Jelenleg 150 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 25 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215330 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Szerintem nincs olyan, hogy kell valamit csinálni vagy nem kell.

Az a helyzet, hogy minden csata más, mindig más helyzet adódik. Természetesen vannak olyan helyek, pozíciók, útvonalak, amik egyik-másik osztálynak vagy feladatkörnek kedvező vagy kimondottan jó, de MINDIG az aktuális helyzet alakítja ki, hogy mit ÉRDEMES csinálni. Valaki ezt jobban észreveszi, valaki kevésbé. A dolog tanulható. :)

Tank elemzések, melyik mire való: www.wotinfo.hu/...ek-wot
Ezeken a linkeken találsz videókat, amiből sokat tudsz tanulni (Ami eszembe jutott, teljesség idénye nélkül.):
Scheff: www.youtube.com...videos
Linkin: www.youtube.com...videos
GoodBad: www.youtube.com...videos
Bodzy: www.youtube.com...videos
Nejo12: www.youtube.com...videos
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215333 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo
Azért érdemes megérteni az alapokat is - WoT-mechanika .
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215336 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Nézegethetsz videókat de előbb szerintem az alapokat ismerd meg valahonnét...

wiki.wargaming....hanics

Itt elég sok minden le van írva, de eléggé tömény.

Érdemes megnézned itt a Wotinfon is a kezdők menüpont alatti cikkeket - a spotrendszerről szóló cikk KÖTELEZŐ. ( Különösen ha nem érted hogy mikor látnak meg, miért van hogy ellenfél meglát téged te meg nem látod őt..)

Tanterv:

1. mechanikák ismerete: hogy működik a spotrendszer, melyik lőszer miért jó, melyik felszerelési tárgy, melyik legénységi képesség mit ad

2. tankok ismerete: melyik tank mire jó (és mire nem)

3. szituációk felismerése és kezelése (én ebben vagyok szar :D )

4. pályaismeret

Alapvetően ha szarul megy a játék, akkor menj vissza az "alapokhoz", ne a legmagasabb tieres tankkal játssz amit kifejlesztettél.. hanem fele körül ... és tanulj meg minden újra és jobban.

A játékosok nagy része elcsábul: a garázsát fejleszti .. és nem a saját játékát. Így rendszerint olyan járművekkel és olyan szinten játszik, amire nincs felkészülve!
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215353 Írta: lacoka007
Megválaszolva: lacoka007
Üdv. Játék indításnál a kétoldali panelemről eltüntek, a nemzeti zászlók, így nem tudom ki milyen nemzetiségű. Lehet, hogy elnyomtam valamit? Előre is köszi a segítséget. :(
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215439 Írta: lacoka007
Köszi a segítséget. Érdekes, volt még 5 nap hátra az xvm -ből, de inaktív lett. most megcsináltam, de így is csak a játék elején látni a zászlókat, játék közben nem.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215451 Írta: lacoka007
Sajnálom a dolgot. Viszont arról nem írtál, hogy játék közben miért nem látni a zászlókat, csak a játék kezddésénél.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215682 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa
sziasztok. olyan problémám van, h meghülyült a billentyűzetem. ezt úgy értsétek, h egy bill. lenyomásával több , eddig nem tapasztalt dolgot csinál(1x volt ilyen,a gyerek beletenyerelt a bill. be, es hihhetetlen "gyorshívó"ként reagáltak a gombok, akkor csak a rendszer újrarakása segített, ezt most kihagynám). nyomok egy bill.t és random dolgokat művel: pl. megnyit egyszerre több dolgot, netet, sajátgépet, keresőt(mappát a gépen). egy másikkal leáll a gép, másikkal komplett betű kombinációkat ír egy gombnyomásra, pl net keresőbe, vagy csinálok egy mappát,és az elnevezésnél, tök értelmetlen betűkombinációt. újraraktam a driverét, semmi változás. néztem bill. beállításokat,allul a tálcán, magyar meg minden. win 7 van fent
ezt az egészet most táblaszámítógép-beviteli panel segítségével sikerült bekattingatni, a bill. kb mintha szellem szállta volna meg.
pls segítsetek, valami bill. kombinációval vagy beállítási ötlettel, köszönöm
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215685 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger

