Jelenleg 102 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 5 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Csak egy kérdés

3 éve 11 hónapja #303960 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Szia

A battle passból vettem ki egy jutalom töltésgyorsítót, amit 3 millió kreditért lehet fejleszteni. Igy alapból a szokásos 10% van rajta. Ha rászánok majd 3M-et akkor mennyi lesz a %?

Hi,
12,5%
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lódarázs
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303961 Írta: death_train
Megválaszolva: death_train
És ha beteszed a megfelelő slotba a tűzerőhöz (X), nem emeli tovább. Marad 12,5%
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lódarázs
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja - 3 éve 11 hónapja #303962 Írta: death_train
Emberek! A bannolt sok szám és betűs "nicskű" felhasználó:

Egy kemény 6 fős klán tagja jó erős játékosmúlttal! ÉS van egy gyanúm, hogy ahogy felvette a klánban valaki Skillhez hasonló nevet, itt is felvehette egy magyar streamer nevének hasonmását......

Íme a klán:
eu.wargaming.ne...efault

Csatolt fotóján ott a klánchatje, hiába takarta ki a lelkem a nickjét a jelentéssel.... 

Nézegessétek és szörnyülködjetek!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankpeti
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303965 Írta: Nátrán
Megválaszolva: Nátrán
Sziasztok!

Az utolsó frissítés óta olyan problémám van hogy nem dob be időben csatába. Mármint eddig a visszaszámláló 10-20mp-től számolt vissza most meg a töltő képernyő jelenik meg lassan tölt kiírja hogy 6(aztán kihagyja az összes többi számot mert elindult a csata) aztán már indult is a csata a tankok 2-3 mp óta mozognak mire én el tudok indulni. Könnyű tankkal így lecsúszok sok pozícióról ahol számít a gyorsaság. Valakinek van valami ötlete hogy ez miért lehet? Ping fps tökéletes(60ms 100 fps), de azért próbáltam a grafikával játszani. Hiába vettem vissza a grafikai beállításokat az se segített driverek frissek újra lett rakva a wot, de még mindig ezt csinálja. Vírusírtót is játékos módba kapcsoltam(eddig nem szoktam) semmilyen egyéb program nem fut ami lassítaná.
Köszi előre is a segítséget.
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303966 Írta: death_train
Nekem a win10 szokott ilyenkor a háttérben frissíteni. Sajna a biztonsági intelligencia frissítést mindig áterőlteti. Ha sokáig fenn áll, akkor passz. 
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303968 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Sziasztok!

Az utolsó frissítés óta olyan problémám van hogy nem dob be időben csatába. Mármint eddig a visszaszámláló 10-20mp-től számolt vissza most meg a töltő képernyő jelenik meg lassan tölt kiírja hogy 6(aztán kihagyja az összes többi számot mert elindult a csata) aztán már indult is a csata a tankok 2-3 mp óta mozognak mire én el tudok indulni. Könnyű tankkal így lecsúszok sok pozícióról ahol számít a gyorsaság. Valakinek van valami ötlete hogy ez miért lehet? Ping fps tökéletes(60ms 100 fps), de azért próbáltam a grafikával játszani. Hiába vettem vissza a grafikai beállításokat az se segített driverek frissek újra lett rakva a wot, de még mindig ezt csinálja. Vírusírtót is játékos módba kapcsoltam(eddig nem szoktam) semmilyen egyéb program nem fut ami lassítaná.
Köszi előre is a segítséget.

Kicsit több infó a géped paramétereiről jól jönne.
Próbálj meg egy töredezettség mentesítést a HDD-n.
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303969 Írta: Nátrán
Napok óta fennáll a probléma szóval nem a Windows frissített. Töredezettségmentesítés megvolt. Intel(R) Core(TM) i5-8250U CPU @ 1.60GHz   1.80 GHz processzor, Nvidia Geforce Mx150 videó kártya, 8giga memória, win 10 op rendszer. Eddig ultrán is vitte a játékot(2 éves már a gépem legalább) minden gond nélkül most közepesen se tölt be pedig fps ping stb minden tökéletes(vertikális szinkronizációval stabil 60-at tud).
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303970 Írta: Shunz
Megválaszolva: Shunz

Napok óta fennáll a probléma szóval nem a Windows frissített. Töredezettségmentesítés megvolt. Intel(R) Core(TM) i5-8250U CPU @ 1.60GHz   1.80 GHz processzor, Nvidia Geforce Mx150 videó kártya, 8giga memória, win 10 op rendszer. Eddig ultrán is vitte a játékot(2 éves már a gépem legalább) minden gond nélkül most közepesen se tölt be pedig fps ping stb minden tökéletes(vertikális szinkronizációval stabil 60-at tud).

