Aham, így megvan. Ha rákeresek hogy t3, szovjet stb akkor odatalálok.
Ha gros income fülre megyek és "BT-7 artillery"-t keresek, akkor is megleli.
Ha net income-ra nyitok rá, és itt keresek "BT-7 artillery"-t, akkor nem találja csak.
Hm.
Aham, rájöttem. Asszem. Alapbeállításnál a csataszám ezer... ezzel meg nincs annyi csata...
Minden esetre köszi
Azt néztem, hogy ez a kis ügyes 6k kredit átlag bevételt hoz meccsenként. (Nekem többet, de én 100-al többet sebzek vele az átlagnál ... ) ... minden esetre ez is remek "pici" farmoló vas.
Egy komoly probléma miatt kérném a segítségetek!
Egy pár hete nem tudok belépni a játékba mivel folyamatosan azt írja ki hogy a "szerver nem válaszol próbálkozzak később" Mi lehet a megoldás?
Azt még megemlítem hogy nemrég váltottunk másik telekomos csomagra ahol a kapott router mellé belett kötve egy másik mert az eléggé gyenge volt. Az viszont biztos hogy ezután nem enged be. Összefügg esetleg a két dolog? Ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék.
Nem tudom mi lehet a gond ,de a router-t ki tudod elég gyorsan zárni. Az utp kábelt ami a routerbe megy átrakod direktben a gépedbe és megnézed úgy is .
Úgyse működött. Igaz a telekomos routeres modem vagy mi az ugyanúgy be volt kapcsolva. Na de ha nincs más lehet újra rakom a gépet hátha utána jó lesz. Mindenesetre elég idegesítő egy probléma és a neten sem nagyon lelni rá megoldást.
sziasztok. olyan problémám van, h meghülyült a billentyűzetem. ezt úgy értsétek, h egy bill. lenyomásával több , eddig nem tapasztalt dolgot csinál(1x volt ilyen,a gyerek beletenyerelt a bill. be, es hihhetetlen "gyorshívó"ként reagáltak a gombok, akkor csak a rendszer újrarakása segített, ezt most kihagynám). nyomok egy bill.t és random dolgokat művel: pl. megnyit egyszerre több dolgot, netet, sajátgépet, keresőt(mappát a gépen). egy másikkal leáll a gép, másikkal komplett betű kombinációkat ír egy gombnyomásra, pl net keresőbe, vagy csinálok egy mappát,és az elnevezésnél, tök értelmetlen betűkombinációt. újraraktam a driverét, semmi változás. néztem bill. beállításokat,allul a tálcán, magyar meg minden. win 7 van fent
ezt az egészet most táblaszámítógép-beviteli panel segítségével sikerült bekattingatni, a bill. kb mintha szellem szállta volna meg.
pls segítsetek, valami bill. kombinációval vagy beállítási ötlettel, köszönöm
Ha notebookról van szó itt van pár megoldás,hátha ez segít:
asztali
jobb oldalt num bill.-nél enterrel leáll a gép, "r" újraindul, "t" hibernálja magát,"b" sajátgépet megnyitja. stb.
A drivert (a hozzá tartozó programmal együtt) próbáld törölni, akkor elvileg szabványos billentyűzetként fog viselkedni.
köszi
sokadik nekifutásra sikerült leszednem a drivert, azóta működik rendesen (egyenlőre)
viszont a gép felismert egy új hardvert, de nincs hozzá driverem, esetleg nincs valakinek 43mas bal láb black zokni edition höz drivere?
Ami még gyanús: nem lehet h valamelyik routernek van saját tűzfala, és az nem engedi ki a netre a WOT-ot?
Ugye alapesetben az ember csak win fos firewallját használja.. advancedebb user ahelyett vmit... de routereknek szokott lenni saját tűzfala is, amit okos user ne adj isten bekapcsol (vagy nem kapcsol ki) .. .aztán meg adogathatja hozzá egyenként h melyik programnak is engedi meg h kommunikáljon kifelé.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: EgyJátékos
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#215920Írta: EgyJátékos
Megválaszolva: EgyJátékos
Lehet akár ez is. Abban tudnál segíteni hogy itt hogy lehet kivétel alá venni a wot-ot?
Van egy telekomos huawei és a másik pedig egy tp link router. Az adatlapjába persze betudok mindkettőnek lépni csak az nem akar menni hogy ott mit kellene csinálni
Igen 10 van de még a defenderhez is hozzáadtam viszont sehol semmi Vagy a windowst rakjam újra? Semmi kedvem újrarakni mindent de ha nincs más megoldás és ez segítene újratenném.
Igen 10 van de még a defenderhez is hozzáadtam viszont sehol semmi Vagy a windowst rakjam újra? Semmi kedvem újrarakni mindent de ha nincs más megoldás és ez segítene újratenném.
Nem vagyok otthon a dologban, kizárólag laikusként ötlött fel bennem a gondolat.
Szerintem a windows újratelepítése nem hozna érdemi változást, szóval marad a router, illetve a teljesen új telepítése a játéknak.
Lehet akár ez is. Abban tudnál segíteni hogy itt hogy lehet kivétel alá venni a wot-ot?
Van egy telekomos huawei és a másik pedig egy tp link router. Az adatlapjába persze betudok mindkettőnek lépni csak az nem akar menni hogy ott mit kellene csinálni
Keresd mindkettőnél a biztonság vagy security menüpontot és azon belül lesz a tűzfal beállítás.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#215950Írta: ASUS1967
Megválaszolva: ASUS1967
Sziasztok.
Az XSplit Status bar-t szeretném az fps és ping számláló helyére rakni, hol tudom az fps és ping számláló pozícióját megváltoztatni ?
Máshova nem tudom az XSplit Status bar-t elhelyezni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...