Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ranked

7 éve 7 hónapja #268678 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir

Valaki el tudja mondani, hogy az is7 miért kaphatot több xp-t mint az is-4, hogy magamat ne is emlitsem. Megen random xp osztás van a kitartó játékosoknak? Esetleg a bogárkám hosszú pályafutása és közreműködése alatt pont kilőttek egy tankot és részben kapott kill xp bónuszt?

wiki.wargaming....redits

mivel replay nincs, ezért innentől feltételezés a magyarázathoz (ha van és megosztod szívesen megnézem)

IS7: spotolt 1 tankot, amit meglőtt úgy, hogy magának spotolta, továbbá volt még spot dmg-e. A spotja valószínűleg első spotolás volt. A bevitt sebzése 200m-en belülről volt.
kapott xpt:
- Spotting an enemy tank for the first time
- Damaging enemies you are spotting yourself
- Damage done to targets you are spotting, by team members who are not spotting them themselves
- Close combat bonus

Maus: társak spotját lőtte, feltételezhetőleg elve nem első vonalban harcolt, feltételezhetőleg 200m-en túlról, de 300m-en belül adta le a sebzéseket, tehát 2. vonalban volt.
kapott xpt:
- Damaging enemies that your team is spotting, but not yourself (ez 50%-os csökkentő xp tekintetében)
- Close combat bonus, ha mégis 200m-en belül volt.

IS4: A sebzés egy részét 300m-nél távolabbról adta le, ebből feltételezhetőleg a maradék sebzés is a 200-300m közötti távból volt. A sebzés közreműködése feltételezhetőleg láncolásból lehetett.
kapott xpt:
- Damaging enemies that your team is spotting, but not yourself (ez 50%-os csökkentő xp tekintetében)
- Inflicting critical (module/crew) damage

Összességében a 3 nehéz tank közül 1 harcolt frontvonalon, így még ha kevésbé is volt eredményes sebzésben, ezért több pontot kapott, mint aki nem a tankosztálynak megfelelő stílusban játszott.

Tanulság: Nehéz tankkal menni kell frontot tolni, mert arra való.

Természetesen a fentiek csak feltételezések a képek, illetve a kapott xp alapján. De kíváncsi lennék, mennyire járok közel a valós történethez.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja #268679 Írta: hunwotan
Megválaszolva: hunwotan

totál idiota csalo játék és mind idiota aki még fizrt is ezért a f,,,, sértt

Tudod az a helyzet hogy itt ebben a formában meg kell dolgozni a sráffért.Csaló????Már kezd egy kicsit unalmas lenni hogy mindig más a hibás nem tudom ez itt valami betegség ?Ez a Ranked eddig a legjobban kivitelezett forma itt ott némit lehetne javítani,PL. ha 1percig állsz egy helyben akkor megy le szépen a HP

7 éve 7 hónapja #268680 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer

totál idiota csalo játék és mind idiota aki még fizrt is ezért a f,,,, sértt

Tudod az a helyzet hogy itt ebben a formában meg kell dolgozni a sráffért.Csaló????Már kezd egy kicsit unalmas lenni hogy mindig más a hibás nem tudom ez itt valami betegség ?Ez a Ranked eddig a legjobban kivitelezett forma itt ott némit lehetne javítani,PL. ha 1percig állsz egy helyben akkor megy le szépen a HP

Itt az a baj, h sokan fáradtan a munkából hazajőve egy kis szórakozásra vágynak, de meg kell érteni, h a ranked ebben a formában nem könnyed kis szórakozás, nem kocsmai sakk, ez itt kemény verseny. Ott kell lenni tudásban és fejben is. Iszonyatosan égeti a pénzt is. Még QB is azt mondta, h őt is megerőlteti a tier10es folyamatos harc, pedig ő super unicum.

Ha az egész játék ilyen lenne, levinnének alacsony tierbe, és megszüntetnének az aranylőszert, akkor mindenkinek szórakozás lehetne.

Ez persze csak az én véleményem :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: hunwotan

7 éve 7 hónapja #268681 Írta: hunwotan
Megválaszolva: hunwotan
Csak tudod a tier 8felett már tudás kell ha szorakozni akar akkor ott van még a többi tier,nemértem az embereket...

