Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ranked

7 éve 7 hónapja #268787 Írta: WJLock
Megválaszolva: WJLock
Szia Bhalangir!

Melékeltem a kérdéses replayt, ha a yolo a helyes is7 használat akkor maradok a saját módszereimnél, de értem amit irtál és köszönöm a fáradozásod! A leirásodra jó példa a második replay, ahol úgy gondolom szintén arra mentem amerre menni kell és a csapatot is segitette az hogy négyen arra mentünk amerre, hisz leforgattunk a push oldalról tankokat, de hát kijött a fergeteges sebesség okozta hátrány.
Igazából szorzózgatni járok be csak ranked-re mert a normál random-nál kicsit szerintem jobb. Komolyan vett ranked esetén szerintem valami keményfejű közepessel kell tolni, mert azok kevésbé pályafüggők és igy legalább egy szerencsefaktor kizárható.

Konteos kérdés következik! Kéretik úgy kezelni,mint Pataky Attilát és az ő ufóit!

Lehetséges, hogy ranked-ban bünteti a goldhasználatot xp ügyileg? Nekem néha olyan érzésem van.

wotreplays.eu/s...k-maus

wotreplays.eu/s...k-maus
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bhalangir

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja #268796 Írta: kicsicsuvi
Megválaszolva: kicsicsuvi
Ez nekem új, hátha ti sem tudtok róla:

Tehát ha ketten végeznek a vesztes csapatban top xp-vel, mindketten megkapják a chevront (és a pajzs is visszamegy full hp-ra, ebben sem voltam biztos), hiába látszik úgy, hogy csak 1 top xp-s van.

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268797 Írta: Gest
Megválaszolva: Gest

Konteos kérdés következik! Kéretik úgy kezelni,mint Pataky Attilát és az ő ufóit!

Lehetséges, hogy ranked-ban bünteti a goldhasználatot xp ügyileg? Nekem néha olyan érzésem van.

Biztos hogy nem. Gold nélkül megyek és izzadok hogy 5 felé kerüljek. De amúgy nekem is van egy ilyen képsorom:

Figyelem: Spoiler!

Ebből következik konteós kérdés#2: IS-7 több xp-t kap mert ruszki? :trollol:
Mellékletek:

7 éve 7 hónapja #268798 Írta: Zenobya
Megválaszolva: Zenobya
Valaki tudja, hogy mind a 3 ligában ugyan az a festés nyerhető? Igazából csak az az 1 nyeremény motivál, de ha liga 3-ba is ugyan azt kapom mint 1-be akkor beérem a 3-as csomaggal is.

7 éve 7 hónapja #268815 Írta: norbi215
Megválaszolva: norbi215
Őszintén szólva azt hittem, hogy ebben a módban milyen jó lesz játszani, hisz minél feljebb jut az ember, annál jobb játékosokat kapunk társnak... Milyen jó lesz osszedolgozni, talán annyira meg is kedvelem,, hogy random csatákat pihentetem.... Hát csalódtam...
A 3. srafot elég hamar elertem, aztán nézetem és nem értettem mit keresnek ezen a szinten 200,500,600 wn8-as emberkék.... Nem baj a többség jó játékos....
Ugyanaz az van itt is mint randomban... Campeles hátul, de még a heavyk is, mi denki a sebzésre megy, nincs csapatjatek semmi, sőt talán rosszabb mint a random...
Nem is tudom, hogyan fogok feljebb jutni, mert ezen a szinten megrekedtem...

Igaz hogy egységben az erő, de ha egy tank az adott területi viszonyok alapján nem tudja kihasznalni azt, amire ki lett találva, akkor mi a faszért mennek oda???

A medek miért mennek a városba??? Ezt valaki magyarázza már el nekem!!! Adott egy médium vagy light, mely közelről simán átüthető, álcájât nem tudja kihasznalni, hiába vannak többen nem tudnak letamadni egy egy heavyt. Szinte csak akadályozzák a heavyket, ellopjak a killeket...

Fordított eset, a heavyk miért mennek a medekkel a bozotosba????
Nem lehet kihasznalni a páncélt, mert nem lehet beallni semmi elé, lassúak, az arty is simán belovi, nehezen tudnak helyet változtatni stb.