sziasztok. olyan problémám van, h meghülyült a billentyűzetem. ezt úgy értsétek, h egy bill. lenyomásával több , eddig nem tapasztalt dolgot csinál(1x volt ilyen,a gyerek beletenyerelt a bill. be, es hihhetetlen "gyorshívó"ként reagáltak a gombok, akkor csak a rendszer újrarakása segített, ezt most kihagynám). nyomok egy bill.t és random dolgokat művel: pl. megnyit egyszerre több dolgot, netet, sajátgépet, keresőt(mappát a gépen). egy másikkal leáll a gép, másikkal komplett betű kombinációkat ír egy gombnyomásra, pl net keresőbe, vagy csinálok egy mappát,és az elnevezésnél, tök értelmetlen betűkombinációt. újraraktam a driverét, semmi változás. néztem bill. beállításokat,allul a tálcán, magyar meg minden. win 7 van fent
ezt az egészet most táblaszámítógép-beviteli panel segítségével sikerült bekattingatni, a bill. kb mintha szellem szállta volna meg.

Ha notebookról van szó itt van pár megoldás,hátha ez segít:

www.gyakorikerd...indenf
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215692 Írta: amper007
Megválaszolva: amper007

Sziasztok!

Új vagyok itt:) jó ideje WOTozok már, igaz 1700 csatám van csak, de újra kedvet kaptam a játékhoz. Viszont olyan probléma merült fel, hogy mikor belépnék csatába, egyből újraindul a játék, és valami nem sikerült a szerverhez kapcsolódni üzenet fogad. Ha pedig nagy nehezen beenged értelem szerűen újra elkezdi betölteni az éppen futó csatát, de ahogy belépnék ismét kilép.... Tegnap előtt is volt ilyen, tegnap egyáltalán nem csinálta. AKi járt hasonló helyzeten adhatna tanácsot, azt megköszönném:).

Régi elavult addonok okozhatnek ilyen problémát.Első körben futnám azt : hogy indítom a játékot safe módban addon nélkül ezt megteheted ha a launcheren keresztűl indítod és nem simán az exét.
Ha ez nem használ frissíteném a video drivert és a flash-t mind kettő okozhat fagyást/hibás működést.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215695 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa

www.gyakorikerd...indenf

asztali
jobb oldalt num bill.-nél enterrel leáll a gép, "r" újraindul, "t" hibernálja magát,"b" sajátgépet megnyitja. stb.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215696 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Figyelem: Spoiler!

Bal Alt+Shift billentyűzet kombinációt próbáltad már?
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215704 Írta: végzethegy
Megválaszolva: végzethegy
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni egy szöveg le fordításában a wg supportnak
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215717 Írta: amper007
Megválaszolva: amper007
Ha beidézted volna a kívánt szöveget talán segítenének.. egyébként a szabvány I.R.C. szöveget kapod..és egyébként is nem segítem be a kukacod más lukába.. de ha fordítani kell talán akkor segítek-.--
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215730 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

www.gyakorikerd...indenf

asztali
jobb oldalt num bill.-nél enterrel leáll a gép, "r" újraindul, "t" hibernálja magát,"b" sajátgépet megnyitja. stb.

A drivert (a hozzá tartozó programmal együtt) próbáld törölni, akkor elvileg szabványos billentyűzetként fog viselkedni.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215743 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Gyerekek, VBaddicton nem találom a BT-7 art. statisztikáját (jövedelmezőségére lettem volna kíváncsi).

Most én vagyok a vak, vagy tényleg nincs fenn? ( M5A1-et sem találom, M8A1 fenn van... hm.)
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 38 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 12 órája 10 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.