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268706 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Hát pedig a ranked mód is csak szórakozásra lett kitalálva, mert különben mi a szart keresne egy ingyenesen elérhető játékban, ráadásul semmilyen külön regisztrációt, vagy csapat-összeállítást nem igényel két kattintással bárki beléphet, akinek van tier X-es tankja. A CW, az erőd, vagy a komolyan vett csapat csaták, meg a WG által szervezett tournament rendszer esetleg túlmutat a szórakozáson (bár annak sem kellene, hiszen azok a játék részei), ott kell komoly klán, vagy csapat, naponta fix időben együtt játszás, előre kidolgozott taktika, de egy ilyen mód, mint a ranked, ahol 14 ismeretlennel játszol együtt 15 ismeretlen ellen nem tekinthető véresen komolynak, ugyanaz mint a tier X-es random, csak itt rangsorolja a rendszer az eredményeidet. Én tegnap csak egyetlen csata erejéig kipróbáltam, E50M-mel tehát nem a legalkalmasabb tankkal mentem be, nem voltam jó (2500 spotsebzés, 2200 saját sebzés és 2 kill), de nyertünk és élveztem a játékot, pedig munka után voltam, fáradtan és csak szórakozni akartam, nem vettem véresen komolyan, ja és előtte mentem kb 10 ótvar szar random csatát, ami viszont semmilyen élvezetet, szórakozást sem nyújtott. A lényeg, hogy ugyanúgy játssza ezt a módot is szinte mindenki, mert ki akarja próbálni és sokakat nem zavar a szar teljesítménye, főleg, hogy még egy kis jutalom reménye is kecsegteti a játékosokat.

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268717 Írta: Bhalangir

Hát pedig a ranked mód is csak szórakozásra lett kitalálva,

Nem tudom, ez mint nézet honnan terjedt el. Ez egy kompetitív, PVP alapú MMO játék. Egy ilyen rendszerben "funolni" és elvárni, hogy a "funolásról" szóljon a játék súlyos félre értelmezése annak, hogy hol van a játékos, milyen elvárásokat fogalmaz meg magának a játékkal szemben, és mit tud megkapni attól.

A funfaktorhoz sikeres játék kell, hiszen a többiek legyőzésén át vezet az út a sikerélményhez, ahhoz meg top kb. 1%-ot leszámítva (akinek megvannak a megfelelő automatizmusok a mezőny dominálásához) legalább odafigyelés kell. Dekoncentráltan egy ilyen világban a fun feeling egy véltelen esemény bekövetkezése lesz, maximum. Csak feljönni és pötyögni egyet, abból nem lesz eredményes játék, így "fun érzet" se az esetek nagy többségében.

Kivéve persze, ha valakinek az a fun pl. ,ha felmegy, van 2 találata, és csak a 3. percben halt meg. De nyilván akinek ez is az, az nem írja ide, hogy "nemfun".

A ranked alapú PVP meg ennek hatványozott verziója.

Én nem olvastam sehol, hogy a WG funolásra szánta volna a rankedet.

worldoftanks.co...ttles/

"Tired of looking for a worthy adversary? Gear up for Ranked Battles—a competitive mode for seasoned players to clash against the most formidable opponents with its due rewards."

Itt mindenféle félelmetes ellenfelekről, meg tapasztalt játékosokról van szó.

Persze be lehet ugrani a tengerbe a cápák közé, arra számítva, hogy csobban az ember egy jót, aztán amikor csontig rágták a húsát, akkor feljönni ide, és elpanaszkodni, hogy mennyire nem volt jó a pancsikázás, csak az értelmét nem igazán látom a folyamatnak a gondolat megszületésétől a panasz kiadásáig.

Nyilván az is kérdés kinek mi a fun. A mazochistának; a munka után fáradtan, "kicsit kikapcsolódni vágyónak; meg a kompetitív játékban minél eredményesebb egyéni teljesítményt nyújtani vágyónak más lesz a mérce és az elvárás. A baj az, hogy a "kicsit kikapcsolódni" vágyó a kompetitív játékos szintjét fogalmazza meg magának, mint "fun faktor", így aztán folyamatosan pofára esik, mert a beletett teljesítmény, meg az abból kivehető élvezeti érték szint nincs összhangban egymással.