Tegnapi csatam : medek balra be a bozotosba, a 7 heavybol 5 követte.. Én maradtam védeni a bázist egy másik heavyvel és 2 nagy tdvel, szépen szedegettuk és feltartottunk az ellentol 9 tankot 4-en....egy ideig.

Ahol a csapatunk 75%-a ment a medekkel 5 perc sem telt el és meghaltak... Adott hogy heavyk nem sok mindent tudtak kezdeni a medes oldalon...

A végén persze mi maradtunk életben, akik próbálták kihasznalni a páncélt és tartani a heavys oldalt, védeni a bázist és persze mindenki szerint mi voltunk a noobok....
Vagy azért mert nem tudtunk nyerni legalább 10tank ellen vagy pedig azért mert nem mentünk mi sem a medekkel....
Ok 3szor annyian voltak a med oldalon mégis megdoglottek mind...
Tapasztalt játékosok esnek folyamatosan abba a hibába játék során, hogy ha mi de ki egy oldalra megy, akkor tolni kell, mert az enemy másik fele a hatadba kerül, ez cwn is így van. Az ember elvarna, hogy az ilyen kategóriáju satekosoknak már van valami felé tapasztalatuk... De ha ez nem valósul meg, akkor ugyan mit is varhatunk randomban, ahol vegyes a felhozatal....

Tehát medesek!!!!! Miért mentek a városba???? Miért nem mentek a med oldalra, ahol az enemy jön és szpotol??? Mi célból mentek a heavyvel??? Miért nem derititek fel a területet a tdknek????

Lefogadom, hogy nagyon sok ember van itt aki medekkel játszik, tehát tessék válaszolni. Mert én kurvara kíváncsi vagyok!!! Nagyon érdekel, hogy még tudjam érteni!!!!

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268825 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1

Tehát medesek!!!!! Miért mentek a városba???? Miért nem mentek a med oldalra, ahol az enemy jön és szpotol??? Mi célból mentek a heavyvel??? Miért nem derititek fel a területet a tdknek????

Lefogadom, hogy nagyon sok ember van itt aki medekkel játszik, tehát tessék válaszolni. Mert én kurvara kíváncsi vagyok!!! Nagyon érdekel, hogy még tudjam érteni!!!!

Ez nem fekete vagy fehér, hogy törvényszerűen a nehéz tanknak a városban a mednek pedig a mezőn a helye.

Függ az adott pálya kialakításától, függ a tankok fajtájától, hogy milyen tankok vannak nálunk és milyen az ellenfélnél.
Pl. hogy nehéz tankkal miért nem mész a berögzült helyedre: Redshire map: Nálunk van 2 db 50B 1 T57 heavy, 2 IS7 + meds + td stb. Ellenfélnél van 1 Maus, 1 E100, 2 IS7 meg egy E5. Bármelyik heavy tankban ülnék nem mennék el a heavy dühöngőbe meghalni. Így marad a med sor vagy campelsz a heavy dühöngőbe vezető út elején, hogy esetleg a TD-knek legyen felderítés.

Pl. Med-el miért nem a neked kijelölt helyre:
Map legyen Highway. A csapatok között legyen mondjuk a következő elosztás közepes tankokat tekintve: Nálunk 2 obj140, 1 STB, 1 Leopárd, 1 TVP. Ellennél: 2 obj907 1 obj140, 1 E50M 1 TVP.
Bármelyik med-be ülök, nem fogok a med vonalra rohanni, Leo és TVP evidens, így már is 2 de minimum 1 tank hátrány.
Mindezeken felül jön még hozzá, hogy milyen TD-k vannak és azok hol tudnak elhelyezkedni mind két példára.

Én személy szerint így kezdem a csatát: Adott a tankom, Adott a map, azon belül is, honnan kezdünk. Ez már ad egy támpontot hogy effektív hol tudok hasznos lenni, merre fogok menni. De még visszaszámolás alatt felmérem, nálunk milyen tankok vannak és az ellenfélnél. Ez már módosíthat a bevált megszokott útvonalon. Lásd fenti példák. Majd elindulást követően még figyelemmel kísérem ,hova helyezkedik a csapatom többi tankja, és azt is milyen elosztásban. Ez módosíthat 3. alkalommal azon merre haladok tovább.
Így igen van hogy közepes tankkal a városban kötök ki a nehéz tankok mellett és van hogy a nehéz tankommal pedig a közepeseknek kijelölt útvonalat választom, mert az adott helyzet és szituáció alapján úgy ítélem meg, hogy így tudok a legtöbbet hozzá tenni győzelemért és az egyéni sikeremért.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

7 éve 7 hónapja #268829 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Biztos hogy nem. Gold nélkül megyek és izzadok hogy 5 felé kerüljek. De amúgy nekem is van egy ilyen képsorom:

Figyelem: Spoiler!

