Ezek mind lehetőségek, amiket mondasz, de elvétve kellene, h előforduljanak meglátásom szerint.
Igen, ahogy írtad, azt gondolom, h egy 8000 pontos játékos elvétve előfordulhatna 5ös rankon, de ilyen tömegben nem kellene.
Részben értem vagy jogos.
Részben meg szerintem bőven lehet "tömeges", akik azért kipróbálták, de nem veszik komolyan a játékmódot, nem mennek rá a szezonvégi ligákra, nem érdekli őket a bond vagy booster, nem akar "stresszelni" rajta, nincs rá ideje, inkább kihasználja a jobb mezőnyt randomban stb-stb.
Erre a 3 hétre értettem.
Szerintem válaszoltam.
Az, h vmi mozgékony, az rengeteg előnyt jelent, nem csak elmenekülésben.
Köszi?
De amúgy itt
Hanem előszőr te spottolhatsz vele, te lőheted a saját spotodat.
sok játékosnál valószínűleg félreértés van. Az első spot ("enemy vehicles spotted") nagyon kevés xp-t ad, utána pedig csak az számít, hogy látod azt, amit lősz vagy valaki más látja helyetted. Ergo, teljesen mindegy, hogy 50, 150 vagy 430 méterre azt a nehéztankot ki spotolta először vagy hányan látták-látják, ha a tüzelő tank is látni képes.
Az én ranked játékaimban az nagyon ritka jelenség, hogy valaki spotol a látótávon kívül lévő, de lőni képes csapattársainak. Csak elvétve vannak elkóborolt ellenfelek meg sarokban bokorban ülők meg a többi. (És mivel fog of war sincs, meg igazi koordináció sincs, ezért válik közel teljesen haszontalanná a "felderítés" szinte az összes ranked pályán.)
A mozgékonyság úgyanúgy nem egzakt fogalom, ahogy az sem, h vmi sok, mert mihez képest sok.
Nyilván relatív, de számomra a párbeszédben természetesebb viszonyítási pont lett volna a tízes tankok mozgékonyságának átlaga, mint a Mausodé. Vagy akár a 907, hiszen ahhoz képest hoztam fel a normál techtree tankokat, és eleve ott indítottad, hogy a 907 az milyen jó lenne, mert gyors és oldalt tud váltani.
Az SC meg 705A mellé pedig tényleg a Maust kellene rakni.

De nyilván nem arra gondoltam, hogy hátrány a például kínai nehezek mozgékonysága, csak arra, hogy nem ez a lényegi.
Mozgékony minden light is, a Leo, 62A, TVP, BC, 30B, 121, STB-1 is. Ha a kínai nehezeknél a szükséges mozgékonyság, akkor mozgékony a 50B, Patton, Cent AX, Grille, E5, Foch B, Kranvgn Strv meg amit kihagytam is. Ha az SC és 705A az elégséges, akkor kábé minden tízes mozgékony, kivéve az a pár.
Mégsem ezeket a tankokat emeltük ki. Mégsem ezeket a tankokat látjuk.
- A Maus nem jó tank magasabb ranked szintekhez. De nem azért, mert lassabb, mint az említett nehezek. Esetleg lassabb is, minden más nem idevaló attribútuma mellé. És főleg nem azért, mert bezzeg a 907. Ha így érthető, hogy mire gondoltam.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...