Annyit hámoztam ki a hozzászólásaitokból, hogy bulbasurus nem ért egyet dabolinával pzkpf7 téren.
Annyi a lényege, hogy Bulba szerint jó páncélos tank.
Erre azt mondtam, hogy igen, ha tudod kezelni, és hogy TE nem arról vagy híres hogy tudnád.
Mista hozzászólása azt jelenti, hogy ha nem hallgatsz a tanácsokra, és kiveszed akkor magadra vess.
Hori jó lehet elméletben, nincs vele tapasztalatom.
Tank_szemelyzete post=311721 userid=21810
Sziasztok! Két kérdésem lenne...
Az első: van-e a cseh gépágyús ágon "megtartós" tank (akár használhatóság, akár élményfaktor alapján)? Valamire rá kéne tenni a karácsonyi küldis tankkedvezményeket...
A második: az 1 szál ingyen ládából (6 adventi naptár nyitás?) összejött egy Contradictious. Hogy kéne ezt a tankot használni? Pár kört már mentem vele, de eddig nem vagyunk nagy barátok. A frontpáncél/csőlehajlás kombó jó (és működik is), DPM rendben van, de modulérzékeny, picit lassú, illetve teljesen kontraproduktívnak érzem a töltési mechanizmust (orosz kétágyús tankok töltési mechanizmusával sokkal jobban elvagyok). Egylövetű módban miért kell 2 töltésidőnyit várnom, hogy elkezdhessem egyesével lőni a lövedékeket? (Csata elején még elmegy, de ha keményebb ellenfélbe botlok és prémium lőszerre kell váltani, akkor már bosszantó.) Eddig kb. full egylövetű módban használtam.
1. Cseh gépágyús ágat igen nehéznek tartom. Én nem húznám ki de csak 8asig vagyok ebben kompetens. Funnak állítólag jó, de spotternek kevésbé. Nem érzem vele a fun faktort.
2. Jó tank az a Contra, csak meg kell szokni. Sokan fujjolják a 9mpes töltésidő miatt,de a Type 63 is eddig tölt, azt meg jónak tartják....
A dupla ágyús lövése kb annyit ér mint a 703-nak, azzal a különbséggel, hogy nem külön tölti be a lőszereket, hanem egyszerre, ami kicsit védtelenebbé teszi, jobban meg kell gondolni a használatát. (Meg ugye nem 390x2 hanem 360x2).
Én sem értem hogy miért kell megvárni mindkettő betöltését, de mindegy. Lassúnak nem érzem lassúnak mondjuk evidens a turbo használata. Ha átállítod dupla lövésre, akkor viszont csökkken a sebessége. (kb 20 km/h)
Mindent összevetve szerintem adj még neki időt, nem rossz tank az.
Nem érzem modulérzékenynek. Én olyan S.Conqerorként használom. (Ugyanannyi a gundepje)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...