Nem melegszik túlságosan fel a laptop mikor ez jelentkezik? Ilyenkor visszavesz a teljesítményből és lehet ezért szaggat. Portalanítást próbáltad? Vagy win10 újratelepítés.
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja - 3 éve 11 hónapja #303971 Írta: Nátrán
 Nem szaggat a játék szépen fut. Csak csatába nem dob be időbe a visszaszámlálás lejárt akkor dob be de ha egyszer bedobott semmilyen probléma nincs minden tökéletes. Nem melegszik, ki van takarítva. Windows felfrissítést vagy mi a neve(amikor a fájlok megmaradnak de minden programot leszed, és elvileg újrarakja magát) megcsináltam. De mivel az új wot verzió óta lett ilyen szerintem azzal lehet a probléma.
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja - 3 éve 11 hónapja #303972 Írta: VaFec

Nem szaggat a játék szépen fut. Csak csatába nem dob be időbe a visszaszámlálás lejárt akkor dob be de ha egyszer bedobott semmilyen probléma nincs minden tökéletes. Nem melegszik, ki van takarítva. Windows felfrissítést vagy mi a neve(amikor a fájlok megmaradnak de minden programot leszed, és elvileg újrarakja magát) megcsináltam. De mivel az új wot verzió óta lett ilyen szerintem azzal lehet a probléma.

Fogalmam sincs, hogy mi okozhatja a problémádat.
Használsz modokat? Próbáld meg csökkentett módban indítani.
Amikor fennáll az anomália, akkor a winyó dolgozik erőteljesen?
Töröld le a directx-et, és telepítsd újra, hátha szétcseszett valamit a wot frissítése.
Próbáld meg kikapcsolni a beállítások, grafika fülön a böngésző hardveres gyorsítást, ha ki van, akkor meg be.
Másik tipp, beállítások, általános fül jobb oldalt kicsit lejjebb, Konfigurációváltás a betöltési képernyőn, pipáld ki.
Át lehetne böngészni a patch note-ot, hátha ír valamilyen rejtett változtatást, ami okozhat ilyen problémát.
Írhatsz a supportnak is, hátha tudnak segíteni, esetleg a hivatalos fórumon keresgélni, kérdezgetni.
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303973 Írta: Nátrán
Modokat nem használok. Mivel újra raktam a windowst minden program frissen telepítve. Szinte minden beállítást kipróbáltam Nem vettem észre semmi különbséget az eddigiektől. Support se tud nagyon semmit csak általános dolgok driver ellenőrzés stb. Azt hiszem pár napig szüneteltetem, legalábbis amíg driver frissítés nem jön valamihez.
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget.
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja - 3 éve 11 hónapja #303976 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti
Új topic, a segítéget örömmel fogadom :) : www.wotinfo.hu/...303975
Téma zárolva.
3 éve 10 hónapja #304012 Írta: VaFec

Szeretném megkérdezni hogy tapasztalt e más is olyan dolgot hogy a majrélámpa miért nem akar funkcionálni? eddig villant,aztán pucolás,de most elöször szarrá lönek,és utána jelez..

Nálam nincs ilyen probléma.
Esetedben lehetséges, hogy 3 másodpercen belül lőnek ki? Esetleg mod nem zavarhat be?
Téma zárolva.
3 éve 10 hónapja #304017 Írta: Gyava_nyul
Megválaszolva: Gyava_nyul
Szép estét! A kölyöknek összekapartunk 9 tokent, hogy megszerezze a francia tierIX tankot. Rohantunk a boltba, a tárgyak tokenért mezőn át. De azt tapasztaljuk, nem tudjuk megvenni a masinát, csak nézegetni.  Csak a szezon végén lehet megvenni, közben nem? Vagy mit rontunk el? Köszi!
Téma zárolva.
3 éve 10 hónapja #304019 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911

Szép estét! A kölyöknek összekapartunk 9 tokent, hogy megszerezze a francia tierIX tankot. Rohantunk a boltba, a tárgyak tokenért mezőn át. De azt tapasztaljuk, nem tudjuk megvenni a masinát, csak nézegetni.  Csak a szezon végén lehet megvenni, közben nem? Vagy mit rontunk el? Köszi!

asszem dec. 19-ig tudod megvenni.
szóval nálatok lesz vmi gond. sztem egy restart wot megoldja a gondot, vagyis lépj be most a játékba és próbáld ismét beszerezni a járgányt!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gyava_nyul
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 26 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.