7 éve 7 hónapja#268571Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
És akkor a sok Ödönke, akik valahogy felmentek rank 8-ba már ülnek is szeretett artyjaikba és Type 5 HT, mert végre ők is lehetnek top tankok és nem kell védeni a saját artyt rankedbe
És akkor a sok Ödönke, akik valahogy felmentek rank 8-ba már ülnek is szeretett artyjaikba és Type 5 HT, mert végre ők is lehetnek top tankok és nem kell védeni a saját artyt rankedbe
A saját artyt randomban is meggondolom, hogy védjem e, attól függ, hogyan viselkedik.
Amúgy létezik az hogy "Ödönkék" feljutnak 8 rankedre? O_o
63,3%-os wr mellett akkor sincs ok a szomorkodásra
Az oké hogy nem megy, eddig nekem se ment túlságosan (kb. 1800-1900 körüli átlagsebzésem lehet a 3 tankommal), de nálam emellé 35% körüli wr párosul (nem tudom pontosan, ugye elment szarni az eu1 így nem tudtam megnézni sem). Mivel eddig alacsony a csataszám, így nagyon szór a játékosok win rate-je, és sajnos én pont a szopóágon vagyok. Abban bízok hogy 100-150 kör után azért kiegyenlítődik valamelyest. Ilyen győzelmi aránnyal Te legalább kevesebb chevront buksz, és többet is szerzel.
Valaki el tudja mondani, hogy az is7 miért kaphatot több xp-t mint az is-4, hogy magamat ne is emlitsem. Megen random xp osztás van a kitartó játékosoknak? Esetleg a bogárkám hosszú pályafutása és közreműködése alatt pont kilőttek egy tankot és részben kapott kill xp bónuszt?
Én is tapasztaltam hasonló dolgokat mint ami a képen van. Szóval simán lelehet maradni a jó helyekről,mert lehet valaki fele annyit csinál,de előrébb végez.
Tegnap hallottam. Nem feltétlenül most történt ez,de voltak akik írtak a wg-nek bizonyítékokkal alátámasztva,hogy az IS-7-nek jobb az xp szorzója.
Egyébként, mókás volt, hogy egy időszakban a csaták elején 3-4 játékos csatlakozott hozzá TS és volt egy határozottabb cw/advance beütése. Persze összetett stratégiák vagy nagy újrapozicionálások nélkül, de nagyrészt cw tankok, cw játékosok. Kvázi ismeretlenek is figyeltek az induló stratra.
Na most itt tudni kell azt is, h az adott tankot mire tervezték.
Tehát pl olvastam, h hasonlítottátok az IS4et IS7tel. Mivel ezek heavyk a játék az jutalmazza xpval, aki fronton harcol vele, aki snipeolgat, azt nem annyira.
Ezt megfigyeltem a Mausommal is, amikor lelőttem a szükséges DMGt de volt benne 1 v 2 snipe, akkor bele sem kerültem a top10be, mert a játék iszonyatosan bünteti, ha Maussal nem a fronton harcolok. Szóval nem olyan egyszerű kérdés ez, h DMG+spot, összetettebb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_IS
Egyébként, mókás volt, hogy egy időszakban a csaták elején 3-4 játékos csatlakozott hozzá TS és volt egy határozottabb cw/advance beütése. Persze összetett stratégiák vagy nagy újrapozicionálások nélkül, de nagyrészt cw tankok, cw játékosok. Kvázi ismeretlenek is figyeltek az induló stratra.
Tegnap én is néztem streameket az eu és a ru szerveren is, magasabb rangoknál már teljesen máshogy néztek ki a csaták, meg a tankösszetétel is.
Kár, h nem lehet névre keresni a listában. Kíváncsi lennél ki hol tart.
Meg jó lenne, ha több időm lenne rá, mert stráf pozitív a várható érték, tehát, ha értelmesen és sokat játszol, akkor kapok a rankot. De heti 2 nappal eléggé hátrányba kerül az ember a heti 7 napot játszóval szemben
Tegnap én is néztem streameket az eu és a ru szerveren is, magasabb rangoknál már teljesen máshogy néztek ki a csaták, meg a tankösszetétel is.
Kár, h nem lehet névre keresni a listában. Kíváncsi lennél ki hol tart.
Meg jó lenne, ha több időm lenne rá, mert stráf pozitív a várható érték, tehát, ha értelmesen és sokat játszol, akkor kapok a rankot. De heti 2 nappal eléggé hátrányba kerül az ember a heti 7 napot játszóval szemben
Meccsenként +4 stráf a mérleg, szóval előbb-utóbb előrébb lehet jutni, plusz a személyes teljesítményem is szeretném, ha fejlődne a szezon végéig. Én is csak heti 4-5 napot tudok menni átlagban, de 7 nappal se hiszem, hogy előrébb lennék. Streameken néztem tegnap, milyenek a csaták 10. és afeletti rangoknál, valószínűleg én csak pislognék ott mint hal a szatyorban
Meccsenként +4 stráf a mérleg, szóval előbb-utóbb előrébb lehet jutni, plusz a személyes teljesítményem is szeretném, ha fejlődne a szezon végéig. Én is csak heti 4-5 napot tudok menni átlagban, de 7 nappal se hiszem, hogy előrébb lennék. Streameken néztem tegnap, milyenek a csaták 10. és afeletti rangoknál, valószínűleg én csak pislognék ott mint hal a szatyorban
Igen, attól tartok, h full unikumos mezőnyben, nyerés esetén, ha be is kerülök a top10be, esetleg néha nem, vesztés esetény tuti nem kerülök be a top5be. Tehát a várható értékem kb 0 stráf lesz.
Szóval igen, vmeddig el lehet jutni halandóként, tovább nem, kérdés meddig. Függ a szériáktól is.
Simán felmentem rank 4ig, majd vissza rank1 mert rossz szériába kerültem, utána megint simán fel rank6ig.
Na kíváncsi leszek.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...