Miért csak bizonyos (főként prémium) tankokba lehet csak átképezni a legénységet plusz női tagot toborozni? Van olyan más lehetőség hogy arany nélküli átképzésre?
Miért csak bizonyos (főként prémium) tankokba lehet csak átképezni a legénységet plusz női tagot toborozni? Van olyan más lehetőség hogy arany nélküli átképzésre?
Átképezni a legénységet csak olyan tankra lehet, amelyiket már kifejlesztetted a tech tree-ben (nem kell, hogy a garázsodban legyen) VAGY bármilyen prémium vagy nyereménytankra, ami a játékban megtalálható. Ugyanúgy a lányok toborzására is ez a szabály vonatkozik. Átképezni kreditből is lehet (20.000/fő), de ilyenkor kapnak tapasztalatpont levonást. Ha azonos osztályú tankra képzed (pl.: közepesről közepesre), akkor kb. 39.000 tp, ha más osztályúra (pl.: közepesről tankvadászra), akkor kb. 63.000 tp. Ez annyit jelent, hogy ha egy sima 100%-os legénységed van, akkor előbbi esetén 90%-ra, utóbbi esetben 80%-ra esnek vissza. Amúgy ingyen is át lehet képezni, de akkor a 100%-os legénység 80 és 60%-ra esik vissza, ami szörnyű, ezt semmiképpen sem ajánlom, ha nincs kredited, akkor előbb szedd össze a rávalót (20k emberenként).
Tudom, hogy kicsit későn, de tudja valaki, hogy miért kaptam (kaptunk) szombaton 1 nap prémiumot? Talán a múlt heti szerverleállások miatt?
Én nem kaptam.
Az kapott, aki kihasználta a "Matchday" adta lehetőséget.
VaFec: ha szombatra kaptad péntek este, akkor a Dortmundra tettél , ha szombaton, akkor már sok a lehetőség
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VaFec, hadtjuk
Tudom, hogy kicsit későn, de tudja valaki, hogy miért kaptam (kaptunk) szombaton 1 nap prémiumot? Talán a múlt heti szerverleállások miatt?
Én nem kaptam.
Az kapott, aki kihasználta a "Matchday" adta lehetőséget.
VaFec: ha szombatra kaptad péntek este, akkor a Dortmundra tettél , ha szombaton, akkor már sok a lehetőség
Igen, köszi, közben már megfejtettem én is. A kövi ismét a Dortmund lesz a Berlin ellenében nálam.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...