A hiba ebben csak az, hogy a szinteket mindenki magának fogalmazza meg, miközben a WG-t okolja, ha a saját magának felállított igény nem teljesül.

Persze lehet megint én gondolom rosszul és túl az egészet.

Nekem speciel az a fun:
- ha haverokkal elökörködünk.
- ha jó köröket tudok menni ahol meghatározó játékos tudok lenni (függetlenül attól mi lesz a csata kimenetele)
- trükkös helyekről, vagy trükkös taktikázással túl tudok járni mások eszén; ha ez egy erős ellenfél, akkor hatványozottabban nő az élvezeti értéke ennek.

Mindezek a dolgok rajtam múlnak, és nem "X" db programozótól várom, hogy szállítsa nekem nap-nap után a "fun feelinget", "mert fizetek érte"/"free to play"/ "játékot funért játszik az ember"/"legyen nekem jó MM" és társai gondolatmenetek miatt.

Az, hogy egyébként mennyi lesz a napi wr, meg wn368 meg a többi, az mellékes. És ha ezt nem tudom figyelmen kívül hagyni és mégis rágörcsölök néha napján, akkor meg minden van, csak nem "fun feeling".
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Serious_Threat, Lord_Loga, kicsicsuvi, Rohamnyuszi, Ba_nshee, freezer

7 éve 7 hónapja #268735 Írta: simron78
Részben egyet tudok érteni az általad leírtakkal, ez a mód akár vérkomolyan is vehető, bár abban szerintem nincs igazad, hogy a kicsit szórakozni vágyó játékos is azt a szintet célozná meg, mint az a játékos aki vérkomolyan veszi. Én a magam részéről (mivel sem időm, sem kedvem) nem veszem már annyira komolyan ezt a játékot, így a ranked csatába is csak kicsit szórakozni vágyó játékosként lépek be, ebből következően nem várom és nem is várhatom el, hogy én hozzam le a csatákat, illetve, hogy a 15. szintig jussak és a Ligue I-ben végezzek, tehát ha ezek a célok nekem nem sikerülnek, akkor biztosan nem a WG-t fogom hibáztatni ezért, hanem 100%-ig (de legalábbis 90%-ig biztosan) tisztában leszek azzal, hogy én személy szerint ennyit tudok. DE attól még élvezhető számomra ez a mód, mert ha elfogadható teljesítmény nyújtok és nyer a csapat, akkor elégedettséget tudok érezni, tehát valami pozitív élményt adott a játék, ha pedig veszítünk, akkor dühös leszek és megyek egy újabb kört a győzelem reményében, persze, ha rendszeresen veszítenék és értékelhetetlen teljesítmény nyújtanék (mert túl erősek az ellenfelek, mert nem tudok jól játszani 10-es tankokkal, stb.), akkor feltehetőleg belátnám, hogy ez nem okoz semmilyen örömet, szórakozást és otthagynám a ranked módot.

Az első mondatodban írtad, hogy kompetitív, PvP alapú MMO játékról van szó és nem érted miért terjedt el az a nézet, hogy ez szórakozásra lenne kitalálva, ezt végképp nem értem, szerinted egy játék nem alapvetően szórakozásra lenne kitalálva?

Ebben akkor lenne igazad, ha ezzel a játékkal csak hardcore e-sport játékosok játszanának, akinek a rendszeres bevétele függ a jó teljesítménytől, amíg a játékosok döntő többsége munka utána, meg iskola után a szabadidejében ül le a gép elé, addig szerintem alapvetően szórakozásról beszélhetünk.
Csak megjegyzésként írom a végére, hogy 20k csatám és 1700WN8-as értékelésem van, tehát nem 2-3 csatás, 5-600 WN8-as kezdőként gondolom ezt így.

7 éve 7 hónapja #268736 Írta: freezer
Bhalangir-rel teljesen egyetértek, ahogy írtam is korábban.

simron78, azért érezted, h nincs különbség, mert rank 0-n valóban nincs, az felfogható egy sima tier 10es csatának. De felette elkezdesz izzadni elég erősen az eredményért.

Mondok egy életszerű példát. Randomban kinézel az e50eddel, és kapsz egy lövést, azt mondod, ejnye, akkor ez itt nem lesz jó, megyek máshova.
Rankedben ez így néz ki: kinézel az e50eddel nem megfelelő helyen, 10en rádlőnek, jön még 2 arty lövedék, repülőről ráddobnak 2 atomot. Na egyszóval véged :D

7 éve 7 hónapja #268737 Írta: Kev_HUN
Megválaszolva: Kev_HUN

Rank 8.

