Jelenleg 247 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés (2)

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311711 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Jó az Pz7 mindent is pattint:

Figyelem: Spoiler!

És ez még a buff előtt volt, képzeld csak el azóta miket művelhet. 

Azt is nézd, kinek írod. Aki tisztában van vele, hogy mit kell rajta eldugni annak igen. De most ezt összekötni Bagóval, na....vele ott tartunk, hogy nem érti miért lehet ellőni egy kupolát (biztos csalás), vagy hogy hogyan tudják beütni a tankját, vagy hogy miért nem talál el egy tankot ha veszettül lövi a lépcsőt...

Eddie, a sas.
Eric, az angolna.
Bagó, a wot mester.

Az Eddie a sasban legalább megvolt az a naiv hit a világban, és önmagában.
Elhitte, hogy képes elérni valamit, ha megdolgozik érte.
Bagó elhiszi hogy képtelen, még akkor is ha nem olvas el semmi lényegeset.
Nincs kapcsolódási pont szerintem. (Vagyis ne bántsd Eddie-t:) )

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 hónapja 3 hete #311712 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Off topic on:

Természetesen tisztelem Eddie-t is és Ericet is. Ericet kimondottan, ugyanis olyan körülmények ellenére úszta le az olimpiai távot, amelyek eleve kétségessé tették az indulásának az esélyeit is.

Én pl. 10 métert se tudok úszni, mert elsüllyedek, mint egy zsák krumpli.

A nevek viccessége miatt kapcsoltam őket össze.

Off topic off.

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311713 Írta: Mikroby

Off topic on:

Természetesen tisztelem Eddie-t is és Ericet is. Ericet kimondottan, ugyanis olyan körülmények ellenére úszta le az olimpiai távot, amelyek eleve kétségessé tették az indulásának az esélyeit is.

Én pl. 10 métert se tudok úszni, mert elsüllyedek, mint egy zsák krumpli.

A nevek viccessége miatt kapcsoltam őket össze.

Off topic off.

Értettem is, nevettem is rajta, de aztán belegondoltam Eddie-be és megsajnáltam. Szerintem a mai világban kimondottan fontos lenne azok az értékek amik neki megvoltak.
Bagó...nos hát Ő Bagó.... :)
Eric-et nem ismerem, dobsz egy linket?

8 hónapja 3 hete #311714 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
hu.wikipedia.or...ambani
Nem a leghitelesebb forrás alapvetően, de jelen pillanatban megteszi.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, Mikroby

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311717 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Megválaszolva: bagoneillezredes@gmail.com
Annyit hámoztam ki a hozzászólásaitokból, hogy bulbasurus nem ért egyet dabolinával pzkpf7 téren.

8 hónapja 3 hete #311718 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Megválaszolva: bagoneillezredes@gmail.com
Hori3?
Skill elismerően nyilatkozott róla.
Alaplőszerrel 305 mm átütés.

8 hónapja 3 hete #311721 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Sziasztok! Két kérdésem lenne...

Az első: van-e a cseh gépágyús ágon "megtartós" tank (akár használhatóság, akár élményfaktor alapján)? Valamire rá kéne tenni a karácsonyi küldis tankkedvezményeket...

A második: az 1 szál ingyen ládából (6 adventi naptár nyitás?) összejött egy Contradictious. Hogy kéne ezt a tankot használni? Pár kört már mentem vele, de eddig nem vagyunk nagy barátok. A frontpáncél/csőlehajlás kombó jó (és működik is), DPM rendben van, de modulérzékeny, picit lassú, illetve teljesen kontraproduktívnak érzem a töltési mechanizmust (orosz kétágyús tankok töltési mechanizmusával sokkal jobban elvagyok). Egylövetű módban miért kell 2 töltésidőnyit várnom, hogy elkezdhessem egyesével lőni a lövedékeket? (Csata elején még elmegy, de ha keményebb ellenfélbe botlok és prémium lőszerre kell váltani, akkor már bosszantó.) Eddig kb. full egylövetű módban használtam.

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311722 Írta: Mikroby

Annyit hámoztam ki a hozzászólásaitokból, hogy bulbasurus nem ért egyet dabolinával pzkpf7 téren.

Annyi a lényege, hogy Bulba szerint jó páncélos tank.
Erre azt mondtam, hogy igen, ha tudod kezelni, és hogy TE nem arról vagy híres hogy tudnád.
Mista hozzászólása azt jelenti, hogy ha nem hallgatsz a tanácsokra, és kiveszed akkor magadra vess.

Hori jó lehet elméletben, nincs vele tapasztalatom.

Tank_szemelyzete post=311721 userid=21810

Az első: van-e a cseh gépágyús ágon "megtartós" tank (akár használhatóság, akár élményfaktor alapján)? Valamire rá kéne tenni a karácsonyi küldis tankkedvezményeket...