Ebből következik konteós kérdés#2: IS-7 több xp-t kap mert ruszki? :trollol:

Az IS-7-nek 4 killje van. A kill sokat ér, ha betlizik a csapat érdemes minnél tovább húzni, és begyűjteni 1-2 killt az ellenfél yolo tankjai közül, így be tudod húzni a top helyet.

7 éve 7 hónapja #268833 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer

Hát amúgy ez definiálás kérdése, h mit értünk szórakozás alatt.
Szerintem alapvetően szórakozás alatt a nép azt érti, ami befektetett energia nélküli örömforrás.

Remélem, hogy nem, már csak azért sem, mert nem nagyon tudnék olyat mondani, amibe valamilyen szinten ne kellene előzetesen energiát beletenni és örömforrást okozna csak úgy spontán.

Én tudod :evil:

Kétlem, hogy amire gondolsz, ahhoz ne kellene. :evil: legalább egy függőleges irányú munkavégzés :evil:

Nézd ezzel az elmélettel megint az a gondom, h definiálni kell a fogalmakat.
Ha úgy nézed, az, h lélegzel, élsz, az is önmagában munkavégzés és befektetett energia.
Egyébként meg mi számít befektetett energiának, lélegzés? Tanulás 1 órán át, tanulás 10 órán át? Betonozás? Nem mindegy. Szerintem józan ésszel kell definiálnunk. És e szerint el tudok képzelni számos szórakozást, ahol nem érzi az ember, h befektetett energia kellene. És sok WOTos is erre vágyik, ezt kell megérteni. Én nem közéjük tartozom, de megértem őket.

7 éve 7 hónapja #268836 Írta: Kev_HUN
Megválaszolva: Kev_HUN

mai nap mérlege:

Rank 11 elérve

3 meccs
5 stráf
Type5 - avg dmg: 3166

Holnap folyt köv.

Hány % a hatékonyságod? :thx3: :)

7 éve 7 hónapja #268841 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat

mai nap mérlege:

Rank 11 elérve

3 meccs
5 stráf
Type5 - avg dmg: 3166

Holnap folyt köv.

Hány % a hatékonyságod? :thx3: :)

Közel sem veszem annyira komolyan, mint ahogy kéne ezt a rankedet.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kev_HUN

7 éve 7 hónapja #268843 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78

Van egy Obj 140-em, mit vegyek meg most mellé a rankedre, E50M vagy Skoda T50/51?

Hát nekem az E-50M eddig bejött, szerintem jól használható, volt hogy a medekkel, volt, hogy a nehezekkel mentem, attól függően, hogy milyen volt a tankleosztás, mondjuk nekem már a 4. skilljüket fejlesztik a legények, alappal nagyon szenvedős lehet. Egyébként az Obj 140 szerintem szinte minden közepes tankos helyzetre tökéletes rankedban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: juliensorrel

7 éve 7 hónapja #268845 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg

Mivel szombattol nyaralni leszek 10 napra, kb a Ranked mint olyana szamomra kimarad. Addig meg meg meg latogatom meg parszor...

NYARALNI? Télen? Nooormális? ;)

Én még egy Rankedet nem mentem, így a beszámolók után lehetséges, hogy megpróbálom...

7 éve 7 hónapja #268847 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Találok valahol egy részletes leírást, hogy a ranked-ben mi alapján működik az xp számítás?

Hozzávetőlegesen kapizsgálom, de hasznos lenne pontosan tudni.

Köszi

7 éve 7 hónapja #268848 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat

Találok valahol egy részletes leírást, hogy a ranked-ben mi alapján működik az xp számítás?

Köszi

WoT Wiki XP és kredit számítás
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi

7 éve 7 hónapja #268849 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Köszi

Ugyanúgy számítják az xpt, mint randomban.
wotinfo.hu/inde...rt-jar
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.