Ez érdekes, mert én voltam ezen az oldalon, meg azon az oldalon is. Ezért duplán megértelek:)
Ja igazad van, de ezt felismerni nem kevés önkritika kell. ami meg hát ugye nem kapható minden bótban:)
Amúgy ez arra vezethető vissza, hogy mindig "valaki" más a hülye, hibás.
Mert ha nem így lenne, akkor az illetőnek kellene átgondolni a dolgait, ami sok sok munka, meg önmagát tisztán látó elfogadó, hibákat felismerő valakinek kellene lenni. Az nehéz bakker. Hú de nehéz.

Nem véletlen ez van a nevem alatt:

"Tükörbe nézünk
De önmagunkba soha
Mindig más a hibás
Mindig más ostoba"

:)

7 éve 7 hónapja #268781 Írta: juliensorrel
Megválaszolva: juliensorrel
Van egy Obj 140-em, mit vegyek meg most mellé a rankedre, E50M vagy Skoda T50/51?

7 éve 7 hónapja #268782 Írta: Bhalangir

Én tudod :evil:

Kétlem, hogy amire gondolsz, ahhoz ne kellene. :evil: legalább egy függőleges irányú munkavégzés :evil:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.