Alacsonyabb eloban működik még mindig a Type5, Rank 6 fölött már nem
Javarészt WZ5A-val, 113-mal és Obj907-tel mentem.
Remélem olyan 20 ranked pont elég lesz a Gold Badge-hez.

ui.: a Rank 8 pont elég a League I-hez

Ezt hogy érted, mivel lehet még rank pontot szerezni azon felül, hogy lépkedsz feljebb ami ugye max 15?

Pontok:
Minden új rang 1 pontot ér.
Minden új jármű rang 1 pontot ér.
Egy pont csak az először megszerzett új rangokért jár. Ha ugyanazt a szintet érjük el ismét, azért nem kapunk még egyszer pontot.

Mit takar a minden új jármű rang 1 pontot ér?

Nem tiszta számomra sajnos. Előre is köszi a segítséget. :thx2: :thx3:

7 éve 7 hónapja #268741 Írta: freezer

Rank 8.

Alacsonyabb eloban működik még mindig a Type5, Rank 6 fölött már nem
Javarészt WZ5A-val, 113-mal és Obj907-tel mentem.
Remélem olyan 20 ranked pont elég lesz a Gold Badge-hez.

ui.: a Rank 8 pont elég a League I-hez

Ezt hogy érted, mivel lehet még rank pontot szerezni azon felül, hogy lépkedsz feljebb ami ugye max 15?

Pontok:
Minden új rang 1 pontot ér.
Minden új jármű rang 1 pontot ér.
Egy pont csak az először megszerzett új rangokért jár. Ha ugyanazt a szintet érjük el ismét, azért nem kapunk még egyszer pontot.

Mit takar a minden új jármű rang 1 pontot ér?

Nem tiszta számomra sajnos. Előre is köszi a segítséget. :thx2: :thx3:

"Points
Each new rank earns 1 point.
Each new vehicle rank earns 1 point.
A point is received only for a new rank. If the same rank is achieved repeatedly, a point will not be received.

Once you reach Rank 15, it's time for your vehicles to do the work: every time your machine earns 5 chevrons, you get one extra point with 25 Bonds"

Szóval igen, 15 után minden járműrank 1 pont, amihez 5 stráfot kell elérni.
Minden megszerzett rank után csak 1szer jár a pont. Tehát kvázi annyi pontod van, amely a valaha elért legmagasabb rangod a szezon ideje alatt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kev_HUN

7 éve 7 hónapja #268742 Írta: simron78

Bhalangir-rel teljesen egyetértek, ahogy írtam is korábban.

simron78, azért érezted, h nincs különbség, mert rank 0-n valóban nincs, az felfogható egy sima tier 10es csatának. De felette elkezdesz izzadni elég erősen az eredményért.

Mondok egy életszerű példát. Randomban kinézel az e50eddel, és kapsz egy lövést, azt mondod, ejnye, akkor ez itt nem lesz jó, megyek máshova.
Rankedben ez így néz ki: kinézel az e50eddel nem megfelelő helyen, 10en rádlőnek, jön még 2 arty lövedék, repülőről ráddobnak 2 atomot. Na egyszóval véged :D

Kinéztem az E50-el és kaptam egy lövést egy Obj 268-tól, pattant egy Leo és egy IS7, és befejezésképpen két arty lövés, amelyből csak az egyik sebzett, szóval ott volt a fókusz, hidd el tudom miről beszéltek, amikor a random és a ranked különbségét ecsetelitek, ezt én nem is vitattam, azért a játékosok koncentrációján és a mutatott játékon érződik a különbség, de akkor is úgy gondolom, ahogy írtam, szerintem egy játékot alapvetően a szórakozás céljából játsszák és ennek a része a ranked is, szóval aki szórakozásra vágyik és annyira nem érdekli az eredmény attól még részt vehet ebben a módban és nem kell azért elítélni, hogy nem vérkomolyan tolja (persze ne menjen be úgy hogy van 25 tier X csatája és 500 WN8-a). Lehet, hogy majd 30 ranked csata múlva máshogy gondolom, de szerintem ha nagyon nem fog menni, akkor nem fogom erőltetni.

