Miért? Miért kell az ilyennek wot-oznia? És főleg mi a búbánatospékf****ért kell az én csapatomban lennie????????? MIÉÉÉÉÉRT????????
Azért hogy ilyenekkel egy csokorral az én csapatomba rakjon minden szájbatekert verzióváltás után és az ellenfélnél legyen 4-5 olyan aki közel 10.000 pontos személyes értékeléssel rendelkezik. De tudom... konteo, persze....
A dinamikus szakaszok létrehozásával kapcsolatban kérdezném, hogy miért van az, hogy valakit meg tudok hívni szakaszba, valakit pedig nem?
Nem sikerül rájönnöm a logikájára, pedig érdekelne. Sem tier, sem tankosztály korlátot nem találtam (pl.: pz V/IV-el megyek és a T-34-et meg tudom hívni, a PZIVH-t nem, stb.)
A dinamikus szakaszok létrehozásával kapcsolatban kérdezném, hogy miért van az, hogy valakit meg tudok hívni szakaszba, valakit pedig nem?
Nem sikerül rájönnöm a logikájára, pedig érdekelne. Sem tier, sem tankosztály korlátot nem találtam (pl.: pz V/IV-el megyek és a T-34-et meg tudom hívni, a PZIVH-t nem, stb.)
van olyan beállítás, amivel le lehet tiltani a szakaszmeghívásokat csata közben.
Köszi zics911 és harakiri!
Ez valahogy kimaradt nekem. Nem is tudom mikor néztem utoljára a beállításokat.
A másik szintén ezzel kapcsolatos, de az gondolom bug, amit azóta tapasztalok időnként, amióta vannak dinamikus szakaszok, hogy valaki küld nekem meghívót, rányomok az elfogadásra, de semmi sem történik (közben mással sem alakít szakaszt).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri
5 éve 7 hónapja - 5 éve 7 hónapja#294024Írta: ScreaminGoose
Megválaszolva: ScreaminGoose
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Nincs semmi MOD vagy extra feltelepítve...2-3 de volt amikor 10 csata után úgy adja be a képet ,hogy vakrepülés játszani.
Újra indít és akkor megint jó....mi lehet ez.
Replay mellékelve:
A mini map! sem a csapattársakat..sem az ellenséget nem jeleníti meg...a csapat társ és ellenség névsor sem látható.
Az én tankom pozíciója is csak egy sárga egyenes vonalból állapítható meg..
..az viszont poén ,hogy a replay-on nem ez látszik...bezzeg amikor kockás volt a talaj..az látszott.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...