A pz7-t (te) nem tudod forgatni úgy, hogy ne üssenek be vele. Szenvedés lesz.
Az is7-nél is oda kell figyelni, hogy milyen szögben teszed ki és melyik részét, hülyebiztosabb mint a pz, de a 6 fokos gundep miatt lesznek kellemetlen helyzetek vele. A játékstílusodhoz neked az is4 jobban menne, mert alapból szereted a lassabb vasakat. Nah az is4 pont az, viszont ennek van a leghülyebiztosabb pácélja, viszont itt is 6 fok a gundep.
Bár én még mindíg a 140, 430u, 121 vonalat javasolnám, ha végre más szemszögből is szeretnéd látni a wot világát.
Köszönöm gyors válaszaitokat. A Contradictious jelenleg venti/vertstab/fejlesztett edzés kombóval fut. (Bár egy olyan csata után, ahol 2 egymás utáni lövés is sárgította a lőszerrekeszemet (hiába javítottam meg az 1. lövés után), elgondolkoztam a 3. szintű túlélőképesség-növelő csomagon... Ha használhatónak minősítem a tankot, akkor talán teszek is rá ilyet, vagy fejlesztett konfigurációt.)
A tank-kedvezményeket végül is a Tiger II Kilana, a VK 45.02 B, meg a BZ-75 kapta. (Frissítés: Tiger II-n már volt kedvezmény tavalyról.)
Ennek kiderítése közben viszont végre feltűnt, hogy valahonnan az ősi időkből maradt 80% kedvezményem Ikv 65-re meg 60%-os Ikv 90B-re, szóval most rohanok ezt a két TD-t megvenni majd azzal a lendülettel el is adni 50%-os áron
Last edit: 8 hónapja 3 hete by Tank_szemelyzete.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Szerintem mindenképpen legyen turbós setupod is. Kulcspozíciók elfoglalása szempontból kritikus és ne feledjük, hogy turbómeccsek vannak, rohanni kell a sebzés után.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Az is7-nél is oda kell figyelni, hogy milyen szögben teszed ki és melyik részét, hülyebiztosabb mint a pz, de a 6 fokos gundep miatt lesznek kellemetlen helyzetek vele. A játékstílusodhoz neked az is4 jobban menne, mert alapból szereted a lassabb vasakat. Nah az is4 pont az, viszont ennek van a leghülyebiztosabb pácélja, viszont itt is 6 fok a gundep.
Bár én még mindíg a 140, 430u, 121 vonalat javasolnám, ha végre más szemszögből is szeretnéd látni a wot világát.
Kösz a tanácsokat!
Az is4-re kértem kedvezményt, meg az st1-re.
Nem konteózom, csak a tényeket írom.
Játszottam 10-et, sok a turbó vereség... így eltart egy ideig a több mint 18k xp az is4-hez.
Az ág javaslatod észben tartom, de sajna ahhoz is kéne vagy 100k xp...
Azért egy 9-es nehéztankkal (ráadásul úgy, hogy 440 az alfája...1,5 lövés csatánként?), ami olyan, mint egy bunker, ha okosan használod, 656 átlagsebzést kiosztani...Hát, így tényleg sokáig tart 18k xp.
A hozzád hasonló játékosoknak pingelhetek a térképen, hogy segítsen, magasról tesznek rá. Oly' vakon vagytok, hogy az elképesztő.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, karnevalkupa@gmail.com
Fránya ellenszél...
Hiába van 340-es HEAT-je a tanknak ami nettó mindent átvisz, gondolom azt lusta betölteni. Eü kit tuti nincs. Pozícionálni nem tudunk.
Hát igen, a program nem akarja...
Bagó, neked nem ilyen magas tierben lenne a helyed, alap mechanikákkal nem vagy tisztában. A legtöbbünk tier 4-ben ettől különb avg-t lőne, miért erőlteted a T9-10-et?
Last edit: 8 hónapja 3 hete by karnevalkupa@gmail.com.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Az IS-7 az nagyon nem hülyebiztos, az orrát mindenféleképpen el lehet lőni. Sidescrapelni sem lehet vele a jobb játékosok ellen, mert csak a vállát fogják lőni, ami be is szokott menni...
Az IS-7 az nagyon nem hülyebiztos, az orrát mindenféleképpen el lehet lőni. Sidescrapelni sem lehet vele a jobb játékosok ellen, mert csak a vállát fogják lőni, ami be is szokott menni...
Azt írta, hülyebiztosabb mint a PZ ami igaz is.
Reverse sidescrape? (Még nem próbáltam magasabb tierben?) De igazad van kb a tornya az amit "ki lehet dugni".
Beragadtam training room szobában és sehogyan sem tudok kilépni.
Volt már minden, resi, cache törlés, várakozás stb... még szervert sem enged váltani.
Valaki tud tippet a megoldásra?
Beragadtam training room szobában és sehogyan sem tudok kilépni.
Volt már minden, resi, cache törlés, várakozás stb... még szervert sem enged váltani.
Valaki tud tippet a megoldásra?
Azt irja, hogy foglalt vagy a másik szerveren. Vagyis meg kell várnod amíg véget ér a session (Csata stb.) Gondolom kiléptél ALT+F4-el ami helyes, csak utána nem enged egyből vissza. 1x nekem is volt ilyen.
Eu2-n ragadtam be, más szerverre nem is enged belépni. Mikor vége lett a csatának, akkor léptem ki erre a képernyőre. Kb semmit nem enged csinálni vagy 3 órája. A chat alapján egy másik játékos is beragadt.
Grat Bagó megint sikerült bemutatni,hogy kéne minden xp/win/szomszéd felesége stb,de tenni semmit nem akarsz érte.
Remélem eltart még egy darabig mire meglesz az ágyú. Én csak t8-9-10-ben játszom. Se bottom se top tierkènt nem szeretnèk még véletlenül sem egy csapatba kerülni veled.
U.i.: Nem gondoltál bele miért van az hogy 20 csatánként látsz 1 is-4-et?
Fájdalmas felismerés lesz számodra majd, de nem lővöm le a poént, megvárom amíg rájössz.
Last edit: 8 hónapja 2 hete by bulbasaur55.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, karnevalkupa@gmail.com
Zseniális lesz amikor megérkezel Tier10-be ezekkel a feltételekkel. ***moderálva***
Miből kellett volna kiszámolnia bárkinek, hogy annyira lusta vagy, hogy legalább láncot és a BL-9-et feltedd? Vagy hogy normálisan felszereled a lánc után? És akkor csodálkozol hogy nem gyűlik az xp. Megint sikerült lejáratnod magad, bár lasssan már nincs hova lejjebb. Igazad van, a tankot irányító személyzet tényleg nullás, mivel te vezeted.
Last edit: 8 hónapja 2 hete by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni, KLC_KTE
Bagó erre inkább csak vakarom a fejem, de nem mondok semmit.
Ha már beraktál egy fejlsztett edzést, akkor minek nem teszed rá a nagyobb ágyút, és a tornyot, tiltja a vallásod vagy mi? A többit meg sem említem.
Ezért van az, hogy inkább keresek egy másik játékot, mert az ilyenek miatt csak olyasmikkel tudok játszani ahol pillangókat kell kiszínezni egérrel, és valami nagyon nyugtató zene szól.
Karnevál, nem megérkezik, már ott van. (Jgpz mestere) Az is4 csak egy újabb lehetőség.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...