Tehát medesek!!!!! Miért mentek a városba???? Miért nem mentek a med oldalra, ahol az enemy jön és szpotol??? Mi célból mentek a heavyvel??? Miért nem derititek fel a területet a tdknek????
Lefogadom, hogy nagyon sok ember van itt aki medekkel játszik, tehát tessék válaszolni. Mert én kurvara kíváncsi vagyok!!! Nagyon érdekel, hogy még tudjam érteni!!!!
Ez nem fekete vagy fehér, hogy törvényszerűen a nehéz tanknak a városban a mednek pedig a mezőn a helye.
Függ az adott pálya kialakításától, függ a tankok fajtájától, hogy milyen tankok vannak nálunk és milyen az ellenfélnél.
Pl. hogy nehéz tankkal miért nem mész a berögzült helyedre: Redshire map: Nálunk van 2 db 50B 1 T57 heavy, 2 IS7 + meds + td stb. Ellenfélnél van 1 Maus, 1 E100, 2 IS7 meg egy E5. Bármelyik heavy tankban ülnék nem mennék el a heavy dühöngőbe meghalni. Így marad a med sor vagy campelsz a heavy dühöngőbe vezető út elején, hogy esetleg a TD-knek legyen felderítés.
Pl. Med-el miért nem a neked kijelölt helyre:
Map legyen Highway. A csapatok között legyen mondjuk a következő elosztás közepes tankokat tekintve: Nálunk 2 obj140, 1 STB, 1 Leopárd, 1 TVP. Ellennél: 2 obj907 1 obj140, 1 E50M 1 TVP.
Bármelyik med-be ülök, nem fogok a med vonalra rohanni, Leo és TVP evidens, így már is 2 de minimum 1 tank hátrány.
Mindezeken felül jön még hozzá, hogy milyen TD-k vannak és azok hol tudnak elhelyezkedni mind két példára.
Én személy szerint így kezdem a csatát: Adott a tankom, Adott a map, azon belül is, honnan kezdünk. Ez már ad egy támpontot hogy effektív hol tudok hasznos lenni, merre fogok menni. De még visszaszámolás alatt felmérem, nálunk milyen tankok vannak és az ellenfélnél. Ez már módosíthat a bevált megszokott útvonalon. Lásd fenti példák. Majd elindulást követően még figyelemmel kísérem ,hova helyezkedik a csapatom többi tankja, és azt is milyen elosztásban. Ez módosíthat 3. alkalommal azon merre haladok tovább.
Így igen van hogy közepes tankkal a városban kötök ki a nehéz tankok mellett és van hogy a nehéz tankommal pedig a közepeseknek kijelölt útvonalat választom, mert az adott helyzet és szituáció alapján úgy ítélem meg, hogy így tudok a legtöbbet hozzá tenni győzelemért és az egyéni sikeremért.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...