A második: az 1 szál ingyen ládából (6 adventi naptár nyitás?) összejött egy Contradictious. Hogy kéne ezt a tankot használni? Pár kört már mentem vele, de eddig nem vagyunk nagy barátok. A frontpáncél/csőlehajlás kombó jó (és működik is), DPM rendben van, de modulérzékeny, picit lassú, illetve teljesen kontraproduktívnak érzem a töltési mechanizmust (orosz kétágyús tankok töltési mechanizmusával sokkal jobban elvagyok). Egylövetű módban miért kell 2 töltésidőnyit várnom, hogy elkezdhessem egyesével lőni a lövedékeket? (Csata elején még elmegy, de ha keményebb ellenfélbe botlok és prémium lőszerre kell váltani, akkor már bosszantó.) Eddig kb. full egylövetű módban használtam.

1. Cseh gépágyús ágat igen nehéznek tartom. Én nem húznám ki de csak 8asig vagyok ebben kompetens. Funnak állítólag jó, de spotternek kevésbé. Nem érzem vele a fun faktort.

2.  Jó tank az a Contra, csak meg kell szokni. Sokan fujjolják a 9mpes töltésidő miatt,de a Type 63 is eddig tölt, azt meg jónak tartják....
A dupla ágyús lövése kb annyit ér mint a 703-nak, azzal a különbséggel, hogy nem külön tölti be a lőszereket, hanem egyszerre, ami kicsit védtelenebbé teszi, jobban meg kell gondolni a használatát. (Meg ugye nem 390x2 hanem 360x2).
Én sem értem hogy miért kell megvárni mindkettő betöltését, de mindegy. Lassúnak nem érzem lassúnak mondjuk evidens a turbo használata. Ha átállítod dupla lövésre, akkor viszont csökkken a sebessége. (kb 20 km/h)
Mindent összevetve szerintem adj még neki időt, nem rossz tank az. 
Nem érzem modulérzékenynek. Én olyan S.Conqerorként használom. (Ugyanannyi a gundepje)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete

8 hónapja 3 hete #311724 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com

MrLinkin YT-n streamelt róla elég sokat mostanában. Ha szereted ( vagy elvagy vele) a stílusát, akkor tőle tudsz tanulni a használhatóságát illetően. Én is ugyanúgy szereltem fel, és nyilván van azért egy skill gap köztünk, de elvagyok vele bőven. A DPM-e kifejezetten rossz, azt a részét cáfolnám a mondandódnak. Ha lőszertípust akarsz váltani, használj megérzést, bár az asszem nem tölti át mindkettőt. Mondanám, hogy full goldozz vele, mert alapból kicsi a pen ( én így használom), de valószínűleg azért itt megköveznének páran. Nyilván ez megoldaná az áttöltögetős problémát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311725 Írta: Mikroby

A DPM-e kifejezetten rossz, azt a részét cáfolnám a mondandódnak.

Nem értem miért gondolod, hogy rossz a DPM. A legtöbb 8as heavy alatta van, alig pár haladja meg a 2048-as (alap) értéket. (Utánanéztem a 95 db nyolcas heavyből= AMx 65t, IS-II, Is6, IS-M, KV5, M III Y, Renagade meg még 2-3 db.) 

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311726 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Amiket felsoroltál melyik kategóriák? Amelyikek meghaladják? Akkor a Cérnát igencsak kihagytad közülük. Arról nem beszélve, hogy sok 8-asra LEHET rammert rakni, erre nem. Ennélfogva az alapértékek összehasonlítása nem feltétlen releváns. 

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311727 Írta: Mikroby

Amiket felsoroltál melyik kategóriák? Amelyikek meghaladják? Akkor a Cérnát igencsak kihagytad közülük. Arról nem beszélve, hogy sok 8-asra LEHET rammert rakni, erre nem. Ennélfogva az alapértékek összehasonlítása nem feltétlen releváns. 

Nem soroltam fel az összeset amik meghaladják, de kb a 95-ből kb. 10 az a mi igen. 
8as HT kategória.

Közben megnéztem mert a rammerre nem gondoltam, de az kb annyit tesz, hogy a Defender alap 1835-es dpje felkerül a 2050 mellé pariban (2039). 
Akkor legyen úgy hogy az 1850 és afeletti dpm-ek jobbak. Akkor ism arad még bőven alatta a 95 ből. (igaz jóval kevesebb)

8 hónapja 3 hete #311728 Írta: karnevalkupa@gmail.com
De a Defendert se a DPM-ért játszod. Minden tisztelettel feléd, de ha egy Linkin szintű játékos meccsenként elmondja hogy rossz a DPM és saját meccsekben is ezt érzem, akkor nem Te fogsz meggyőzni az ellenkezőjéről.

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311729 Írta: Mikroby

De a Defendert se a DPM-ért játszod. Minden tisztelettel feléd, de ha egy Linkin szintű játékos meccsenként elmondja hogy rossz a DPM és saját meccsekben is ezt érzem, akkor nem Te fogsz meggyőzni az ellenkezőjéről.

Nem megyőzni akartalak, csak megérteni, az nem ugyanaz:)
De oké, most már értem miért gondolod azt amit.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: karnevalkupa@gmail.com

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311731 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Bulbasaur csak ironizált nem jó tank a pz még most sem. Pattintott 11k-t mert találtam 4 hülyét aki lehetetlen szögből lőtték az alvázam 5 percig. Tegnap az NC -70 -el vagy mi a neve lengyel t10 TD is pattintotam 10k-t a recept ott is hasonló volt.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.