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268743 Írta: Bhalangir

Az első mondatodban írtad, hogy kompetitív, PvP alapú MMO játékról van szó és nem érted miért terjedt el az a nézet, hogy ez szórakozásra lenne kitalálva, ezt végképp nem értem, szerinted egy játék nem alapvetően szórakozásra lenne kitalálva?

Igen, a játék szórakozásra van kitalálva természetesen. Úgy értem, hogy alapvetően belépsz egy olyan rendszerben, amiben az ellenfél csapatával és a saját játékostársaiddal is versenyhelyzet van generálva (az xp rendszer miatt). Emiatt "csak úgy elpötyögni kikapcsolódásképpen" akkor lehet, ha mint te is írtad, belátod és elfogadod saját korlátaid és a "kikapcsolódás mércéjét" ehhez igazítod.
A tudásod ebben a rendszerben nagyban befolyásolja azt, hogy mennyire tudsz domináns lenni, ezáltal mekkora lesz a ráhatásod az egyes csatákra és összességében milyen sikerélmények érnek, amik végül is a szórakozásod alapvető minőségét befolyásolják. Ezért tehát ha a winrate, vagy a jó MM vagy hasonló, nem- vagy csak hatásukat hosszabb távon kifejtő mérőszámokhoz igazítják az emberek a mércét, akkor az esti 8-10 csatából a kis minták és az arra kivetíthető relatíve nagy szórás miatt sokszor fognak szélsőséges értékekbe belefutni, ha tudásszintjük nem elégséges (legalább top 5% kategóriát recentben nem éri el). Ráadásul a teljesítmény és a figyelem mértéke is összefüggésben áll a kompetitív jelleg miatt.

Ezzel szemben egy PvE játék esetén (pl.: AW PvE csata, WoW PvE szerverek) találhatók olyan tartalmak, melyek elsajátítását követően, mivel gép ellen játszol, rutinnal és "alacsonyabb" tudásszinttel is sikerélményhez jutsz - PvE esetén gép ellen játszol, ami sokkal hamarabb kiismerhetően viselkedik és kevesebb variációs mintát követ, mint egy játékos, aki egy-egy szituációban is 1-2-3, de akár adott esetben 4-5 döntési helyzetből válogat tudásától függően. Ez felszorozva a játékosok számával, vagyis egy esemény hatására bekövetkező következő esemény sokkal kiszámíthatatlanabb PvP tartalom esetében, mint PvE-nél.

Vagyis összességében PvP tartalomhoz nagyobb és koncentráltabb figyelem szükséges, mint PvE-hez, ahol rutinnal el lehet érni a "felmegyek pötyögni for fun" szintet sokkal hamarabb, mint PvP esetén, ahol ez csak a mezőny dominanciájával, vagyis a top pár % elérésével következik be. Kivéve, ha mint írtad is a mércét a saját szintedhez tudod igazítani, ami azonban szintén feltételez a játékról egy bizonyos fokú ismeretet és tudást, hiszen a fent leírtakat fel kell ismerni, amihez azt előtte meg kell érteni, amihez meg szükségeltetik egy tudásszint, ami ha nincs, akkor irreális célokhoz és azok nem teljesülése esetén frusztrációhoz fog vezetni, amiből lesz a konteó topic összes elmélete, meg a random hírekben és hozzászólásokban megjelenő WG/játék szidás.

7 éve 7 hónapja #268744 Írta: freezer

Kinéztem az E50-el és kaptam egy lövést egy Obj 268-tól, pattant egy Leo és egy IS7, és befejezésképpen két arty lövés, amelyből csak az egyik sebzett, szóval ott volt a fókusz, hidd el tudom miről beszéltek, amikor a random és a ranked különbségét ecsetelitek, ezt én nem is vitattam, azért a játékosok koncentrációján és a mutatott játékon érződik a különbség, de akkor is úgy gondolom, ahogy írtam, szerintem egy játékot alapvetően a szórakozás céljából játsszák és ennek a része a ranked is, szóval aki szórakozásra vágyik és annyira nem érdekli az eredmény attól még részt vehet ebben a módban és nem kell azért elítélni, hogy nem vérkomolyan tolja (persze ne menjen be úgy hogy van 25 tier X csatája és 500 WN8-a). Lehet, hogy majd 30 ranked csata múlva máshogy gondolom, de szerintem ha nagyon nem fog menni, akkor nem fogom erőltetni.

