Éppen ma reggel sűrített levegővel kifújtam. Egyébként meg hetente szoktam kiporolni.
Másik , hogy nem csak ezzel a játékkal játszom, azok nem lépnek ki , nem állnak le. Erősebb gépigényük van mint a wotnak.
De a lényeg, hogy van úgy , hogy bekapcsolom a gépem , elindítom a wot-ot. ...és kilép az első csata után. Nem hinném , hogy ilyenkor már túlmelegedett volna. Főleg úgy , hogy máskor meg 20 játékot/csatát is enged tolni és csak utána lép ki.
Teljesen érthetetlen számomra ez a probléma. Azért köszi a tanácsot, érdeklődést.
Mert ezzel jelzi, hogy ne wotozzál.

Végigolvastam, nézd nekem egy elég régi gépem van, és a wotot is közepes SD grafikán futtatom, de a két év alatt talán 2x ha kilépett.
Abból amit írtál arra következtetek, hogy :
a,: valóban valami frissítés (telepítés) cseszett be, ahogy Vafec kollega írja
b,: lehet hogy valamelyik file nem működik jól a játék fájlok közül. (mint írod a többi játék jól megy tehát hardweres gond sztem nem lehet) Mivel ma reggel jön ki a frissítés, szerintem simán megéri újratelepíteni a játékot, és ezzel szerintem el is múlik a probléma. Ha továbbra is csinálná, akkor lehet a kliensben ellenőrizni a file-k integritását, nem biztos hogy segít, de ártani nem fog.
c.: Ha automatikusan frissíti a VGA drivered valamely keretprogram (nálam az Nvidia-nál így van) akkor lehet, hogy az újabb drivert nem szereti.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...