Hát én teljesen pártolom, h minél többen próbálják ki, ugyanis %os alapon megy a listázás, tehát, ha a top 50%ban benne akarok lenni, akkor minél többen elkezdik és elakadnak alacsony rangokon, annál jobb :)

Egyébként én csak azt akartam mondani, meg szerintem Bhalangir is, h alapvetően ez nem szórakozásra van, kitalálva, de azt is csinálhatsz belőle, csak az felesleges kreditégetés lesz rank 0-1 körül.
Én egy korábbi posztban írtam is, h szerintem a nyeremények itt inkább kompenzációnak foghatók fel, tehát azok miatt nem érdemes belekezdeni. Ha vki csak ki szeretne próbálni szórakozásból az jó, csak aztán nehogy kardjába dőljön, h nem jut fel rank 1ből.
Megfelelő hozzáállással mindenki megtalálhatja a számítását benne.

Pl én pontosan tudom, h nincs hozzá megfelelő tankom. Tehát olyan álmokat kergetnem, h elérem a 15ös rankot felesleges. Megpróbálom magam belőni egy reális helyre, azt gondolom, h a rank 8 számomra elérhető a Maussal. Ha lenne S. Conq-om, akkor belőném a 10est, felette valószínűleg már kevés a tudásom.

7 éve 7 hónapja #268746 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Pl én pontosan tudom, h nincs hozzá megfelelő tankom. Tehát olyan álmokat kergetnem, h elérem a 15ös rankot felesleges. Megpróbálom magam belőni egy reális helyre, azt gondolom, h a rank 8 számomra elérhető a Maussal. Ha lenne S. Conq-om, akkor belőném a 10est, felette valószínűleg már kevés a tudásom.

Én is hasonlóan vagyok vele. IS7, 50B, Patton van a garázsban, valamire jók lesznek, megpróbálok eljutni 7-8. rangig, az unicumok már úgyis jóval feljebb lesznek, mire eljutok odáig. De persze az se fog földhöz vágni, ha nem jön össze. Tapasztalatszerzésnek jó így is, aztán a legközelebbi eventre meg már meglesz a S.C., amit amúgy is meg akarok venni, még kb. 160k xp kell hozzá.

7 éve 7 hónapja #268747 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Na tegnap este végre sikerült leülnöm 10 körül a gép elé. (az, hogy 11-kor vége a Ranked-nek és én általában este 10-kor ülök neki a család miatt az nagyban befolyásolja a rá szánható időmet)
Nincsenek nagy elvárásaim és de az első pár szint reward-jait be akarom gyűjteni.
Mivel korábban követtem Dakillzor grindjét rank 15-ig, voltak halvány fogalmaim a jelenlegi meta-ról.

Véleményem szerint a csapatok az első pár sáv után egész tűrhetőek. Itt még van bőven TD, meccsenként 2 arty és Superheavy-ik illetve - light is. A gázt tolni kell, mert lemaradsz a sebzésrol és az XP-rol is ez foleg az IS-7 nél érzodött. Én a Batchat, IS-7, 50B hármast használtam. 1-2 tárral már be lehet jutni a chevron szerzők közé. Azért hála istennek itt már a többség tisztában van a pályán eltöltött szerepével.

Ahogy látom magasabb szinteken már nem nagyon működnek a random-os beidegződések. Sok pálya van, ahol együtt mozog majdnem az összes tank és ha a másik csapat szétterül, akkor kiméletlenül lepusholják és fókuszálják oket. Meta-n kívüli tankokkal nehéz érvényesülni magasabb rankban, értsd szuperheavy-k (lassúak), TD-k (talán a 268-4 kivétel, mert elég gyors) puha tankok (nagy tömegu közelharcban gyorsan meghalnak) Kevés pályán van nagy mozgástered - ha mindig snipe-olsz, akkor lemaradhatsz az extra XP-ről, ami az top 1-3-5 höz kell.

Ha betlizik a csapatod érdemes minnél tovább húzni, mert a +1-2 kill védekező oldalon sokat lendíthet az XP-den , hogy elcsípd a vesztes chevront.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.